Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти

Интер – Фиорентина Прогноза, Коефициенти и Залози (Серия А, 16/09/2023)

Интер гостуват на АС Милан в събота, 16/09/2023, като началото на този мач от Серия А е определено за 19:00 местно време на стадион Джузепе Меаца.

Домакинският отбор е класиран на първо място, като влиза в този двубой след победа с 4-0 срещу Фиорентина. От друга страна, АС Милан записа победа с 2-1 срещу Рома и в момента са на второ място.

Прочетете за подробни прогнози за Интер – АС Милан.

Интер - АС Милан Прогноза

Интер – АС Милан Прогноза: най-добрите коефициенти

Бърз поглед към коефициентите ни показва, че Интер са фаворит в нашата прогноза Интер – АС Милан. Средните коефициенти за победа на Интер са 2.14, което означава, че има 46.73% вероятност този отбор да излезе победител в този мач. Средните коефициенти за победа на АС Милан са 3.37, което означава, че има 29.67% вероятност този отбор да вземе трите точки.

Ключови моменти от мача Интер срещу АС Милан

  • Интер спечелихаса 4 предишни срещи с АС Милан.
  • В последните си 4 срещи с АС Милан, Интер не са допускали гол.
  • Интер не са загубили в нито един от последните си пет мача от Серия А.
  • АС Милан не са загубили в нито един от последните си десет мача от Серия А.
  • Интер са отбелязали голове в 3 от последните си десет мача от Серия А.
  • АС Милан са отбелязали голове в 3 от последните си пет мача от лигата.

Статистика и анализ на мача

Интер спечелиха последния си мач. Отборът на Симоне Индзаги игра срещу Фиорентина. Този мач завърши с резултат 4-0. В мача срещу Фиорентина, Интер имаше следния процент притежание на топката: 40%. Ако погледнем изстрелите към вратата, Интер имаха общо 21 изстрела, докато позволиха 6 изстрела към своята врата. Междувременно, АС Милан спечелиха последния си мач. Рома беше последният им опонент. На края резултатът беше 2-1. Срещу Рома, АС Милан имаха притежание на топката от 63%. Ако разгледаме изстрелите към вратата, АС Милан имаха общо 9 изстрела, докато позволиха 15 изстрела.

Интер – АС Милан Прогноза: форма на двата отбора

От 3 мача, играни до момента в Серия А, Интер спечелихаса всичките, като са отбелязали голове във всеки от тях. АС Милан също спечелихаса всичките си мачове, като са отбелязали голове в тях. Гледайки домакинските и гостуващите мачове, Интер са събраха 6 точки от последните пет мача, играни на стадион Джузепе Меаца. Техните съперници от АС Милан са събраха 6 точки от последните пет мача, играни като гости.

Интер – АС Милан: последни директни срещи

В последните 10 мача, които двата отбора са играли един срещу друг в Серия А, Интер имат 6 победи. Междувременно, АС Милан успяха да спечелят всички изстрела и имаше една равенствена среща. Последният път, когато играха, Интер спечелиха мача с 1-0. Средно, в последните 10 директни срещи са вкарани 3.1 гола. Интер са отбелязали средно 1.9 гола на мач, докато АС Милан са имали среден резултат от 1.2 гола на мач.

Интер – АС Милан Прогноза: Залагания на броя голове (повече/по-малко)

В последните 3 мача на Интер в Серия А, средно са отбелязани 2.7 гола на мач, докато АС Милан имат средно 3.3 гола. В тези мачове, отборът на Симоне Индзаги е успял да отбележи 2.67 гола на мач и не е позволил на съперниците си нито един гол на мач. Отборът на Стефано Пиоли е отбелязал средно 2.67 гола на мач и е допуснал средно 0.67 гола на мач.

Прогнози и коефициенти: ще отбележат ли и двата отбори?

В нито един от последните 3 мача на Интер и двата отбора не са отбелязали гол, и АС Милан го е направил в две трети от срещите този сезон. Интер са успели да отбележат поне веднъж във всички мачове, които са играли в Серия А до момента. АС Милан са успели да отбележат поне веднъж във всички мачове, които са играли в Серия А до момента. Средните коефициенти показват, че има вероятност от 58.82%, че и двата отбори ще отбележат поне по един гол на събота.

Залагания на мача Интер – АС Милан

Любопитни ли сте дали коефициентите са в полза на Интер или АС Милан преди мача тази седмица? В Залагания-Онлайн можете да сравните коефициентите за всеки мач от Серия А сред букмейкерите по различни пазари за залагания. Забележка: Имайте предвид, че прегледът прогнозата на Интер – АС Милан беше публикуван в петък, 15/09/2023.

Тъй като коефициентите подлежат на промяна, те могат да са се променили след публикацията.

Премиър Лийг: Резултати на Живо

Временно Класиране

прогнозата на Нюкасъл - Манчестър Юнайтед

Нюкасъл – Манчестър Юнайтед Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Арсенал - Уулвърхемптън

Арсенал – Уулвърхемптън Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Монца - Ювентус

Монца – Ювентус Прогноза, Коефициенти и Залози (Серия А, 01/12/2023)

Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти