Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти

Хаугесунд – Лилестрьом Прогноза, Коефициенти и Залози (Елитсериен, 23/07/2023)

Лилестрьом ще посети Спаребанк Арена в Хаугесунд, за да се изправи срещу Хаугесунд в неделя, 23/07/2023 г., в рамките на Елитсериен на Норвегия, като началото на мача е насрочено за 18:00 ч. местно време.

След като загубиха от Боде/Глимт с 1-2 в последния си мач, Хаугесунд заема 12-то място в класирането на Елитсериен, в сравнение с Лилестрьом, класиран на 6-то място, след като победиха Алесунд с 5-1 в предишния кръг.

Прочетете за нашите подробни прогнози за Хаугесунд – Лилестрьом.

Хаугесунд - Лилестрьом Прогноза

Прогноза Хаугесунд – Лилестрьом: най-добрите коефициенти

Средните коефициенти от 3.28 ни показват, че Хаугесунд има 30.49% шанс да спечели този мач. От друга страна, шансовете на Лилестрьом да спечелят са 48.78%, със средни коефициенти от 2.05. Това всичко показва, че Лилестрьом се виждат като фаворит в нашата прогноза Хаугесунд – Лилестрьом.

Основни моменти Хаугесунд – Лилестрьом

  • Хаугесунд спечелихаса двата от последните си пет мача от Елитсериен.
  • Лилестрьом загубиха в четири от мачовете от този сезон на Елитсериен.
  • Хаугесунд са отбелязали в три от последните си пет мача от Елитсериен.
  • Лилестрьом са отбелязали в четири от последните си пет мача от лигата.

Статистика и анализ на мача

В последния си мач Хаугесунд пострада загуба и не получи точки. Последният им противник беше Боде/Глимт. След 90 минути резултатът беше 1-2. Статистиката срещу Боде/Глимт показва, че Хаугесунд притежаваха топката 43% от времето. Ако погледнем изстрелите към вратата, Хаугесунд направиха 5 изстрела към вратата в предишния си мач, докато отборът на Йостейн Гриндхауг допусна 17 изстрела. Междувременно, Лилестрьом спечелиха 3 точки в последния си мач. Отборът на Саймон Месфин играха срещу Аалесунд. Крайното класиране за този мач беше 5-1. Срещу Аалесунд, Лилестрьом притежаваха топката 75% от времето. В последния си мач, направиха общо 13 изстрела в атака и допуснаха 4 изстрела.

Прогноза Хаугесунд – Лилестрьом: форма на двата отбори

В последните си десет мача от Елитсериен, Хаугесунд спечелихаса 3 и отбелязаха в 6. Гостуващият отбор успя да записа 5 победи, като отбеляза в 8 мача. В последните си пет мача на Спаребанк Арена в Хаугесунд, Хаугесунд събраха общо 8 точки. Гостите Лилестрьом спечелихаса 11 точки в последните си пет мача на чужд терен.

Хаугесунд – Лилестрьом: последните директни срещи

Като се вземат предвид последните десет срещи от Елитсериен между Хаугесунд и Лилестрьом, Хаугесунд успяха да спечелят само веднъж, докато гостите бяха победители 6 изстрела и в 3 от мачовете завърши наравно. Последната среща между двата отбора завърши с победа за Лилестрьом с 1-4. Тези два отбора са отбелязали средно 2.1 гола в последните си 10 директни срещи. 0.7 гола на мач бяха в полза на Хаугесунд, а Лилестрьом отбелязаха средно 1.4 на мач.

Прогноза Хаугесунд – Лилестрьом: Залагания на броя на головете (повече/по-малко)

Хаугесунд са отбелязали средно 2.3 гола във всеки от последните си 10 мача от Елитсериен, докато Лилестрьом имат средно 3.1 гола. Според тези срещи, отборът на Йостейн Гриндхауг е успял да отбележи 1.00 гол на мач и е позволил на противниците си средно 1.30 на мач, докато отборът на Саймон Месфин е отбелязал 1.90 гола и е допуснал 1.20 на мач.

Коефициенти и прогнози: ще отбележат ли двата отбора?

60% от последните 10 мача на Хаугесунд в Елитсериен са завършили с гол на двата отбора, а Лилестрьом са постигнали гол в 70% от срещите през този сезон. Последният мач, в който Хаугесунд не успяха да отбележат гол, беше загуба с 0-2 от Викинг на 08/07/2023. Последният път, когато Лилестрьом пропуснаха възможност да отбележат гол в мач, беше на 02/07/2023, когато пострадаха загуба от Тромсьо. Със средни коефициенти в нашата прогноза за Хаугесунд – Лилестрьом има вероятност от 61.35% оба отбора да завършат мача с отбелязан гол.

Залагания на Хаугесунд – Лилестрьом

Ако търсите най-добрите коефициенти за мача Хаугесунд срещу Лилестрьом, сте на правилното място. В Залагания-Онлайн можете да сравнявате коефициентите за всеки мач от Елитсериен сред букмейкърите на голямо разнообразие от пазари за залагания. Забележка: Всички статистики и прогнозата за Хаугесунд – Лилестрьом бяха публикувани в петък, 21/07/2023. Възможно е да четете това по-късно, така че е важно да знаете, че коефициентите може да са се променили след публикуването на оригиналния преглед.

Възможно е да четете това по-късно, така че е важно да знаете, че коефициентите може да са се променили след публикуването на оригиналния преглед.

Елитсериен: Резултати на Живо

Временно Класиране

прогнозата на Нюкасъл - Манчестър Юнайтед

Нюкасъл – Манчестър Юнайтед Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Арсенал - Уулвърхемптън

Арсенал – Уулвърхемптън Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Монца - Ювентус

Монца – Ювентус Прогноза, Коефициенти и Залози (Серия А, 01/12/2023)

Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти