Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти

Хамарбю – Калмар ФФ Прогноза, Коефициенти и Залози (Алсвенскан, 16/07/2023)

Хамарбю и Калмар ФФ ще се срещнат на стадион ТелеДва Арена в неделя 16/07/2023 г. в шведския Алсвенскан, като мачът е насрочен да започне в 16:00 часа местно време.

Домакините са на 10-то място, когато влизат в този мач след победа с 2-1 срещу Сириус. Калмар ФФ загубиха последния си мач, който играха срещу Елфсборг с 0-4 и в момента се намират на 6-то място в класирането.

Прочетете нататък за нашите подробни прогнози за мача Хамарбю – Калмар ФФ.

прогноза Хамарбю - Калмар ФФ

/

Прогноза Хамарбю – Калмар ФФ: най-добрите коефициенти

Ако анализираме коефициентите, Хамарбю се считат за фаворити с 54.64% шансове да спечелят мача си, с цена 1.83, срещу Калмар ФФ, които имат само 24.63% шанс да се наложат, с цена 4.06.

Ключови точки Хамарбю – Калмар ФФ

  • Хамарбю загубиха 3 от последните си десет мача от Алсвенскан.
  • Калмар ФФ спечелихаса 6 от мачовете от този сезон на Алсвенскан.
  • Хамарбю са отбелязали гол в 2 от последните си пет мача от Алсвенскан.
  • Калмар ФФ са отбелязали гол в 8 от последните си десет мача от лигата.

Статистика и анализ на мача

Последният мач на Хамарбю завърши с тяхната победа. Отборът на Марти Сифуентес игра срещу Сириус в този мач. Мачът завърши с резултат 2-1. Срещу Сириус, Хамарбю имаха 49% от притежанието на топката. Като разгледаме статистиката от предишния им мач, Хамарбю имат следните стойности: 15 изстрела в атака и 11 позволени изстрела. Междувременно, Калмар ФФ загубиха предишния си мач. Отборът на Хенрик Йенсен игра срещу Елфсборг. Този мач завърши с резултат 0-4. В мача си срещу Елфсборг, Калмар ФФ имаха следното притежание на топката: 47%. В предишния си мач Калмар ФФ се нацелиха към гола 5 изстрела, докато отборът на Хенрик Йенсен допусна 19 изстрела.

Прогноза Хамарбю – Калмар ФФ: форма на двата отбора

В последните 10 мача от шведския Алсвенскан, домакините имат 3 победи и са отбелязали гол в 5 от тях. Гостуващият отбор е успял да записва 3 победи, като са отбелязали гол в 8 от тези мачове. В последните си пет мача на ТелеДва Арена, Хамарбю събраха общо 10 точки. Гостите Калмар ФФ спечелихаса 6 точки в последните си пет гостувания.

Хамарбю – Калмар ФФ: последни срещи

Ако погледнем последните десет срещи от Алсвенскан между Хамарбю и Калмар ФФ, домакините имат 3 победи, докато Калмар ФФ имат рекорд от две победи, въпреки това има 5 мача, които са завършили наравно. Последната игра видя Хамарбю да си тръгват с победа 4-2. Тези два отбора са отбелязали средно 3.6 гола в последните си 10 срещи. 1.9 гола на мач отиват в полза на Хамарбю, докато Калмар ФФ имаха среден брой голове на мач 1.7.


Прогноза Хамарбю – Калмар ФФ: Залагания на броя на головете (плюс/минус)

В последните 10 мача на Хамарбю в Алсвенскан, в средно във всяка игра са били отбелязани 2.5 гола. Междувременно, по време на игрите, в които Калмар ФФ участва, са били отбелязани средно 2.7 гола. Разглеждайки тези последни игри, отборът на Марти Сифуентес е отбелязал средно 1.10 гола и е допуснал 1.40 гола на мач, докато отборът на Хенрик Йенсен има средно 1.10 отбелязани гола и 1.60 допуснати гола на мач.

Коефициенти и прогнози: ще отбележат ли двата отбора гол?

В половината от последните 10 мача на Хамарбю в Алсвенскан и двата отбора са отбелязали поне по един гол, докато при Калмар ФФ същото се е случило в 70% от игрите. Последната игра на Хамарбю без отбелязан гол беше загубата от Елфсборг на 03/07/2023. Загубата с 0-4 от Елфсборг на 09/07/2023 беше последният мач, в който Калмар ФФ не отбеляза гол. Със средните коефициенти в нашата прогноза за Хамарбю – Калмар ФФ съществува вероятност от 55.56% и двата отбора да завършат мача с отбелязан гол.

Залагания на Хамарбю – Калмар ФФ

Искате да видите какво мислят най-добрите букмейкъри за мача Хамарбю срещу Калмар ФФ? Консултирайте се с Залагания-Онлайн за всички коефициенти на всяка игра от Алсвенскан, както и за други пазари за залагания, и вижте какво казват най-изтъкнатите букмейкъри. Забележка: Този преглед прогнозата за Хамарбю – Калмар ФФ е публикуван на четвъртък, 13/07/2023.

Когато четете това, имайте предвид, че коефициентите подлежат на промяна и някои коефициенти може да са се променили след публикуване.

Алсвенскан: Резултати на Живо

Временно Класиране

ЦСКА София – Локомотив София Прогноза Прогноза, Коефициенти и Залози (Първа лига, 27/09/2023)

ЦСКА София – Локомотив София Прогноза Прогноза, Коефициенти и Залози (Първа лига, 27/09/2023)

Лудогорец – Локомотив Пловдив Прогноза Прогноза, Коефициенти и Залози (Първа лига, 27/09/2023)

Ювентус – Лече Прогноза, Коефициенти и Залози (Серия А, 26/09/2023)

Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти