Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти

Хамаркамератене – Аалесунд Прогноза, Коефициенти и Залози (Елитсериен, 07/07/2023)

Прогноза, коефициенти и залози за мача между Хамаркамератене и Аалесунд (Елитсериен, 07/07/2023)

Аалесунд ще се изправи срещу Хамаркамератене в норвежката Елитсериен на петък 07/07/2023, като началото на мача е предвидено за 20:00 местно време в Брискеби.

Преди мача Хамаркамератене е на 16-о място в класацията на Елитсериен, след като последния път загуби от Бранн с 1-2, докато Аалесунд е на 15-о място, след като последния път спечели срещу Розенборг с 1-0.

Прочетете нашите подробни прогнози за Хамаркамератене – Аалесунд.

Прогноза Хамаркамератене - Аалесунд

Прогноза Хамаркамератене – Аалесунд: най-добрите коефициенти

Ако погледнем коефициентите, Хамаркамератене има 50.25% шанс да спечели мача със среден коефициент от 1.99, докато Аалесунд има 28.74% шанс да спечели мача със среден коефициент от 3.48. Това означава, че Хамаркамератене е общият фаворит в нашата прогноза Хамаркамератене – Аалесунд.

Ключови моменти от мача Хамаркамератене – Аалесунд

  • Хамаркамератене е загубил 9 от тазгодишните си мачове в Елитсериен.
  • Аалесунд спечелихаса 2 от тазгодишните си мачове в Елитсериен.
  • Хамаркамератене е отбелязал гол в 1 от последните си пет мача в Елитсериен.
  • Аалесунд е отбелязал гол в 5 от своите мачове в лигата.

Статистика и анализ на мача

Хамаркамератене загубиха последния си мач. Отборът на Якоб Михелсен играше срещу Бранн в този мач. В края на играта крайният резултат беше 1-2. Срещу Бранн, Хамаркамератене имаше притежание на топката от 38%. Като погледнем статистиката от предишната им игра, Хамаркамератене има следните резултати: 9 изстрела в нападение и 15 позволени. В последната си игра Аалесунд излезе с победа. Отборът на Кристиан Йонсен играше срещу Розенборг. Когато съдията обяви края на мача, резултатът беше 1-0. Срещу Розенборг, Аалесунд притежаваше 40% от топката. В последната си игра бяха осъществени общо 10 изстрела в нападение и 15 позволени в последния мач.

Прогноза Хамаркамератене – Аалесунд: форма на двата отбора

В последните 10 мача от норвежката Елитсериен, домакините успяха да записат една победа, като отбелязаха гол в 4 от тях. Гостуващият отбор успя да записат две победи и отбелязаха в 5 мача. Анализирайки домашната и гостуващата форма, в последните си пет мача в Брискеби, Хамаркамератене спечели 4 точки. За гостите от Аалесунд, те не спечелихаса никакви точки в последните си пет излезли мача.

Хамаркамератене – Аалесунд: последните пряки срещи

Последните 10 игри, играни в Елитсериен между Хамаркамератене и Аалесунд, показват, че Хамаркамератене спечелихаса двата мача, докато Аалесунд достигна до 5 победи, също така имаше и 3 равенства. Последната игра видя Аалесунд да взема победа с 1-3. Тези два отбора са отбелязали средно 3.2 гола в последните си 10 пряки срещи, като Хамаркамератене са отбелязвали със средна скорост от 1.1 гола на мач, а Аалесунд – със средно 2.1 на мач.

Прогноза Хамаркамератене – Аалесунд: Залагания на броя на головете (плюс/минус)

През последните 10 игри от Елитсериен, в които участва Хамаркамератене, са отбелязани средно 3.3 гола. От друга страна, мачовете на Аалесунд са имали средно 2.9 гола. Ако погледнем играните досега мачове, отборът на Якоб Михелсен е отбелязал средно 0.70 гола във всеки мач и е допуснал средно 2.60 гола във всяка игра, докато отборът на Кристиан Йонсен е отбелязал 0.80 гола и е допуснал 2.10 на мач.

Коефициенти и прогнози: ще отбележат ли и двата отбора?

30% от последните 10 мача на Хамаркамератене в Елитсериен са завършили с гол от двата страни, докато същото се е случило в 40% от мачовете на Аалесунд. 0-1 загуба от Одс Балклуб на 25/06/2023 беше последният мач, който Хамаркамератене завърши без отбелязан гол. 0-1 загуба от Стабек на 13/05/2023 беше последният мач, в който Аалесунд не отбеляза гол. Със среден коефициенти в нашата прогноза за Хамаркамератене – Аалесунд има 58.82% шанс обата отбора да отбележат в мача в петък.

Залагания на мача между Хамаркамератене – Аалесунд

Интересувате ли се от възможните коефициенти за мача между Хамаркамератене и Аалесунд? Тук в Залагания-Онлайн можете да направите сравнение на всички мачове от Елитсериен в различни букмейкъри и голям асортимент от пазари за залагания. Забележка: Имайте предвид, че прегледът прогнозата за Хамаркамератене – Аалесунд беше публикуван на сряда, 05/07/2023.

Тъй като коефициентите подлежат на промяна, те може да са се променили след публикацията.

Елитсериен: Резултати на Живо

Временно Класиране

Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти