Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти

Халмстадс БК – ИФК Гьотеборг Прогноза, Коефициенти и Залози (Алсвенскан, 02/07/2023)

Халмстадс БК приема ИФК Гьотеборг в неделя, 02/07/2023 г., с начален час на мача в 16:00 часа местно време на стадион “Ерианс Вал”.

Домакинският отбор е на 7-мо място преди тази среща след победата си с 2-1 срещу Варбергс БоИС ФК. Последната среща на гостите завърши с различен резултат – ИФК Гьотеборг понесе загуба с 0-2 от Сириус и заема 14-то място преди срещата тази седмица.

Продължете да четете за подробните ни прогнози за Халмстадс БК – ИФК Гьотеборг.

Прогноза Halmstads BK - IFK Gothenburg

Прогноза Халмстадс БК – ИФК Гьотеборг: най-добрите коефициенти

Ако анализираме коефициентите, Халмстадс БК се смята за фаворит с 38,91% шанс за победа в своя мач, с коефициент 2,57, срещу ИФК Гьотеборг, който има само 37,74% шанс да се наложи, с коефициент 2,65.

Ключови моменти Халмстадс БК – ИФК Гьотеборг

  • Халмстадс БК не са успели да победят ИФК Гьотеборг в предходните 15 срещи.
  • В последните 15 двубоя помежду им, ИФК Гьотеборг успяват да вкарат гол във всеки един от тях.
  • Халмстадс БК са загубили 4 от последните си десет мача в Алсвенскан.
  • ИФК Гьотеборг са загубили 7 от мачовете си в този сезон на Алсвенскан.
  • Халмстадс БК са вкарали гол в 3 от последните си пет мача в Алсвенскан.
  • ИФК Гьотеборг са вкарали гол в 3 от последните си пет мача в лигата.

Статистика и анализ на мача

Халмстадс БК спечели последния си мач. Отборът на Магнус Хаглунд игра срещу Варбергс БоИС ФК. След 90 минути резултатът беше 2-1 в полза на Халмстадс БК. Срещу Варбергс БоИС ФК, Халмстадс БК имаше 54% притежание на топката. Ако разгледаме стрелбата по врати, Халмстадс БК изстреля общо 10 изстрела, докато позволиха 9 стрелби в своята врата. В същото време, ИФК Гьотеборг загуби последния си мач. В последния си мач отборът на Йенс Бертел Аскоу срещу Сириус, резултатът беше 0-2. Притежанието на топката за ИФК Гьотеборг срещу Сириус беше 36%. В последния си мач, отборът изстреля 2 изстрела в атака, докато позволи 11 стрелби в своята врата.

Прогноза Халмстадс БК – ИФК Гьотеборг: форма на двата отбора

От последните 10 мача в Алсвенскан, домакинският отбор успя да спечели 5 изстрела и вкара гол в 6 от тези мача. ИФК Гьотеборг спечели веднъж и вкара гол в 5 мача. Ако разгледаме формата им като домакин и гост, Халмстадс БК спечелиха 7 точки в последните си пет мача на стадион “Ерианс Вал”. Гостите ИФК Гьотеборг са събраха 2 точки в последните си пет мача извън своя терен.

Халмстадс БК – ИФК Гьотеборг: последни срещи помежду им

В последните 10 мача в Алсвенскан между двата отбора, Халмстадс БК не успяха да спечелят нито един мач, докато ИФК Гьотеборг имат рекорд от 6 победи и има 4 мача, в които завършиха наравно. Последният мач завърши 1-1. През последните 10 срещи има средно 2,8 гола на мач, като Халмстадс БК вкараха средно 0,8 гола на мач, а ИФК Гьотеборг се средстваха с 2,0 гола на мач.

Прогноза Халмстадс БК – ИФК Гьотеборг: Залагания на броя голове (плюс/минус)

Относно последните 10 мача, в мачовете на Halmstads BK в Allsvenskan е имало средно 2.3 гола. От друга страна, мачовете на IFK Gothenburg имат средно 2.4 гола. В тези мачове отборът на Magnus Haglund е вкарвал средно 1.00 гола и получавал 1.30 гола на мач, докато отборът на Jens Berthel Askou е вкарвал 1.10 гола и получавал 1.30 гола на мач.

Коефициенти и прогнози: Дали двата отбора ще отбележат гол?

двата отбора са успявали да вкарат гол в 30% от последните 10 мача на Halmstads BK в Allsvenskan, а IFK Gothenburg са го правили в 40% от мачовете тази сезон. Последният мач, в който Halmstads BK не вкара гол, бе равенството срещу Hammarby на 04/06/2023 г. Загубният мач на IFK Gothenburg срещу Sirius с резултат 0-2 на 11/06/2023 г. бе също последният път, в който отборът не успя да вкара гол в мач. Със средни оефициенти в нашата прогноза за Halmstads BK – IFK Gothenburg  има вероятност от 56.18% двата отбора да завършат мача с вкарани голове.

Залагания на мача Halmstads BK – IFK Gothenburg

Търсите ли най-добрите коефициенти за мача Halmstads BK срещу IFK Gothenburg? На Залагания-Онлайн можете да сравните коефициентите на различни букмейкъри за широк спектър от залагателни пазари в Allsvenskan. Забележка: Всички статистики и прогнозата на Halmstads BK – IFK Gothenburg бяха публикувани на сряда, 28/06/2023 г.

Може би четете това на по-късна дата, затова е важно да знаете, че коефициентите могат да са се променили след публикуването на прегледа първоначално.

Алсвенскан: Резултати на Живо

Временно Класиране

прогнозата на Нюкасъл - Манчестър Юнайтед

Нюкасъл – Манчестър Юнайтед Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Арсенал - Уулвърхемптън

Арсенал – Уулвърхемптън Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Монца - Ювентус

Монца – Ювентус Прогноза, Коефициенти и Залози (Серия А, 01/12/2023)

Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти