Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти

Хекен – Елфсборг Прогноза, Прогноза, Коефициенти и Залози (Алсвенскан, 29/07/2023)

Хекен приема Елфсборг на събота 29/07/2023, с начален час за този мач от Алсвенскан в 16:00 часа местно време в Бравида Арена.

Преди мача Хекен в момента се класира втори в таблицата на Алсвенскан, след като загуби от ИФК Вернамо с 0-1 последния път, докато Елфсборг е класиран на първо място, след като спечели срещу Джургорден с 4-0 последния път.

Прочетете по-нататък за нашите подробни прогнози за Хекен – Елфсборг.

Прогноза Хекен - Елфсборг
Прогноза Хекен – Елфсборг

Прогноза Хекен – Елфсборг: най-добрите коефициенти

Бърз поглед към коефициентите ни показва, че Хекен е фаворит в нашата прогноза Хекен – Елфсборг. Средните коефициенти за победа на Хекен са 2.36, което означава, че има 42.37% шанс този отбор да спечели в този двубой. Средните коефициенти за победа на Елфсборг са 2.70, което означава, че има 37.04% шанс този отбор да вземе трите точки.

Ключови моменти Хекен – Елфсборг

  • Елфсборг не е загубил в 15 мача.
  • Хекен са загубили 2 от последните си десет мача от Алсвенскан.
  • Елфсборг не са загубили нито един от последните си пет мача от Алсвенскан.
  • Хекен са вкарали гол в 4 от последните си пет мача от Алсвенскан.
  • Елфсборг са вкарали гол във всички свои последни пет мача от лигата.

Статистика и анализ на мача

Хекен загубиха последния си мач. Отборът на Пер-Матиас Хьогмо играше срещу ИФК Вернамо в тази игра. В края на мача, крайният резултат беше 0-1. Срещу ИФК Вернамо, Хекен имаше притежание на топката от 46%. В последната си игра, Хекен направиха 12 изстрела в нападение и позволиха 6 изстрела. Междувременно, Елфсборг спечелиха предишната си игра. В последния си мач, отборът на Джими Телин играше срещу Джургорден. Когато съдията свири за край, резултатът беше 4-0. В мача си срещу Джургорден, Елфсборг взеха 32% от топката. Що се отнася до изстрелите към гол, Елфсборг направиха общо 11 изстрела в нападение, докато в отбрана позволиха 5 изстрела.

Прогноза Хекен – Елфсборг: форма на двата отбора

От последните 10 мача в Алсвенскан, домакините спечелихаса 6 и са вкарали гол в 8. Гостите имат рекорд от 8 победи, като са вкарали гол във всички тях. В последните си пет мача в Бравида Арена, Хекен събраха общо 15 точки. Посетителите Елфсборг вече събраха 15 точки в последните си пет мача извън дома.

Хекен – Елфсборг: последните директни срещи

В последните десет срещи на тези два отбора в Алсвенскан, Хекен има 3 победи. Междувременно, Елфсборг успя да спечели два изстрела и има 5 мача, в които са завършили наравно. Техният последен мач завърши с победа за Хекен с 2-0. В средно във всеки от тези последни 10 директни мача са били вкарани 3.4 гола. Хекен е вкарвал средно 2.1 гола на мач, докато Елфсборг са вкарвали средно 1.3 гола на мач.

Прогноза Хекен – Елфсборг: Залагане на броя на головете (плюс/минус)

В последните си 10 мача от Алсвенскан, Хекен е успял да вкара средно 3.6 гола във всеки от последните си 10 мача от Алсвенскан. Междувременно, в мачовете на Елфсборг е имало средно 3.2 гола. Ако погледнем игрите до момента, отборът на Пер-Матиас Хьогмо е успял да регистрира 2.50 гола на мач и е позволил на съперниците си средно 1.10 на мач, докато отборът на Джими Телин е успял да вкара средно 2.50 гола и да допусне 0.70 във всеки от предишните си мачове.

Коефициенти и прогнози: ще вкарат ли двата отбора?

Ако погледнем последните 10 мача от Алсвенскан за Хекен, и двата отбора са успели да вкарат в 60%, а Елфсборг го е постигнал в половината от срещите този сезон. Загубената игра на Хекен срещу ИФК Вернамо с 0-1 на 22/07/2023 беше също последния път, когато отборът не успя да вкара гол в мач. Последният път, когато Елфсборг не успяха да вкарат в лигата, беше при 0-0 с Варбергс БоИС ФК на 10/04/2023. Със средни коефициенти в нашата прогноза за Хекен – Елфсборг има вероятност от 70.42% и двата отбора да завършат мача с гол.

Залагания на мача Хекен – Елфсборг

Искате ли да видите какво мислят най-добрите букмейкъри за мача Хекен срещу Елфсборг? В Залагания-Онлайн можете да сравните коефициентите на всеки мач от Алсвенскан във всички букмейкъри за многообразие от пазари за залагания. Забележка: Този преглед прогнозата за Хекен – Елфсборг беше публикуван на четвъртък, 27/07/2023.

Когато четете това, моля, имайте предвид, че коефициентите подлежат на промяна и някои коефициенти може да са се променили след публикуване.

Алсвенскан: Резултати на Живо

Временно Класиране

прогнозата на Нюкасъл - Манчестър Юнайтед

Нюкасъл – Манчестър Юнайтед Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Арсенал - Уулвърхемптън

Арсенал – Уулвърхемптън Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Монца - Ювентус

Монца – Ювентус Прогноза, Коефициенти и Залози (Серия А, 01/12/2023)

Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти