Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти

Хекен – Бромапойкарна Прогноза, Коефициенти и Залози (Алсвенскан, 15/07/2023)

Бромапойкарна ще се изправи срещу Хекен в шведската Алсвенскан в събота, 15/07/2023, като началото на мача е насрочено за 18:30 местно време на стадион Бравида.

Домакините са класирани на 3-то място, влизайки в този двубой след победа с 2-1 срещу AIK. Последната среща на техните гости завърши с различен резултат – Бромапойкарна загуби от Дегерфорс с 1-2 и са поставени на 9-то място преди мача тази седмица.

Прочетете за нашите подробни прогнози за Хекен – Бромапойкарна.

Прогноза Хекен - Бромапойкарна

Прогноза Хекен – Бромапойкарна: най-добрите коефициенти

Ако погледнем коефициентите, Хекен имат 80.65% шанс за победа в мача със среден коефициент от 1.24, докато Бромапойкарна имат 10.33% шанс за победа в мача със среден коефициент от 9.68. Това означава, че Хекен са главните фаворити в нашата прогноза Хекен – Бромапойкарна.

Основни точки за мача Хекен – Бромапойкарна

  • Хекен спечелихаса 10 от игрите от този сезон в Алсвенскан.
  • Бромапойкарна спечелихаса 1 от последните си пет мача от Алсвенскан.
  • Хекен са отбелязали в 13 игри този сезон.
  • Бромапойкарна са отбелязали в 8 от последните си десет лигови срещи.

Статистика и анализ на мача

Хекен спечелиха последния си мач. Отборът на Пер-Матиас Хьогмо се изправи срещу AIK. Тази игра приключи с резултат 2-1. В мача с AIK, Хекен имаха притежание на топката от 56%. Ако погледнем изстрелите към вратата, Хекен имаха общо 11 изстрела, докато допуснаха 15 изстрела. Междувременно, Бромапойкарна не спечелиха точки в последния си мач. Отборът на Олоф Мелберг се изправи срещу Дегерфорс. Когато съдията обяви края на мача, резултатът беше 1-2. Срещу Дегерфорс, Бромапойкарна имаха притежание на топката от 49%. В последния си мач, общо 14 изстрела бяха осъществени в атака, като бяха допуснати 10 изстрела.

Прогноза Хекен – Бромапойкарна: форма на двата отбори

През последните 10 игри в Алсвенскан, домакините празнуваха 6 победи и отбелязаха в 8 мача. Гостите успяха да записат 5 победи и отбелязаха в 8 мача. Преглеждайки домашната и гостуващата форма, в последните пет мача на стадион Бравида, Хекен събраха 15 точки. От друга страна, Бромапойкарна спечелиха общо 12 точки в последните си пет мача извън дома.

Хекен – Бромапойкарна: последни срещи

В последните десет срещи на тези два отбора в Алсвенскан, Хекен имат рекорд от 6 победи, докато Бромапойкарна имат рекорд от 3 победи и имаше една равенство. Последната игра видя Хекен да спечелят с 1-0. Последните 10 срещи между двата отбора видяха средно 2.9 гола на мач, като Хекен отбелязаха средно 2.2 гола на мач, докато Бромапойкарна имаха среден голов ритъм от 0.7 на мач.

Прогноза Хекен – Бромапойкарна: Залагания на броя голове (плюс/минус)

Хекен са отбелязали средно 3.5 гола във всяка от последните си 10 срещи в Алсвенскан, докато Бромапойкарна имат средно 2.3 гола. Гледайки тези последни игри, отборът на Пер-Матиас Хьогмо успя да отбележи средно 2.50 гола и да позволи 1.00 във всяка от предишните си срещи. Отборът на Олоф Мелберг отбелязва средно 1.30 гола на мач и позволява средно 1.00 гола на игра.

Коефициенти и прогнози: ще отбележат ли двата отбора?

60% от последните 10 мача на Хекен в Алсвенскан са завършили с гол на двата отбори. Отборът на Бромапойкарна е видял същия резултат в половината от мачовете си. Последният мач на Хекен без отбелязан гол беше загуба от Джургорден на 24/05/2023. Последният мач на Бромапойкарна без отбелязан гол беше загуба от AIK на 01/07/2023. Със средни коефициенти в нашата прогноза за Хекен – Бромапойкарна има вероятност от 58.82%, че двата отбора ще завършат мача с отбелязан гол.

Залагания на мача Хекен – Бромапойкарна

Ако търсите най-добрите коефициенти за мача Хекен срещу Бромапойкарна, сте на правилното място. В Залагания-Онлайн можете да сравните коефициентите за всеки мач от Алсвенскан в различни букмейкъри за широк спектър от пазари за залагания. Забележка: Бъдете информирани, че прегледът прогнозата на Хекен – Бромапойкарна беше публикуван на четвъртък, 13/07/2023. Има възможност коефициентите за тази игра да са се променили, така че винаги проверявайте текущите преди да залагате.

Алсвенскан: Резултати на Живо

Временно Класиране

прогнозата на Нюкасъл - Манчестър Юнайтед

Нюкасъл – Манчестър Юнайтед Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Арсенал - Уулвърхемптън

Арсенал – Уулвърхемптън Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Монца - Ювентус

Монца – Ювентус Прогноза, Коефициенти и Залози (Серия А, 01/12/2023)

Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти