Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти

Евро 2021 Групи: залагания на Евро 2021 Група F

Европейското първенство по футбол 2020 започва на 11 юни, докато финалът е на 11 юли. За любителите на залози предлагаме статия с кратка информация, съвети, прогнози, коефициенти за залагания на Евро 2021 група F и много повече.

Залагания на Евро 2021 Група F с топ българските букмейкъри!

Пазарите за залози от доста време са открити за залагания на Евро 2021 група F.  Всички букмейкъри се състезават помежду си и предлагат различни  Евро 2020 Група F съвети, бонуси, Евро 2020 група F коефициенти, многобройни видове залагания, и бонуси.

Ако думите залагания на Евро 2021 Група F привличат вашето внимание, тогава ще е най-добре да ви представим кои отбори попаднаха тук.

Група F

  • Унгария
  • Португалия
  • Франция
  • Германия

Направихме за ваше улеснение проучвания на пазара за залози и стифирахме на кратко получената информация в таблицата долу за топ букмейкърите в България, бонус офертите им, бонус кодовете и допълнителна информация за залагания на Евро 2020 Групи. Запознайте се с нея и залагайте разумно.

Евро 2020 БукмейкъриБонус офертаБонус кодЗалагай!
Bet365Кредити за Залози до 100 лв

 

За нови клиенти.

Кредитите за Залози са виртуални единици, които се присъждат на клиентите като бонус за взетото от тях участие в дадена оферта, като те могат да бъдат използвани съобразно условията на съответната оферта. Печалбите изключват заложената сума в Кредити за Залози. Важат условия, срокове и изключения.

18+ | Важат условия и правила

BETMAX365

 

*Кодът на бонус BETMAX365 може да се използва по време на регистрация, но няма да променя сумата на офертата по никакъв начин.

Посети bet365 Коефициенти
Bwin100% Бонус до 222 лв

 

18+ | Важат условия и правила

Натисни този код

 

👉

Вземи бонуса
BetfairГрабнете до 100лв

 

18+ | Важат условия и правила

Натисни този код

 

👉

Залагания на Евро 2021 групи

Състезавайки се за повече клиенти, букмейкърите предоставят Евро 2020 група F коефициенти които са доста близки, а също така и разнообразни много на брой пазари за залагания. Ако все още се чудите на кой от тях да се доверите – използвайте информацията, посочена в таблицата по-горе за топ букмейкърите в България.

В група F участват тимовете на Унгария, Португалия, Франция и Германия. Имате ли нужда от повече информация за групите, фаворитите и, Евро 2020 група F съвети – то може да я намерите в нашия наръчник за залагане на Евро 2020.

Кой играе в F група Евро 2020?

F Група Евро 2020 – отбориШансове за напредване
ФранцияМного висок
ГерманияМного висок
ПортугалияСредно висок
УнгарияНисък

Евро 2021 Група F: мачовете

F група Евро 2020Кога?Къде?
Унгария – Португалия15.06.2021, 19:00 ч.Ференц Пушкаш, Будапеща
Франция – Германия15.06.2021;  22:00 ч.Алианц Арена, Мюнхен
Унгария – Франция19.06.2021; 16:00 ч.Ференц Пушкаш, Будапеща
Португалия – Германия19.06.2021; 19:00 ч.Алианц Арена, Мюнхен
Германия – Унгария23.06.2021; 22:00 ч.Алианц Арена, Мюнхен
Португалия – Франция23.06.2021; 22:00 ч.Ференц Пушкаш, Будапеща

Какво ще направи вълнуващи залагания на Евро 2021 Група F?

Какви са прогнозите за залагания на Евро 2021 Групи F? Доста трудно може да се прогнозира с точност кой ще е първи и каква ще е подредбата тук. Не случайно я наричат “Групата на смъртта”. Тук съдбата избра да се срещнат най-добрите на континента и феновете чакат с нетърпение срещите от групата.

В Евро 2021 група F  експерти и коефициентите на букмейкърите определят  отборите в последователност – на първо място Франция и Германия – коефициентите им са еднакви и е трудно да се определи кой от тях ще е номер едно, следвани от Португалия и в края Унгария. Ето тук ще е борба! Освен изненади в двубоите за първо място, и Португалия носи със себе си изненади.

Евро 2021 Групи – кои са фаворити в групата F според букмейкърите?

Безспорните, категорични фаворити са Франция и Германия. Ето и кратки подробности за тези два отбора:

Фаворит 1 Франция – националите на Франция са едни от най-изявените за фаворит не само за Група F, но и за първенството. Няма как да не е така, тъй като те са и настоящ световен шампион. Тимът на Дидие Дешан спечели Мондиал 2018 срещу победа над Хърватия с 4:2. Очакванията са Франция да спечели и Евро 2020 с невероятната си игра и класни футболисти, макар да има и сериозна конкуренция в лицето на Германия най-вече и на Португалия. Светъл спомен ще остави участието на тима в Евро 2000 със златния гол на Давид Трезеге. От друга страна пък, на последния Евротурнир Франция се класира за финала, но загуби от тима на Португалия. На квалификациите за Евро 2020 Франция завърши участието си като победител в групата, с 8 победи, една загуба и едно равенство, с 25 гола и 6 попадения в мрежата им.

Фаворит 2 – Германия – отново сред големите фаворити за победител не само в група F, но и за турнира. Макар да се представиха зле на Мондиал 2018 и останаха като последни в своята група, феновете очакват много, много повече от националите на Германия в Евро 2020. На квалификациите за Евро 2020 Германия завърши като първенец в своята група. Тимът на Льов приключи със 7 победи и една загуба, 30 гола и 7 във техен ущърб. Да напомним, че загубата беше на собствен терен срещу Нидерландия с 2:4.

Надеждите за първи в класациите се опират още и на това, че има мачове, които Германия ще играе на собствен терен на стадион Алианц Арена в Мюнхен, а едва ли тимът ще допусне поражение пред своята публика.

На какво да заложите във фиша си за залагания на Евро 2021 група F?

На каквото и да изберете да заложите във фиша си за залагания на Евро 2020, по ще е добре да направите преценка колко е възможно коефициентите да се реализират. Макар повечето играчи да играят на сигурно – залози на ниски коефициенти, не забравяйте, че прогнозните фаворити не винаги печелят. Всъщност, изчислено е, че шансовете за победа на отборите, определени за фаворите са към 33,3%, което не е голяма цифра, като това се отнася за 1 отбор. Можете да заложите и на рискови тимове, стига да сте ги проучили добре и сте убедени в шансовете им за победа.

Какви залагания на Евро 2021 група F да направите като има на разположение всякакви залози, повече от 100 пазара за залагания за един мач. Ето и някои от по-използваните пазари за залагания на Евро 2020 групи.

Евро 2020 групи: Залози за победител

Когато става дума за победител от  F група Евро 2020, тук проучванията сочат за победител Франция, явно отчитайки лошото представяне на Мондиал 2018 на Германия.

Залагания за класирания за Евро 2021 Група F

Залаганията за класиране в тази група ще са много, коефициентите сочат Франция и Германия като явни конкуренти за първо място, а за трето Португалия, и за четвърто Унгария.

Борбата за първо място ще е жестока, а да не споменаваме това, че Португалия също ще се бори за първо място, не само за трето, като сочат букмейкърите. Прочетете нашите Евро 2020 Група F съвети и направите най-добрите залагания на Евро 2021 група F.

Залагания за топ голмайстор

За Топ голмайстор от Групата F са класирани:

  • Германия на Евро 2020 – Тимо Вернер;
  • Франция на Евро 2020 – Антоан Гризман;
  • Португалия на Евро 2020 – Кристиано Роналдо;
  • Унгария на Евро 2020 – Адам Салай.

Как да оптимизирате залозите си за Евро 2021 групи

Запознайте се с някой от основните правила за залагане на Европейското първенство по футбол.

Съвет 1 – Научете повече за спорта преди да започнете да залагате

Ако залагате, без да сте запознат с футбола, правилата на играта, отборите, които играят в групата – си е чисто губене на време. Колкото повече знаете футбола и за отборите, толкова е по-голяма вероятността да заложите на победител.

Съвет 2 – Потърсете най-добрия букмейкър

Макар букмейкърите да са много, които представят пазари за залагания, съветваме ви да си изберете 2 или 3 от тях, да почерпите информация за тях от нашата таблица по-горе или да се разровите в интернет и да ги проучите. Ако ви харесват като условия, програми, коефициенти, то изберете най-добрия според вас и очакванията ви.

Съвет 3 – Залагайте малки суми

Не обичате да губите, не сте запознат добре със залаганията – то тогава най-правилното е да залагате малки суми. Така, дори и да загубите, няма да е голяма сумата. И хубаво обмисляте шансовете си за успешен залог, преди да направите избора си.

Желаем ви късмет!

Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти