Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти

ИФК Гьотеборг – Мяелби Прогноза, Коефициенти и Залози (Алсвенскан, 03/06/2023)

Мяелби посещава ИФК Гьотеборг в събота, 03/06/2023 г. в шведския Алсвенскан, като мачът ще започне в 16:00 местно време на стадион Гамла Улеви.

След като претърпя загуба от Хекен с 1-4 последният път, ИФК Гьотеборг се намира на 14-то място в Алсвенскан . От друга страна, Мяелби загуби от Халмстадс БК с 0-2, затова в момента са на 9-то място.

Прочетете нашите детайлни прогнози за ИФК Гьотеборг срещу Мяелби.

Прогноза ИФК Гьотеборг - Мяелби

Прогноза ИФК Гьотеборг – Мяелби: най-добрите коефициенти

Бърз поглед към коефициентите ни показва, че ИФК Гьотеборг е фаворит в нашата прогноза ИФК Гьотеборг – Мяелби. Средните коефициенти за победа на ИФК Гьотеборг са 1.96, което означава, че има 51.02% вероятност този отбор да спечели тази среща. Средните коефициенти за победа на Мяелби са 3.69, което означава, че има 27.10% вероятност този отбор да вземе три точки.

Ключови точки ИФК Гьотеборг – Мяелби

  • Мяелби не е спечелил срещу ИФК Гьотеборг в предишните си 7 срещи.
  • ИФК Гьотеборг е загубил 5 от мачовете от този сезон на Алсвенскан.
  • Мяелби е загубил 4 от мачовете от този сезон на Алсвенскан.
  • ИФК Гьотеборг е вкарал гол в 5 мача този сезон.
  • Мяелби е вкарал гол в 4 от последните си десет мача от лигата.

Статистика и анализ на мача

ИФК Гьотеборг загуби последния си мач. Съперникът на отбора на Уилям Лундин бе Хекен. В края на мача крайният резултат беше 1-4. В мача си срещу Хекен, ИФК Гьотеборг имаше следното притежание на топката: 38%. Ако погледнем статистиката от предишния им мач, ИФК Гьотеборг има следните данни: 16 изстрела в атака и 19 позволени изстрела.

Отбелязваме, че предстоящата Прогноза ИФК Гьотеборг – Мяелби включва тези два отбора. Междувременно, Мяелби загуби последния си мач. Последният им съперник бе Халмстадс БК. След 90 минути, резултатът беше 0-2. В мача си срещу Халмстадс БК, Мяелби имаше 58% притежание на топката. Като гледаме статистиката за изстрелите към вратата, Мяелби има следните данни: 8 изстрела в атака и 5 позволени изстрела.

Прогноза ИФК Гьотеборг – Мяелби: форма на двата отбора

В последните си десет мача от Алсвенскан, домакините имат една победа и са вкарали гол в 5 от тях. Гостите имат 3 победи и са вкарали гол в 4 мача. В последните си пет мача на стадион Гамла Улеви, ИФК Гьотеборг е спечелил общо 5 точки. За гостите от Мяелби, те са спечелили общо 4 точки от последните си пет гостувания.

ИФК Гьотеборг – Мяелби: последни срещи

През последните си 10 мача от Алсвенскан, ИФК Гьотеборг е спечелил 4 мача, докато Мяелби е спечелил два мача и има 4 мача, които са завършили наравно. Последният им мач завърши с победа за ИФК Гьотеборг с 4-1. Тези два отбора са вкарали средно 3.6 гола в последните си 10 пряки срещи. Средно 2.0 гола на мач са били в полза на ИФК Гьотеборг, докато Мяелби е имал среден ритъм на голове 1.6 на мач.

Прогноза ИФК Гьотеборг – Мяелби: Залагания на броя голове (повече/по-малко)

През последните 10 мача, средният брой голове в мачовете на ИФК Гьотеборг от Алсвенскан е 2.4, докато средното количество голове, отбелязани в мачовете на Мяелби, е 1.7. Гледайки тези последни мачове, отборът на Уилям Лундин е вкарал средно 1.10 гола на мач и е позволил средно 1.30 гола на мач, докато гостите са отбелязали средно 0.80 гола на мач и са позволили средно 0.90 гола на мач.

Коефициенти и прогнози: ще вкарат ли и двата отбора?

Ако погледнем последните 10 мача от Алсвенскан за ИФК Гьотеборг, и двата отбора са успели да отбележат гол в 40% от мачовете, докато същото важи и за 10% от мачовете на Мяелби. Равенството на ИФК Гьотеборг с Бромапойкарна с 0-0 на 08/05/2023 беше също последният път, когато отборът не успя да вкара гол в мач. Последният път, когато Мяелби не успя да отбележи гол в лигата, беше при загуба с 0-2 от Халмстадс БК на 27/05/2023. Средните коефициенти в нашата прогноза за ИФК Гьотеборг – Мяелби показват, че шансът и двата отбора да вкарат на събота е 54.05%.

Залагания на мача ИФК Гьотеборг срещу Мяелби

Търсите ли най-добрите коефициенти за мача между ИФК Гьотеборг и Мяелби? В Залагания-Онлайн можете да сравните коефициентите за всеки мач от Алсвенскан сред букмейкерите по широка гама от пазари за залагания. Забележка: Този преглед прогнозата за ИФК Гьотеборг – Мяелби е публикуван в вторник, 30/05/2023.

Когато четете това, моля, имайте предвид, че коефициентите подлежат на промяна и някои коефициенти може да са се променили след публикуване.

Алсвенскан: Резултати на Живо

Временно Класиране

ЦСКА София – Локомотив София Прогноза Прогноза, Коефициенти и Залози (Първа лига, 27/09/2023)

ЦСКА София – Локомотив София Прогноза Прогноза, Коефициенти и Залози (Първа лига, 27/09/2023)

Лудогорец – Локомотив Пловдив Прогноза Прогноза, Коефициенти и Залози (Първа лига, 27/09/2023)

Ювентус – Лече Прогноза, Коефициенти и Залози (Серия А, 26/09/2023)

Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти