Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти

Гьотеборг – Калмар Прогноза, Коефициенти и Залози (Алсвенскан, 30/07/2023)

Калмар посещава Гьотеборг в неделя, 30/07/2023 г. в шведската Алсвенскан, като мачът ще започне в 18:30 местно време в стадион Гамла Уллеви.

Гьотеборг завърши наравно 0-0 с Halmstads BK в предишния си мач и в момента са на 15-то място в класирането на Алсвенскан преди следващия си мач. Калмар успяха да победят Varbergs BoIS FC с 1-0 в последния кръг, което ги поставя на 6-то място в момента.

Прочетете за нашите детайлни прогнози за Гьотеборг – Калмар.

Гьотеборг - Калмар Прогноза

Прогноза Гьотеборг – Калмар: най-добрите вероятности

Средните вероятности от 2.20 ни показват, че Гьотеборг имат 45.45% шанс за победа в този срещуш. От друга страна, шансовете на Калмар за победа са 31.25%, със средни вероятности от 3.20. Това всичко показва, че Гьотеборг се виждат като фаворити в предстоящия мач.

Ключови точки Гьотеборг – Калмар

  • Гьотеборг не спечелихаса никой от последните си пет мача от Алсвенскан.
  • Калмар спечелихаса 7 от тези сезонни мачове от Алсвенскан.
  • Гьотеборг са отбелязали гол в 2 от последните си пет мача от Алсвенскан.
  • Калмар са отбелязали гол в 13 от своите мачове от лигата.

Статистика и анализ на мача

Гьотеборг завърши наравно в предишния си мач. Отборът на Йенс Бертел Аскоу се изправи срещу Halmstads BK. При крайния сигнал, резултатът беше 0-0. В мача си срещу Halmstads BK, Гьотеборг имаха следното притежание на топката: 50%. По отношение на изстрелите към вратата, Гьотеборг направиха общо 10 изстрела в атака, докато в отбрана допуснаха 6 изстрела. Междувременно, Калмар спечелиха последния си мач. В последния си сблъсък, отборът на Хенрик Йенсен се изправи срещу Varbergs BoIS FC. Когато съдията свири края на мача, резултатът беше 1-0. Срещу Varbergs BoIS FC, Калмар имаха притежание на топката от 58%. В предишния си мач, Калмар изстреляха 12 изстрела към вратата, докато отборът на Хенрик Йенсен допусна 10 изстрела.

Прогноза Гьотеборг – Калмар: форма на двата отбора

В последните си десет мача от Алсвенскан, Гьотеборг спечелихаса 0, като отбелязаха гол в 5 мача. Гостуващият отбор има 4 победи, като са отбелязали гол в 9 мача. Като се има предвид домакинската и гостуващата форма, Гьотеборг вече спечелихаса 5 точки от последните си пет мача, проведени на Гамла Уллеви. Междувременно Калмар събраха общо 5 точки в последните си пет мача извън своя домашен стадион.

Гьотеборг – Калмар: последните срещи

Разглеждайки последните десет срещи от Алсвенскан между Гьотеборг и Калмар, Гьотеборг спечелихаса един мач, докато Калмар имат рекорд от 6 победи и има 3 мача, в които са завършили наравно. Тяхната последна среща завърши с победа за Калмар с 0-2. Последните им 10 пряки срещи показаха средно 2.2 гола на мач. Гьотеборг средно отбелязваха 0.9 гола на мач, а Калмар също така постигнаха средно 1.3 гола на среща.

Прогноза Гьотеборг – Калмар: Залагане на броя на головете (плюс/минус)

Гьотеборг са отбелязали средно 1.9 гола във всеки от последните си 10 мача от Алсвенскан, докато в мачовете на Калмар са отбелязани средно 2.8 гола. Разглеждайки тези срещи, отборът на Йенс Бертел Аскоу е отбелязал 0.60 гола и допуснал 1.30 на мач, докато отборът на Хенрик Йенсен е отбелязал 1.10 гола и допуснал 1.70 на мач.

Коефициенти и прогнози: ще отбележат ли и двата отбора?

Половината от последните 10 мача на Гьотеборг в Алсвенскан са завършили с голове за двата отбора, докато същото се е случило в 70% от мачовете на Калмар. Последният път, когато Гьотеборг пропуснаха шанс да отбележат в мач, беше на 23/07/2023, когато играха наравно с Halmstads BK. Губещият мач на Калмар срещу Elfsborg с 0-4 на 09/07/2023 беше също последният път, когато отборът не успя да отбележи гол в мач. Ако погледнем средните коефициенти в нашата прогноза за Гьотеборг – Калмар, ще видим, че има 54.35% вероятност и двата отбора да отбележат в неделния си мач.

Залагане на мача Гьотеборг – Калмар

Ако търсите най-добрите коефициенти за мача Гьотеборг срещу Калмар, сте на правилното място. В Залагания-Онлайн можете да сравните коефициентите на всички мачове от Алсвенскан през множество онлайн букмейкъри и пазари за залагане. Забележка: Този преглед прогнозата за Гьотеборг – Калмар е публикуван на петък, 28/07/2023.

Когато четете това, имайте предвид, че коефициентите подлежат на промяна и някои коефициенти може да са се променили след публикуване.

Алсвенскан: Резултати на Живо

Временно Класиране

прогнозата на Нюкасъл - Манчестър Юнайтед

Нюкасъл – Манчестър Юнайтед Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Арсенал - Уулвърхемптън

Арсенал – Уулвърхемптън Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Монца - Ювентус

Монца – Ювентус Прогноза, Коефициенти и Залози (Серия А, 01/12/2023)

Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти