Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти

Франция – Бразилия Прогноза, Коефициенти и Залози (Световно Първенство, 28/07/2023)

Бразилия ще гостува на стадион “Бризбейн” за да се изправи срещу Франция в събота, 29/07/2023 г., на Световното първенство по футбол, с начален час за мача 13:00 местно време.

Франция влиза в този мач от 2-ро място, след като завърши наравно с 0-0 срещу Ямайка. Бразилия успя да вземе предимство над Панама и ги победи с 4-0 в последния кръг, което ги поставя на 1-во място в момента.

Прочетете по-нататък за нашите детайлни прогнози за Франция – Бразилия.

Прогноза Франция - Бразилия

Прогноза Франция – Бразилия: най-добрите коефициенти

Ако трябваше да анализираме коефициентите, Франция се вижда като фаворит в нашата прогноза Франция – Бразилия с 37.31% шансове за победа в мача, с коефициент 2.68, срещу Бразилия, която има само 37.88% шансове за победа, с коефициент 2.64.

Основни точки Франция – Бразилия

  • В предишните си 5 срещи, Франция не е загубила от Бразилия.
  • Франция не е загубила нито един от последните си пет мача на Световното първенство.
  • Бразилия не е загубила нито един от мачовете си от този сезон на Световното първенство.
  • Франция не е отбелязала нито един гол в последните си пет мача на Световното първенство.
  • Бразилия е отбелязала гол във всичките си мачове от лигата.

Статистика и анализ на мача

Франция завърши наравно в предишния си мач. Отборът на Херве Ренард се изправи срещу Ямайка. В края на мача резултатът беше 0-0. Срещу Ямайка, Франция имаше притежание на топката от 64%. В последния си мач, Франция изпълни 13 изстрела в атака и допусна 6 изстрела. В последния си мач Бразилия излезе с победа. Отборът на Пиа Сундхаге игра срещу Панама. Крайният резултат в този мач беше 4-0. Статистиката срещу Панама показва, че Бразилия е имала 74% притежание на топката. Ако погледнеме изстрелите към вратата, Бразилия е имала общо 35 изстрела, докато са допуснали 6 изстрела.

Прогноза Франция – Бразилия: форма на двата отбора

След 1 мача на Световното първенство, домакините имат 0 победи и са отбелязали в 0 от тези мачове. Гостуващият отбор има една победа, като са отбелязали в един от мачовете. Разглеждайки домашните и гостуващите резултати, в последните си пет мача на стадион “Бризбейн”, Франция е спечелила една точка. За гостите Бразилия, те не са спечелили никакви точки в последните си пет мача извън дома.

Франция – Бразилия: последни срещи

Франция и Бразилия са играли общо на мачове от Световното първенство един срещу друг. Статистиките показват, че нито един от отборите не е успял да записва победа. , докато Бразилия досега не е успяла да спечели срещу Франция. Последният път, когато играха, Франция спечели мача с 2-1. Тези два отбора са отбелязвали голове в средно в последните си срещи , като Франция отбелязва средно на мач , а Бразилия средно на мач.

Прогноза Франция – Бразилия: Залагания на броя голове (плюс/минус)

В последните си 1 мача от Световното първенство, Франция не успя да отбележи нито един гол, представляващи значителен спад в офанзивната си дейност. В отговор на това, защитата им се е доказала като труден противник за противниците им, като е успяла да запази своята врата затворена.

От друга страна, Бразилия се проявява с впечатляващи офанзивни действия. Със среден брой от 4.0 гола на мач в Световното първенство, те демонстрират силен атакуващ потенциал и богата големина. Това е резултат от ефективната офанзивна стратегия, която те прилагат, и гъвкавостта на атакуващите им играчи.

Това е важно да се има предвид при разглеждане на залаганията на броя голове за предстоящия мач. Този анализ може да ни даде допълнителна информация за това как се очаква да се развие играта и къде могат да се поставят определени залагания.

Коефициенти и прогнози: ще отбележат ли и двата отбора?

Последният път, когато Франция пропусна шанс да отбележи в мач, беше на 23/07/2023, когато завършиха наравно с Ямайка. Бразилия успява да отбележи поне веднъж във всички мачове, които са играли на Световното първенство до момента. Със среден коефициенти в нашата прогноза за Франция – Бразилия има 52.63% шанс общо да отбележат и двата отбора в съботния мач.

Прогноза Франция – Бразилия: Залагания на Франция – Бразилия

Интересувате ли се от възможните коефициенти за мача между Франция и Бразилия? Залагания-Онлайн е тук за вас и ви позволява да прочетете прогнози за тази игра, както и за всички други предстоящи мачове от Световното първенство. Забележка: Всички статистики и прогнозата за Франция – Бразилия бяха публикувани в петък, 28/07/2023. Възможно е да четете това по-късно, затова е важно да знаете, че коефициентите може да са се променили след момента на първоначалната публикация на прегледа.

Възможно е да четете това по-късно, затова е важно да знаете, че коефициентите може да са се променили след момента на първоначалната публикация на прегледа.

Световно Първенство: Резултати на Живо

Временно Класиране

прогнозата на Нюкасъл - Манчестър Юнайтед

Нюкасъл – Манчестър Юнайтед Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Арсенал - Уулвърхемптън

Арсенал – Уулвърхемптън Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Монца - Ювентус

Монца – Ювентус Прогноза, Коефициенти и Залози (Серия А, 01/12/2023)

Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти