Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти

Етър – Лудогорец Разград  Прогноза, Коефициенти и Залози (Първа лига, 12/11/2023)

Лудогорец Разград ще се изправят срещу Етър в Първата Професионална Лига на България в неделя, 12/11/2023, с начало в 19:00 часа местно време на Ивайло.

Техният последен мач със Славия София завърши с разочарование, тъй като Етър загуби с 0-1 и се оказаха на 16-то място в класацията на Първата Професионална Лига, докато Лудогорец Разград е на 3-то място, след като спечелихаса срещу Крумовград с 1-0 миналия път.

Прочетете нашите подробни прогнози за Етър – Лудогорец Разград.

Етър - Лудогорец Разград Прогноза

Етър – Лудогорец Разград  Прогноза: най-добрите коефициенти

Ако погледнем към коефициентите, Етър имат 8.34% шанс за победа на мача със среден коефициент от 11.99, докато Лудогорец Разград имат 86.21% шанс за победа със среден коефициент от 1.16. Това означава, че Лудогорец Разград са общите фаворити в нашата прогноза Етър – Лудогорец.

Ключови точки Етър – Лудогорец Разград

  • Лудогорец Разград са запазили суха мрежа в последните си 3 мача срещу Етър.
  • Етър спечелихаса 1 от последните си пет мача в Първата Професионална Лига.
  • Лудогорец Разград спечелихаса 4 от последните си пет мача в Първата Професионална Лига.
  • Етър са отбелязали в 6 мача този сезон.
  • Лудогорец Разград са отбелязали в 4 от последните си пет лигови срещи.

Статистика и анализ на мача

Етър загуби своя предишен мач. Славия София беше последният им противник. След 90 минути резултатът беше 0-1. Срещу Славия София, Етър притежаваха топката 40% от времето. По отношение на изстрелите към вратата, Етър направиха общо 3 изстрела в атака, докато в защита допуснаха 16 изстрела. Междувременно, Лудогорец Разград спечелихаса последния си мач. Отборът на Георги Дерменджиев игра срещу Крумовград. Този мач завърши с резултат 1-0. В техния мач срещу Крумовград, Лудогорец Разград притежаваха топката 63% от времето. В предишния си мач Лудогорец Разград направиха 17 изстрела върху вратата, докато отборът на Георги Дерменджиев позволи 2 изстрела.

Етър – Лудогорец Разград  Прогноза: формата на двата отбора

В последните си 10 срещи от Първата Професионална Лига, домакините са успели да запишат две победи, като са отбелязали в 3 мача. Гостуващият отбор имат 7 победи и са отбелязали голове в 9 мача. В последните си пет мача, играни на Ивайло, домакините Етър спечелихаса общо 3 точки. Междувременно Лудогорец Разград са събраха общо 10 точки в последните си пет срещи извън своя домашен стадион.

Етър – Лудогорец Разград: последните срещи един срещу друг

В последните десет срещи между тези два отбора в Първата Професионална Лига, Етър не са успели да спечелят нито една победа. Междувременно, Лудогорец Разград са успели да спечелят 9 изстрела и е имало едно равенство. Техният последен мач завърши с победа за Лудогорец Разград с 0-5. В последните им 10 срещи един срещу друг са отбелязани средно 3.9 гола на мач. Етър са отбелязвали средно по 0.3 гола на мач, докато Лудогорец Разград имат среден голов ритъм от 3.6 на мач.

Етър – Лудогорец Разград  Прогноза: Залагания на броя голове (плюс/минус)

През последните 10 мача от Първата Професионална Лига, в които Етър е участвал, средно са били отбелязани 2.3 гола. Междувременно, в мачовете на Лудогорец Разград средно са били отбелязани 2.7 гола. Що се отнася до тези срещи, отборът на Светослав Петров е успял да отбележи средно 0.70 гола на мач и е допуснал на своите противници средно 1.60 гола на мач, докато отборът на Георги Дерменджиев има средно 2.20 отбелязани гола и 0.50 допуснати гола на мач.

Коефициенти и прогнози: ще отбележат ли и двата отбора?

Етър имат 30% от последните си 10 мача в Първата Професионална Лига, които са завършили с голове от двата отбора, поне по един гол. Отборът на Лудогорец Разград е видял същия резултат в 40% от своите мачове. Последният път, когато Етър не успя да отбележи в лигата, беше при загуба с 0-1 от Славия София на 06/11/2023. Мачът на Лудогорец Разград, който завърши без отбелязан гол, беше равенството 0-0 с Арда Кърджали на 22/10/2023. Средните коефициенти в нашата прогноза за Етър – Лудогорец казват, че има вероятност от 50.25%, че и двата отбора ще успеят да вкарат по един гол в неделя.

Залагания на Етър – Лудогорец Разград

Търсите ли най-добрите коефициенти за мача между Етър и Лудогорец Разград? Консултирайте Залагания-Онлайн за всички коефициенти за всяка игра от Първата Професионална Лига, както и други пазари за залагания, и вижте какво казват най-известните букмейкъри. Забележка: Всички статистики и прогнози за Етър – Лудогорец Разград бяха публикувани в петък, 10/11/2023. Може да четете това по-късно, така че е важно да знаете, че коефициентите могат да са се променили след първоначалното публикуване на прегледа.

Efbet Лига: Резултати на Живо

Временно Класиране

прогнозата на Нюкасъл - Манчестър Юнайтед

Нюкасъл – Манчестър Юнайтед Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Арсенал - Уулвърхемптън

Арсенал – Уулвърхемптън Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Монца - Ювентус

Монца – Ювентус Прогноза, Коефициенти и Залози (Серия А, 01/12/2023)

Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти