Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти

Англия – Дания Прогноза, Коефициенти и Залози (Световно Първенство, 28/07/2023)

Англия посреща Дания на петък 28/07/2023 с начален час за този мач от Световното първенство 11:30 по местно време на Сидни Футбол Стейдиъм.

Преди мача Англия в момента е на 2-ро място в класирането за Световното първенство, след като последният път победиха Хаити с 1-0, докато Дания е на 1-во място, след като спечелиха срещу Китай с 1-0 последният път.

Прочетете нашите подробни прогнози за Англия – Дания.

Англия - Дания Прогноза

Прогноза Англия – Дания: най-добрите кофициенти

Средните кофициенти от 1.41 показват, че Англия има 70.92% шанс да спечели в тази среща. От друга страна, шансовете на Дания да спечели са 12.25%, със средни кофициенти от 8.16. Това всичко показва, че Англия е виждана като фаворит в нашата прогноза Англия – Дания.

Ключови моменти Англия – Дания

  • Срещу Дания, Англия е отбелязала гол в 3 последователни мача.
  • Англия не е загубила никой от този сезон на Световното първенство.
  • Дания е спечелила 1 от последните си десет мача от Световното първенство.
  • Англия е отбелязала гол във всички мачове този сезон.
  • Дания е отбелязала гол в 1 от последните си десет лигови мача.

Статистика и анализ на мача

Англия спечели последния си мач. Отборът на Сарина Виегман се изправи срещу Хаити в този мач. След 90 минути резултатът беше 1-0. Статистиката срещу Хаити показва, че Англия имаше 70% притежание на топката. Като разгледаме статистиката от последния им мач, Англия има следните данни: 20 изстрела в атака и 9 допуснати изстрела. В последния си мач Дания се справи с победа. В последната си среща, отборът на Ларс Сьондергорд се изправи срещу Китай. След 90 минути резултатът беше 1-0. Срещу Китай, Дания имаше притежание на топката от 55%. В последния си мач общо 12 изстрела бяха направени в атака с 9 допуснати изстрела.

Прогноза Англия – Дания: форма на двата отбора

От 1 мача, които са се играли до момента в Световното първенство, Англия е спечелила само в един и е отбелязала гол в един мач. Дания е спечелила веднъж и е отбелязала гол в един мач. Като се има предвид домакинската и гостуващата форма, Англия е спечелила 3 точки в последните си пет мача на Сидни Футбол Стейдиъм. За гостите от Дания, те не са спечелили никакви точки в последните си пет гостуващи мача.

Англия – Дания: последни директни срещи

По време на общо 1 мача, които двете отбори са играли в Световното първенство срещу всеки друг, Англия до момента не е успяла да спечели срещу Дания. Междувременно, Дания успя да спечели веднъж. Последният мач видя Англия да си тръгва с победа 2-0. В средно, във всяка от тези 1 последни срещи са били отбелязани 3.0 гола. Англия е отбелязвала средно 1.0 гол на мач, докато Дания е отбелязвала средно 2.0 гола на мач.


Прогноза Англия – Дания: Залагане на броя на головете (плюс/минус)

По време на последния 1 мач от Световното първенство, в които е играла Англия, са били отбелязани средно 1.0 гола, докато Дания има среден брой от 1.0 гола.

Коефициенти и прогнози: ще отбележат ли и двата отбора?

Англия успява да отбележи поне един гол във всички мачове, които са играли в Световното първенство до момента. Дания има впечатляващ запис в изпълнението на Световното първенство този сезон, като е отбелязала поне един гол във всеки мач. Ако погледнем средните оефициенти в нашата прогноза за Англия – Дания, можем да видим, че съществува вероятност от 39.84% и двата отбора да отбележат гол в мача в петък.

Залагане на мача Англия – Дания

Интересувате ли се от възможните коефициенти за мача между Англия и Дания? В Залагания-Онлайн можете да сравните коефициентите за всеки мач от Световното първенство сред букмейкерите за голямо разнообразие от залагания на пазарите. Забележка: Коефициентите подлежат на промени и могат да са се променили междувременно, имайте предвид, че този преглед прогнозата за Англия – Дания беше публикуван на четвъртък, 27/07/2023.

Световно Първенство: Резултати на Живо

Временно Класиране

прогнозата на Нюкасъл - Манчестър Юнайтед

Нюкасъл – Манчестър Юнайтед Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Арсенал - Уулвърхемптън

Арсенал – Уулвърхемптън Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Монца - Ювентус

Монца – Ювентус Прогноза, Коефициенти и Залози (Серия А, 01/12/2023)

Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти