Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти

Джургорден – Малмьо ФФ Прогноза, Коефициенти и Залози (Алсвенскан, 17/07/2023)

Джургорден и Малмьо ФФ ще се срещнат в Теле2 Арена на понеделник 17/07/2023 г. в шведския Алсвенскан, като мачът трябва да започне в 20:00 местно време.

След като спечелихаса срещу ИФК Вернамо с 2-1, Джургорден в момента е разположен на 4-та позиция в класирането на Алсвенскан. Малмьо ФФ загубиха последния си мач, който играха срещу Мялби с 1-2 и в момента се намират на 2-ро място в таблицата.

Прочетете за нашите подробни прогнози за Джургорден – Малмьо ФФ.

Прогноза Джургорден - Малмьо ФФ

Прогноза Джургорден – Малмьо ФФ: най-добрите коефициенти

Бърз поглед към коефициентите ни показва, че Малмьо ФФ са фаворит в нашата прогноза Джургорден – Малмьо ФФ. Джургорден са дали средните коефициенти 2.71, така че има 36.90% шанс този отбор да излезе победител в тази среща. Средните коефициенти за победа на Малмьо ФФ са 2.41, което означава, че има 41.49% шанс този отбор да вземе трите точки.

Ключови точки Джургорден – Малмьо ФФ

  • Джургорден остават непобедени в 7 мача.
  • Джургорден не са загубили нито един от последните си пет мача в Алсвенскан.
  • Малмьо ФФ спечелихаса 3 от последните си пет мача в Алсвенскан.
  • Джургорден са отбелязали гол в 13 мача този сезон.
  • Малмьо ФФ са отбелязали гол в 9 от последните си десет мача в лигата.

Статистика и анализ на мача

Последният мач на Джургорден завърши с тяхната победа. Отборът на Ким Бергстранд се изправи срещу ИФК Вернамо. На края на мача, резултатът беше 2-1. Статистиката срещу ИФК Вернамо показва, че Джургорден притежаваше 48% от топката. Ако погледнеме изстрелите към вратата, Джургорден имаше общо 11 изстрела, докато приемаше 2 изстрела. Междувременно, Малмьо ФФ не спечелиха точки в последния си мач. В този мач, отборът на Хенрик Рюдстрьом се изправи срещу Мялби. След 90 минути, резултатът беше 1-2. В мача си срещу Мялби, Малмьо ФФ притежаваше следното притежание на топката: 73%. В предишния мач на Малмьо ФФ, те се стреляха към вратата 16 изстрела, докато отборът на Хенрик Рюдстрьом прие 8 изстрела.

Прогноза Джургорден – Малмьо ФФ: форма на двета отбори

През последните 10 мача в Алсвенскан, Джургорден спечелихаса 6, като отбелязаха гол във всички от тях. Гостуващият отбор има 7 победи и отбеляза гол в 9 мача. Ако разгледаме формата в домакинските и гостуващите мачове, в последните пет мача на Теле2 Арена, Джургорден събраха 13 точки. Междувременно, играйки извън дома последните пет изстрела, Малмьо ФФ събраха 12 точки.

Джургорден – Малмьо ФФ: последни срещи

В последните десет срещи между двета отбора в Алсвенскан, Джургорден успяха да спечелят 6 изстрела, докато гостите спечелиха два изстрела, също така имаше и 2 равенства. Последната среща на тези два отбора завърши с победа на Джургорден с 7-5. В последните им 10 мача срещу други отбори са отбелязвали средно 2.8 гола на мач. Джургорден са отбелязвали средно 1.9 гола на мач, докато Малмьо ФФ са отбелязвали средно 0.9 гола на мач.

Прогноза Джургорден – Малмьо ФФ: Залагания на броя на головете (плюс/минус)

През последните 10 мача от Алсвенскан, в които Джургорден е участвал, са отбелязани средно 3.1 гола. Междувременно, през мачовете, в които Малмьо ФФ е участвал, са отбелязани средно 3.9 гола. Ако разгледаме тези последни мачове, отборът на Ким Бергстранд успява да записва средно 1.80 гола на мач и допуска средно 1.30 на мач, докато отборът на Хенрик Рюдстрьом отбелязва средно 2.80 гола и приема 1.10 на мач.

Коефициенти и прогнози: Ще отбележат ли и двата отбора?

Статистиката показва, че и двата отбора са отбелязали гол в 60% от последните 10 мача на Джургорден, а за Малмьо ФФ това е половината от мачовете. Последният път, когато Джургорден не успяха да отбележат гол в лигата, беше при загуба с 0-2 от Халмстадс БК на 16/04/2023. Загуба с 0-3 от Ельфсборг на 28/05/2023 беше последният мач, в който Малмьо ФФ не отбелязаха гол. Със средни коефициенти в нашата прогноза за Джургорден – Малмьо ФФ, вероятността е 63.29% и двата отбора да завършат мача с отбелязан гол.

Залагания на Джургорден – Малмьо ФФ

Интересувате ли се от възможните коефициенти за срещата между Джургорден и Малмьо ФФ? В Kelbet, можете да сравните коефициентите на всички мачове от Алсвенскан чрез множество онлайн букмейкери и пазари за залагания. Използвайте тази информация, за да направите информиран избор за вашите залагания. Забележка: Този преглед прогнозата за Джургорден – Малмьо ФФ е публикуван на четвъртък, 13/07/2023.

Когато четете това, имайте предвид, че коефициентите подлежат на промяна и някои коефициенти може да са се променили след публикуването.

Алсвенскан: Резултати на Живо

Временно Класиране

прогнозата на Нюкасъл - Манчестър Юнайтед

Нюкасъл – Манчестър Юнайтед Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Арсенал - Уулвърхемптън

Арсенал – Уулвърхемптън Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Монца - Ювентус

Монца – Ювентус Прогноза, Коефициенти и Залози (Серия А, 01/12/2023)

Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти