Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти

Джургорден – Елфсборг Прогноза, Коефициенти и Залози (Алсвенскан, 22/07/2023)

Елфсборг ще посети Теле2 Арена, за да се изправи срещу Джургорден в събота, 22/07/2023 в шведската Алсвенскан, с начало на мача определено за 16:00 местно време.

След като победи Малмьо ФФ с 2-0, Джургорден в момента се намира на 4-та позиция в класирането на Алсвенскан. Последната среща на гостите завърши с различен резултат – Елфсборг е на 1-ва позиция след равенството от последната седмица срещу ИФК Гьотеборг 1-1.

Продължете да четете за нашите детайлни прогнози за Джургорден – Елфсборг от Залагания-Онлайн.

Прогноза Джургорден - Елфсборг

Прогноза Джургорден – Елфсборг: най-добрите коефициенти

Ако погледнем към коефициентите, Джургорден има 42.92% шанс да спечели мача със средни коефициенти от 2.33, докато Елфсборг има 35.46% шанс да спечели мача със средни коефициенти от 2.82. Това означава, че Джургорден е общият фаворит в нашата прогноза Джургорден – Елфсборг.

Ключови моменти Джургорден – Елфсборг

  • Джургорден не е загубил от Елфсборг в последните си 3 срещи.
  • Джургорден е неуязвим в 8 мача.
  • Джургорден е спечелил 9 от мачовете на този сезон в Алсвенскан.
  • Елфсборг е спечелил 8 от последните си десет мача в Алсвенскан.
  • Джургорден е отбелязал гол във всички свои последни пет мача в Алсвенскан.
  • Елфсборг е отбелязал гол във всички свои последни десет мача в лигата.

Статистика и анализ на мача

В последния си мач Джургорден спечели и събра три точки. Противникът на отбора на Ким Бергстранд бе Малмьо ФФ. Когато съдията свири за край, резултатът беше 2-0. Срещу Малмьо ФФ, Джургорден имаше притежание на топката от 34%. В последния си мач Джургорден имаше 7 изстрела в нападение и 5 допуснати изстрела. Междувременно, Елфсборг завърши наравно своя последен мач. В последната си среща отборът на Джими Телин се изправи срещу ИФК Гьотеборг. Когато съдията свири за край, резултатът беше 1-1. Срещу ИФК Гьотеборг, Елфсборг притежаваше топката в 69% от времето. Ако погледнем изстрелите към вратата, Елфсборг имаше общо 10 изстрела, докато допуснаха 5 изстрела.

Прогноза Джургорден – Елфсборг: форма на двата отбора

В последните си 10 срещи от Алсвенскан, домакините имат 7 победи и отбелязаха гол във всички мачове. Елфсборг има 8 победи, като са отбелязали гол във всички тези мачове. В последните си пет мача на Теле2 Арена, Джургорден е спечелил общо 13 точки. Междувременно, играейки извън дома последните си пет пъти, Елфсборг са събрали 15 точки.

Джургорден – Елфсборг: последните срещи една срещу друга

В последните 10 мача, които двата отбора са играли един срещу друг в Алсвенскан, Джургорден има 5 победи, докато Елфсборг има спечелил два мача и има 3 мача, които са завършили наравно. Последният път, когато играеха, завърши наравно с 1-1. В средно, в последните 10 срещи е отбелязано по 2.1 гола. 1.2 гола на мач са в полза на Джургорден, докато Елфсборг има среден рейтинг на голове от 0.9 на мач.

Прогноза Джургорден – Елфсборг: Залагания на броя голове (плюс/минус)

Според последните 10 игри, в срещите на Джургорден в Алсвенскан е имало средно 2.8 гола, докато Елфсборг имат средно 3.5 гола. В тези мачове отборът на Ким Бергстранд е успял да отбележи средно 1.90 гола и да допусне 0.90 във всяка от предходните си срещи, докато отборът на Джими Телин е успял да отбележи 2.70 гола на мач и е позволил на съперниците си средно 0.80 на мач.

Коефициенти и прогнози: ще вкарат ли двата отбора?

В половината от последните 10 мача на Джургорден в Алсвенскан са отбелязвани голове от двета отбора, а за Елфсборг процентът е 60%. Последният път, когато Джургорден пропусна да вкара гол в мач, беше на 16/04/2023, когато загубиха от Халмстадс БК. Последният път, когато Елфсборг пропусна да вкара гол в мач, беше на 10/04/2023, когато завършиха наравно с Варбергс БоИС ФК. Средните коефициенти в нашата прогноза за Джургорден – Елфсборг казват, че има вероятност от 62.50%, че и двата отбора ще успеят да вкарат гол на събота.

Залагания на Джургорден – Елфсборг

Интересувате се дали коефициентите са в полза на Джургорден или Елфсборг преди мача тази седмица? Тук, на Залагания-Онлайн, можете да направите сравнение на всички мачове от Алсвенскан в различни букмейкъри и широка гама от пазари за залагания. Забележка: Коефициентите подлежат на промяна и могат да са се променили в междувременно, имайте предвид, че този преглед прогнозата за Джургорден – Елфсборг е публикуван в четвъртък, 20/07/2023.

Алсвенскан: Резултати на Живо

Временно Класиране

прогнозата на Нюкасъл - Манчестър Юнайтед

Нюкасъл – Манчестър Юнайтед Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Арсенал - Уулвърхемптън

Арсенал – Уулвърхемптън Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Монца - Ювентус

Монца – Ювентус Прогноза, Коефициенти и Залози (Серия А, 01/12/2023)

Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти