Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти

ЦСКА София – Локомотив София Прогноза Прогноза, Коефициенти и Залози (Първа лига, 27/09/2023)

ЦСКА София домакинства на Локомотив София в четвъртък 28/09/2023, като началото на този мач от Първа професионална лига е насрочено за 20:30 местно време на стадион Българска армия.

Домакините са класирани на 4-то място, тъй като влизат в този двубой след победа с 2-1 срещу Ботев Пловдив, докато Локомотив София заемат 11-то място след загуба от Лудогорец Разград с 1-3.

Продължете да четете за нашите подробни прогнози за ЦСКА София – Локомотив София.

ЦСКА София - Локомотив София Прогноза

ЦСКА София – Локомотив София Прогноза: най-добрите коефициенти

Бърз поглед към коефициентите ни показва, че ЦСКА София са фаворит в нашата прогноза ЦСКА София – Локомотив София. ЦСКА София имат среден коефициент за победа 1.20, така че има 83.33% шанс този отбор да триумфира. Средните коефициенти за победа на Локомотив София са 12.93, което означава, че има 7.73% шанс този отбор да вземе трите точки.

Основни точки ЦСКА София – Локомотив София

  • Локомотив София не са спечелили срещу ЦСКА София в последните си 7 срещи.
  • ЦСКА София спечелихаса 4 от последните си пет мача от Първа професионална лига.
  • Локомотив София спечелихаса 1 от последните си пет мача от Първа професионална лига.
  • ЦСКА София са отбелязали в 7 от последните си десет мача от Първа професионална лига.
  • Локомотив София са отбелязали в 6 от своите лигови срещи.

Статистика и анализ на мача

В последния си мач ЦСКА София спечелихаса и взеха три точки. Отборът на Нестор Ел Маестро игра срещу Ботев Пловдив. В края на мача крайният резултат беше 2-1. Като срещу Ботев Пловдив, ЦСКА София имаха 39% притежание на топката. По отношение на изстрелите към вратата, ЦСКА София имаха общо 10 изстрела в атака, докато в защита допуснаха 9 изстрела. Междувременно, Локомотив София не взеха точки, като загубиха последния си мач. В последната си среща, отборът на Данило Дончич се изправяше срещу Лудогорец Разград. На края резултатът беше 1-3. Срещу Лудогорец Разград, Локомотив София имаха 33% притежание на топката. В предишния си мач, Локомотив София направиха 3 удара в рамката, докато отборът на Данило Дончич допусна 17 изстрела.

ЦСКА София – Локомотив София Прогноза: форма на двата отбора

След като играха 9 мача в Първа професионална лига, ЦСКА София спечелихаса 5, като са отбелязали гол в 7 от тях. Гостуващият отбор успя да записа 3 победи, като е отбелязал гол в 6 от мачовете. В последните си пет мача на стадион Българска армия, ЦСКА София набраха общо 8 точки. За гостите от Локомотив София те спечелихаса общо 3 точки в последните си пет гостувания.

ЦСКА София – Локомотив София: последни срещи

Разглеждайки последните десет срещи от Първа професионална лига между ЦСКА София и Локомотив София, ЦСКА София успяха да спечелят 4 изстрела, докато Локомотив София имат рекорд от една победа и има 5 мача, в които са завършили наравно. Тяхната последна среща завърши наравно с резултат 0-0. Последните 10 срещи между тях видяха средно 2.0 гола на мач, като ЦСКА София отбелязваха средно по 1.4 гола на мач, а Локомотив София – средно 0.6 на мач.

Залагане на броя на головете (плюс/минус)

През последните 9 мача от Първа професионална лига, в които ЦСКА София е участвало, са отбелязани средно 2.0 гола, докато в мачовете на Локомотив София са отбелязани средно 3.0 гола. Разглеждайки тези мачове, отборът на Нестор Ел Маестро е отбелязал средно 1.33 гола и е допускал 0.67 на мач, докато отборът на Данило Дончич е отбелязал средно 0.90 гола и е допускал 2.10 на мач.

Коефициенти и прогнози: ще отбележат ли и двата отбора?

Ако погледнем последните 9 мача от Първа професионална лига за ЦСКА София, и двата отбора са успели да отбележат в една трета от тях, докато същото важи за 40% от мачовете на Локомотив София. Последният път, когато ЦСКА София не успяха да отбележат в мач, беше на 13/08/2023, когато загубиха от Лудогорец Разград. Последният път, когато Локомотив София не успяха да отбележат в мач, беше на 26/08/2023, когато загубиха от Крумовград. Със средни коефициенти в нашата прогноза за ЦСКА София – Локомотив София има вероятност от 39.22% и двата отбора да завършат мача с гол в сметката си.

Залагане на ЦСКА София – Локомотив София

Искате ли да видите какво мислят най-добрите букмейкъри за мача между ЦСКА София и Локомотив София? В Залагания-Онлайн можете да сравните коефициентите за всеки мач от Първа професионална лига между различни букмейкъри на разнообразни пазари за залагания. Забележка: Имайте предвид, че прегледът прогнозата за ЦСКА София – Локомотив София беше публикуван в сряда, 27/09/2023.

Тъй като коефициентите подлежат на промяна, те могат да са се променили след публикацията.

efbet Лига: Резултати на Живо

Временно Класиране

Нюкасъл – Манчестър Юнайтед Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

Нюкасъл – Манчестър Юнайтед Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

Арсенал – Уулвърхемптън Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

Арсенал – Уулвърхемптън Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

Монца – Ювентус Прогноза, Коефициенти и Залози (Серия А, 01/12/2023)

Монца – Ювентус Прогноза, Коефициенти и Залози (Серия А, 01/12/2023)

Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти