Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти

ЦСКА София – Черно Море Прогноза Прогноза, Коефициенти и Залози (Първа лига, 26/08/2023)

Черно Море ще гостува на “Българска Армия” за да се изправи срещу ЦСКА София в събота 26/08/2023 в рамките на Първата Професионална Лига в България. Началото на мача е насрочено за 21:15 местно време.

След победа с 2-0 над Ботев Враца в предишния си мач, домакините в момента заемат 9-та позиция в Първа Професионална Лига, в сравнение с Черно Море, които са на първо място, след като спечелихаса срещу Лудогорец Разград с 1-0 в предишния кръг.

Прочетете нататък за нашите подробни прогнози за ЦСКА София – Черно Море.

ЦСКА София - Черно Море Прогноза

ЦСКА София – Черно Море Прогноза: най-добрите коефициенти

Ако погледнем коефициентите, ЦСКА София имат 56.82% шанс да спечелят мача със среден коефициент 1.76, докато Черно Море имат 23.81% шанс да спечелят със среден коефициент 4.20. Това означава, че ЦСКА София са  фаворити за победа в нашата прогноза ЦСКА София – Черно Море.

Основни моменти ЦСКА София срещу Черно Море

  • ЦСКА София спечелихаса 2 от последните си пет мача в Първа Професионална Лига.
  • Черно Море спечелихаса всичките си последни пет мача в Първа Професионална Лига.
  • ЦСКА София са отбелязали в 3 мача този сезон.
  • Черно Море са отбелязали във всеки от последните си пет лигови срещи.


Статистика и анализ на мача

ЦСКА София спечели последния си мач. Отборът на Нестор Ел Маестро игра срещу Ботев Враца. На края на мача резултатът беше 2-0. Срещу Ботев Враца, ЦСКА София имаше притежание на топката от 50%. Ако разгледаме статистиката от последния им мач, ЦСКА София има следните показатели: 17 изстрела към вратата и 6 позволени. От друга страна, Черно Море спечелиха последния си мач и добавиха 3 точки към актива си. Отборът на Илиян Илиев игра срещу Лудогорец Разград. Този мач приключи с резултат 1-0. Статистиката срещу Лудогорец показва, че Черно Море имаше притежание на топката от 37%. Що се отнася до изстрелите към вратата, Черно Море направиха общо 8 изстрела, докато в защита допуснаха 7.

ЦСКА София – Черно Море Прогноза: форма на двата отбора

След 5 мача в Първа Професионална Лига, ЦСКА София имат две победи и са отбелязали в 3 от мачовете. Гостуващият отбор е записал 5 победи, като са отбелязали във всички мачове. Когато разгледаме домакинската и гостуващата форма, в последните пет мача на “Българска Армия”, ЦСКА София събраха 4 точки. От друга страна, играейки като гости последните пет изстрела, Черно Море събраха 7 точки.

ЦСКА София – Черно Море: последни срещи между двета отбора

Последните 10 игри в Първа Професионална Лига между ЦСКА София и Черно Море ни показват, че ЦСКА София имат 7 победи, докато Черно Море имат една победа и има 2 равенства. Последната игра завърши с победа за ЦСКА София с 2-0. В средно, във всеки от тези 10 последни срещи са отбелязвани 1.7 гола. ЦСКА София имат среден резултат от 1.3 гола на мач, докато Черно Море имат средно 0.4 гола на игра.

ЦСКА София – Черно Море Прогноза: Залагания на броя на головете (повече/по-малко)

ЦСКА София са отбелязали средно 1.6 гола във всеки от последните си 5 мача в Първа Професионална Лига. Междувременно, по време на игрите, в които участва Черно Море, средно са отбелязвани 3.5 гола. Преглеждайки тези последни мачове, отборът на Нестор Ел Маестро е отбелязал средно 0.80 гола на мач и е допускал средно 0.80 гола на мач. Отборът на Илиян Илиев е отбелязал средно 2.50 гола на мач и е допускал средно 1.00 гол на мач.

Коефициенти и прогнози: ще отбележат ли и двата отбора?

Статистиката показва, че и двата отбора са отбелязвали в 20% от последните 5 мача на ЦСКА София. Отборът на Черно Море е имал същия резултат в две трети от техните мачове. Последният път, когато ЦСКА София не успяха да отбележат в лигата, беше при загуба с 0-3 от Лудогорец Разград на 13/08/2023. Досега Черно Море са отбелязали поне един гол във всеки един мач, който са играли в Първа Професионална Лига в България. Със среден  коефициенти в нашата прогноза за ЦСКА София – Черно Море има 49.26% вероятност и двата отбора да отбележат в мача в събота.

Залагания на ЦСКА София – Черно Море

Интересувате ли се от възможните коефициенти за мача между ЦСКА София и Черно Море? На Залагания-Онлайн можете да сравните коефициентите за всеки мач от Първа Професионална Лига между букмейкерите по широк набор от залагания. Забележка: Коефициентите подлежат на промени и може да са се променили междувременно. Имайте предвид, че този предварителен преглед прогнозата за ЦСКА София – Черно Море беше публикуван в петък, 25/08/2023.

efbet Лига: Резултати на Живо

Временно Класиране

прогнозата на Нюкасъл - Манчестър Юнайтед

Нюкасъл – Манчестър Юнайтед Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Арсенал - Уулвърхемптън

Арсенал – Уулвърхемптън Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Монца - Ювентус

Монца – Ювентус Прогноза, Коефициенти и Залози (Серия А, 01/12/2023)

Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти