Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти

Черно Море – Лудогорец Прогноза, Коефициенти и Залози (Първа лига, 07/06/2023)

Лудогорец Разград посещава Черно Море Варна в сряда, 07/06/2023, в Първата Професионална Лига на България, като мачът е насрочен да започне в 18:45 местно време на Тича.

След загуба от Локомотив Пловдив с 1-2 в последната им среща, Черно Море Варна се нареди на 5-то място в класирането на Първа Професионална Лига. Последната среща на гостите завърши с различен резултат – Лудогорец Разград спечелихаса над Левски София с 3-2 и в момента са на първо място.

Прочетете нататък за нашите подробни прогнози за Черно Море – Лудогорец.

Прогноза Черно Море – Лудогорец: най-добрите коефициенти

Ако погледнем към коефициентите, Черно Море Варна имат 15.41% шанс да спечелят мача със средно коефициент 6.49, докато Лудогорец Разград има 69.93% шанс да спечели мача със средно коефициент 1.43. Това означава, че Лудогорец Разград е главният фаворит фаворити за победа в нашата прогноза Черно Море – Лудогорец.

Ключови точки Черно Море Варна срещу Лудогорец Разград

  • Черно Море Варна не е спечелило срещу Лудогорец Разград в последните си 9 срещи.
  • Черно Море Варна е загубило последните си 9 мача поред когато играе срещу Лудогорец Разград.
  • Черно Море Варна е спечелило 4 от последните си десет мача от Първа Професионална Лига.
  • Лудогорец Разград е спечелило 3 от последните си пет мача от Първа Професионална Лига.
  • Черно Море Варна е вкарало гол в 8 от последните си десет мача от Първа Професионална Лига.
  • Лудогорец Разград е вкарало гол във всички от последните си десет мача от лигата.

Статистика и анализ на мача

Черно Море Варна загуби последния си мач. Отборът на Илиян Илиев се изправи срещу Локомотив Пловдив. Когато съдията свири за край, резултатът беше 1-2. Статистиката срещу Локомотив Пловдив показва, че Черно Море Варна имаше 53% притежание на топката. Ако погледнем статистиката от предишната им игра, Черно Море Варна има следните показатели: 14 изстрела в нападение и 9 позволени удара. Междувременно, Лудогорец Разград спечели последния си мач. В последната си среща, отборът на Ивайло Петев се изправи срещу Левски София. Крайното резултат от този мач беше 3-2. Статистиката срещу Левски София показва, че Лудогорец Разград е имал 56% притежание на топката. В последната си игра, общо бяха извършени 12 удара в нападение и бяха допуснати 9 удара.

Прогноза Черно Море – Лудогорец: форма на двата отбори

В последните си 10 срещи от Първа Професионална Лига, домакините имат 4 победи, като са вкарали гол в 8 мача. Лудогорец Разград има 8 победи, като е вкарал гол във всички тези мачове. В последните си пет мача, играни на Тича, домакините Черно Море Варна спечелихаса общо 11 точки. Гостите Лудогорец Разград спечелихаса 13 точки от последните си пет мача на чужд терен.

Черно Море – Лудогорец: последни директни срещи

Последните 10 игри, играни в Първа Професионална Лига между Черно Море Варна и Лудогорец Разград, ни показват, че Черно Море Варна досега не е успяло да спечели срещу Лудогорец Разград, в които Лудогорец Разград е спечелил 9 мача, като е имало една игра, завършила наравно. Последната им среща завърши с победа за Лудогорец Разград с 3-5. Последните 10 срещи между двета отбора виждаха средно 3.2 гола на мач. От тях, средно 0.9 гола на мач бяха в полза на Черно Море Варна, и Лудогорец Разград със средно 2.3 гола на мач.

Прогноза Черно Море – Лудогорец: Залагане на броя на головете (плюс/минус)

През последните 10 игри от Първа Професионална Лига, в които Черно Море Варна е участвало, са били вкарани средно 2.5 гола, докато в мачовете на Лудогорец Разград са били вкарани средно 3.3 гола. Гледайки тези срещи, отборът на Илиян Илиев е вкарал средно 1.30 гола и е допуснал средно 1.20 на мач. Отборът на Ивайло Петев е вкарал средно 2.40 гола на мач и е допуснал средно 0.90 гола на игра.

Коефициенти и прогнози: ще вкарат ли и двата отбора?

Последната игра на Черно Море Варна без вкаран гол беше загуба от ЦСКА София на 15/05/2023. Последната игра на Лудогорец Разград без вкаран гол беше загуба от Пирин Благоевград на 05/03/2023. Средните коефициенти в нашата прогноза за Черно Море- Лудогорец показват, че шансът и двата отбора да вкарат на срещата в сряда е 51.02%.

Залагания на мача Черно Море- Лудогорец

Ако търсите най-добрите коефициенти за мача Черно Море Варна срещу Лудогорец Разград, сте на правилното място. Залагания-Онлайн е тук за вас и ви позволява да четете прогнози за тази игра, както и за всички предстоящи игри от Първа Професионална Лига. Забележка: Коефициентите подлежат на промени и може да са се променили в междувременно, имайте предвид, че този преглед прогнозата за Черно Море – Лудогорец е публикуван в понеделник, 05/06/2023.

efbet Лига: Резултати на Живо

Временно Класиране

прогнозата на Нюкасъл - Манчестър Юнайтед

Нюкасъл – Манчестър Юнайтед Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Арсенал - Уулвърхемптън

Арсенал – Уулвърхемптън Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Монца - Ювентус

Монца – Ювентус Прогноза, Коефициенти и Залози (Серия А, 01/12/2023)

Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти