Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти

Черно Море – Етър Прогноза, Коефициенти и Залози (Първа лига, 04/08/2023)

Етър ще посети Тича, за да се изправи срещу Черно Море в петък 04/08/2023 в Първа професионална лига на България, с начален час за 19:00 местно време.

След като победиха Крумовград с 3-1, Черно Море в момента се намира на 2-ро място в класирането на Първа професионална лига. Последната среща на гостите завърши с различен резултат – Етър пострада от загуба от Лудогорец Разград 0-5 и в момента се намират на 16-то място преди мача тази седмица.

Прочетете за нашите подробни прогнози за Черно Море – Етър.

Прогноза Черно Море - Етър

Прогноза Черно Море – Етър: най-добрите коефициенти

Ако погледнем коефициентите, Черно Море имат 71.94% шанс да спечелят мача със среден коефициент 1.39, докато Етър имат 14.49% шанс да спечелят мача със среден коефициент 6.90. Това означава, че Черно Море са общите фаворити за победа в нашата прогноза Черно Море – Етър.

Ключови точки Черно Море – Етър

  • Черно Море не са загубили нито един от мачовете от Първа професионална лига този сезон.
  • Етър са загубили всички мачове от Първа професионална лига този сезон.
  • Черно Море са вкарали гол във всеки мач този сезон.
  • Етър не са вкарали нито един гол във всичките си срещи от лигата.

Статистика и анализ на мача

Последният мач на Черно Море беше с победа. Отборът на Илиян Илиев игра срещу Крумовград. Тази игра завърши с резултат 3-1. В мача си срещу Крумовград, Черно Море имаше следната притежание на топката: 48%. Като погледнем статистиката от предишната им игра, Черно Море има следните резултати: 16 изстрела в атака и 11 допуснати. Междувременно, Етър загуби последния си мач. Отборът на Емануил Луканов беше срещу Лудогорец Разград. Когато реферът свири края, резултатът беше 0-5. Срещу Лудогорец Разград, Етър имаше притежание на топката 28%. В предишната игра на Етър, те направиха 2 изстрела върху вратата, докато отборът на Емануил Луканов допусна 31 изстрела.

Прогноза Черно Море – Етър: форма на двата отбора

След 3 мача в Първа професионална лига, домакините успяха да записат две победи, като вкараха гол във всичките. Гостите имат 0 победи, с голове вкарани в 0 игри. В последните си пет мача в Тича, Черно Море спечели общо 3 точки. Междувременно, играейки извън дома последните пет пъти, Етър не са спечелили никакви точки.

Черно Море – Етър: последни директни срещи

Последните 10 игри, играни в Първа професионална лига между Черно Море и Етър ни показват, че Черно Море постигнаха две победи. Междувременно, Етър успяха да спечелят 3 пъти и имаше 5 мача, в които завършиха наравно. Последната среща на тези два отбора завърши с победа на Етър с 0-1. Тези два отбора са вкарали средно 1.8 гола в последните си 10 пряки срещи, като Черно Море са вкарали средно 1.0 гола на мач, докато Етър са имали среден резултат от 0.8 гола на мач.

Прогноза Черно Море – Етър: Залагания на броя на головете (плюс/минус)

Колкото до последните 3 игри, има средно 3.7 гола в мачовете на Черно Море в Първа професионална лига. Междувременно, по време на игрите, в които участва Етър, са вкарани средно 3.0 гола. Що се отнася до тези срещи, отборът на Илиян Илиев има средно 2.33 вкарани гола и 1.33 допуснати гола на мач, докато отборът на Емануил Луканов е успял да отбележи 0.00 гола на мач и е позволил на противниците си средно 3.00 на мач.

Коефициенти и прогнози: ще вкарат ли двата отбора?

Статистиката показва, че двата отбора са вкарали гол в две трети от последните 3 игри на Черно Море, докато това все още не се е случило за Етър. Черно Море е отбор, който е успял да отбележи гол във всяка игра, която е играл този сезон в Първа професионална лига. Последният път, когато Етър не успя да вкара в лигата, беше при загуба с 0-5 от Лудогорец Разград на 22/07/2023. Със среден коефициенти в нашата прогноза за Черно Море – Етър има 50.76% шанс двата отбора да вкарат в мача в петък.

Залагания на Черно Море – Етър

Интересувате ли се от възможните коефициенти за мача между Черно Море и Етър? В Залагания-Онлайн можете да сравните коефициентите за всеки мач от Първа професионална лига между букмейкерите по разнообразие от пазари за залагания. Забележка: Имайте предвид, че прегледът прогнозата за Черно Море – Етър беше публикуван в четвъртък, 03/08/2023.

Има възможност коефициентите за тази игра да са се променили, затова винаги проверявайте текущите преди да залагате.

efbet Лига: Резултати на Живо

Временно Класиране

прогнозата на Нюкасъл - Манчестър Юнайтед

Нюкасъл – Манчестър Юнайтед Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Арсенал - Уулвърхемптън

Арсенал – Уулвърхемптън Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Монца - Ювентус

Монца – Ювентус Прогноза, Коефициенти и Залози (Серия А, 01/12/2023)

Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти