Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти

Целта Виго – Реал Мадрид Прогноза, Коефициенти и Залози (Ла Лига, 25/08/2023)

Целта Виго приемат Реал Мадрид в петък 25/08/2023 с начален час за този мач от Ла Лига в 22:30 местно време в Абанка Балайдос.

Миналата седмица, Целта Виго завърши наравно 1-1 с Реал Сосиедад и в момента са на 16-то място в класирането на Ла Лига, за разлика от Реал Мадрид, които са на първо място, след като спечелихаса срещу Алмерия с 3-1 в предходния кръг.

Прочетете по-нататък за нашите подробни прогнози за Целта Виго – Реал Мадрид.

Прогноза Целта Виго - Реал Мадрид

Прогноза Целта Виго – Реал Мадрид: най-добрите коефициенти

Бърз поглед към коефициентите ни показва, че Реал Мадрид са фаворит в нашата прогноза Целта Виго – Реал Мадрид. Целта Виго имат средно коефициент 4.85, така че има 20.62% вероятност този отбор да излезе победител в този двубой. Средните коефициенти за победа на Реал Мадрид са 1.68, което означава, че има 59.52% шанс този отбор да вземе трите точки.

Ключови точки Целта Виго – Реал Мадрид

  • Целта Виго не спечелихаса нито един от последните си десет мача от Ла Лига.
  • Реал Мадрид са спечелихаса двата от последните си десет мача от Ла Лига.
  • Целта Виго са отбелязали в един мач този сезон.
  • Реал Мадрид са отбелязали в двата от последните си пет мача от лигата.

Статистика и анализ на мача

В последния си мач Целта Виго спечелиха 1 точка от равенството. Отборът на Рафаел Бенитес игра срещу Реал Сосиедад. Когато съдията свири края, резултатът беше 1-1. Статистиката срещу Реал Сосиедад показва, че Целта Виго имаха 48% притежание на топката. В последния си мач Целта Виго имаха 17 изстрела към вратата и 11 позволени изстрела. В последния си мач Реал Мадрид победиха. В този мач отборът на Карло Анчелоти се изправи срещу Алмерия. При последния свирка, таблото показа резултат 3-1. Срещу Алмерия, Реал Мадрид имаха притежание на топката от 60%. По отношение на изстрелите към вратата, Реал Мадрид изпълниха общо 25 изстрела в атака, докато в защита позволиха 20 изстрела.

Прогноза Целта Виго – Реал Мадрид: форма на двата отбора

След като играха 2 мача в Ла Лига, домакините имат 0 победи, като са отбелязали в само един от тези мачове. Гостуващият отбор успя да записва два победи, като са отбелязали в двата от тези мачове. Като се има предвид домакинската и гостуващата форма, Целта Виго не спечелихаса никакви точки в последните си пет мача на Абанка Балайдос. Гостите Реал Мадрид вече имат 6 точки от последните си пет гостуващи мача.

Целта Виго – Реал Мадрид: последни срещи

Последните 10 играни мача в Ла Лига между Целта Виго и Реал Мадрид ни показват, че Целта Виго не са успели да осигурят нито една победа, а гостите са победители 9 изстрела, също така има и едно равенство. Тяхната последна среща завърши с победа за Реал Мадрид с 0-2. Средните голове в последните 10 пряки срещи са 3.9 на мач. 1.0 гол на мач в полза на Целта Виго, и Реал Мадрид със средно 2.9 гола на мач.

Прогноза Целта Виго – Реал Мадрид: Залагане на броя голове (плюс/минус)

През последните 2 мача от Ла Лига, в които Целта Виго е участвала, средно са вкарани 2.0 гола, докато Реал Мадрид има средно 3.0 гола. Преглеждайки тези двубои, отборът на Рафаел Бенитес е отбелязал 0.50 гола и е позволил 1.50 на мач, докато отборът на Карло Анчелоти е записал средно 2.50 гола на мач и е позволил на съперниците си средно 0.50 на мач.

Коефициенти и прогнози: ще отбележат ли и двата отбора?

Загубата на Целта Виго срещу Осасуна с 0-2 на 13/08/2023 беше също последният път, когато отборът не успя да отбележи гол в мач. Реал Мадрид е отбор, който е успял да отбележи гол във всеки мач, който е играл този сезон в Ла Лига. При средни коефициенти в нашата прогноза за Целта Виго – Реал Мадрид има вероятност от 59.17% и двата отбора да завършат мача с гол.

Залагане на Целта Виго – Реал Мадрид

Искате ли да научите възможните коефициенти за срещата между Целта Виго и Реал Мадрид? Залагания-Онлайн е тук за вас и ви позволява да четете прогнози за тази игра, както и за всички предстоящи мачове от Ла Лига. Забележка: Този предварителен преглед прогнозата на Целта Виго – Реал Мадрид беше публикуван на четвъртък, 24/08/2023.

Когато четете това, моля, имайте предвид, че коефициентите подлежат на промяна и някои коефициенти може да са променени след публикуване.

Ла Лига: Резултати на Живо

Временно Класиране

прогнозата на Нюкасъл - Манчестър Юнайтед

Нюкасъл – Манчестър Юнайтед Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Арсенал - Уулвърхемптън

Арсенал – Уулвърхемптън Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Монца - Ювентус

Монца – Ювентус Прогноза, Коефициенти и Залози (Серия А, 01/12/2023)

Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти