Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти

Бромапойкарна – Хамарби Прогноза, Коефициенти и Залози (Алсвенскан, 21/07/2023)

Бромапойкарна и Хамарби ще се срещнат на стадион Гримста ИП на петък 21/07/2023 в рамките на шведската Алсвенскан. Мачът е насрочен да започне в 20:00 часа местно време.

Преди мача Бромапойкарна заема 10-то място в класирането на Алсвенскан след загуба срещу Хекен с 2-4 в последния кръг. Хамарби успя да победи Калмар ФФ с 3-1 в последния кръг, което ги поставя на 8-мо място в момента.

Прочетете по-нататък за нашите подробни прогнози за Бромапойкарна – Хамарби.

Бромапойкарна - Хамарби Прогноза

Прогноза Бромапойкарна – Хамарби: най-добрите коефициенти

Ако вземем предвид коефициентите, Бромапойкарна има 34,25% вероятност да запише победа при средни коефициенти 2.92. Хамарби имат само 44.44% шанс за победа при коефициент 2.25. Тези коефициенти поставят Хамарби като фаворит в нашата прогноза Бромапойкарна – Хамарби.

Ключови моменти от мача Бромапойкарна – Хамарби

  • Хамарби спечелихаса всяка от предишните 5 срещи срещу Бромапойкарна.
  • Бромапойкарна спечелихаса 6 от мачовете от този сезон на Алсвенскан.
  • Хамарби спечелихаса 4 от последните десет мача в Алсвенскан.
  • Бромапойкарна са отбелязали гол в 12 мача този сезон.
  • Хамарби са отбелязали гол в 3 от последните пет мача от лигата.

Статистика и анализ на мача

Бромапойкарна загуби последния си мач. Отборът на Олоф Мелберг игра срещу Хекен. Когато съдията свири края на мача, резултатът беше 2-4. Срещу Хекен, Бромапойкарна имаше 50% притежание на топката. В план на изстрела към вратата, Бромапойкарна направи общо 18 изстрела в атака, докато в отбрана допусна 13 изстрела. Междувременно, Хамарби спечели последния си мач. Отборът на Марти Сифуентес игра срещу Калмар ФФ. Когато съдията свири края на мача, резултатът беше 3-1. В мача си срещу Калмар ФФ, Хамарби имаше 40% притежание на топката. Гледайки изстрелите към вратата, Хамарби направи общо 10 изстрела, докато допусна 10 изстрела.

Прогноза Бромапойкарна – Хамарби: форма на двата отбора

В последните си десет мача от Алсвенскан, домакините спечелихаса 4, като са отбелязали гол в 8 от тези срещи. Гостите спечелихаса 4 победи, като са отбелязали гол в 6 от тях. В последните си пет мача на стадион Гримста ИП, Бромапойкарна събраха общо 4 точки. За гостите от Хамарби, те спечелихаса общо 6 точки в последните си пет гостувания.

Бромапойкарна – Хамарби: последните пряки срещи

В последните десет срещи на тези два отбора в Алсвенскан, Бромапойкарна спечелихаса 3 мача, докато Хамарби имат 7 победи. Тяхната последна среща завърши с победа за Хамарби с 1-2. Средно в последните 10 срещи са отбелязвани 2.8 гола. 0.9 гола на мач в полза на Бромапойкарна и средно 1.9 гола на мач за Хамарби.

Прогноза Бромапойкарна – Хамарби: Залагания на броя на головете (плюс/минус)

През последните 10 мача от Алсвенскан, в които е участвал Бромапойкарна, средно са отбелязвани 2.7 гола. Междувременно, по време на мачовете, в които участва Хамарби, също са отбелязвани средно 2.7 гола. Въз основа на тези последни мачове, отборът на Олоф Мелберг успява да отбележи средно 1.30 гола на мач и позволява на противниците си средно 1.40 на мач, докато отборът на Марти Сифуентес има средно 1.40 отбелязани гола и 1.30 позволени гола на мач.

Коефициенти и прогнози: ще отбележат ли двата отбора?

Последният мач на Бромапойкарна без отбелязан гол беше загуба от АИК на 01/07/2023. Последният път Хамарби пропуснаха възможността да отбележат гол беше на 03/07/2023, когато понесоха загуба от Елфсборг. Средните коефициенти в нашата прогноза за Бромапойкарна – Хамарби показват, че шансът и двата отбора да отбележат гол в петък е 63.69%.

Залагания на мача Бромапойкарна – Хамарби

Искате ли да видите какво мислят най-добрите букмейкъри за мача между Бромапойкарна и Хамарби? В Залагания-Онлайн, можете да сравните коефициентите за всички мачове от Алсвенскан от множество онлайн букмейкъри и пазари за залагания. Забележка: Коефициентите подлежат на промени и може да са се променили в междувременно, имайте предвид, че този преглед прогнозата за Бромапойкарна – Хамарби беше публикуван на вторник, 18/07/2023.

Алсвенскан: Резултати на Живо

Временно Класиране

прогнозата на Нюкасъл - Манчестър Юнайтед

Нюкасъл – Манчестър Юнайтед Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Арсенал - Уулвърхемптън

Арсенал – Уулвърхемптън Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Монца - Ювентус

Монца – Ювентус Прогноза, Коефициенти и Залози (Серия А, 01/12/2023)

Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти