Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти

Броммапойкарна – АИК Прогноза, Коефициенти и Залози (Алсвенскан, 01/07/2023)

АИК посещава Броммапойкарна в събота, 01/07/2023 г., в Швеция, Алсвенскан, като мачът ще започне в 16:00 часа местно време на Гримста ИП.

След като понасят загуба от Хамарби с 1-2 в последния си мач, Броммапойкарна се намира на 6-то място в Алсвенскан. От друга страна, АИК загуби от Елфсборг с 1-2 и в момента са на 15-то място.

Продължавайки с детайлния прогнози за Броммапойкарна – АИК и анализ на коефициентите.

Прогноза Броммапойкарна - АИК

Прогноза Броммапойкарна – АИК: най-добрите коефициенти

Според коефициентите, Броммапойкарна има 36,50% шанс да постигне победа, със средни коефициенти от 2,74. АИК има само 40,98% шанс за победа, с коефициенти от 2,44. Тези коефициенти правят АИК фаворит в нашата прогноза Броммапойкарна – АИК.

Ключови моменти Броммапойкарна – АИК

  • Броммапойкарна спечелихаса 3 от последните пет мача в Алсвенскан.
  • АИК спечелихаса 1 от мачовете си в тази сезон Алсвенскан.
  • Броммапойкарна са вкарали гол във всичките последни пет мача в Алсвенскан.
  • АИК са вкарали гол в 7 от мачовете си в лигата.


Статистика и анализ на мача

Броммапойкарна загубиха последния си мач. Противникът на отбора на Олоф Мелберг беше Хамарби. В края на мача крайният резултат беше 1-2. Срещу Хамарби, Броммапойкарна притежаваше 48% притежание на топката. Гледайки стрелбата в рамките на вратата, Броммапойкарна, в предишния си мач, изстреля 5 изстрела към целта, докато в същия мач, отборът на Олоф Мелберг позволи 21 стрелби. В последния си мач АИК се завърна със загуба. В последния си мач отборът на Андреас Бренстрьом се изправи срещу Елфсборг. Крайният резултат за този мач беше 1-2. В техния мач срещу Елфсборг, АИК имаше следното притежание на топката: 53%. Що се отнася до стрелбата в рамките на вратата, АИК изстреля общо 12 изстрела в атака, докато в защита позволиха 8 стрелби.

Прогноза Броммапойкарна – АИК: форма на двата отбора

В последните 10 мача в Алсвенскан, Броммапойкарна спечелихаса 6 от тях, вкарвайки гол в 8 мача. АИК спечелихаса веднъж, вкарвайки гол в 6 мача. Ако разгледаме формата им като домакин и гост, в последните им пет мача на Гримста ИП, Броммапойкарна спечелихаса 7 точки. Гостите от АИК спечелихаса само една точка в последните си пет мача извън дома.

Броммапойкарна – АИК: последни срещи

В последните 10 мача, които двата отбори играха един срещу друг в Алсвенскан, Броммапойкарна все още не са успели да победят АИК. Междувременно, АИК успяха да спечелят 9 изстрела и имаше един мач, в който се завърши наравно. Последният път, когато играха, Броммапойкарна спечелиха мача с 2-1. В последните 10 мача между двата отбора се вкарват средно 3,9 гола на мач, като Броммапойкарна вкарват средно 0,7 гола на мач, а АИК – 3,2 на мач.

Прогноза Броммапойкарна – АИК: Залагания за броя голове (плюс/минус)

В последните 10 мача в Алсвенскан, Броммапойкарна успяха да вкарат средно 2,5 гола във всеки от тях. Също така, през мачовете, в които АИК играеше, се вкарваха средно 2,0 гола. В тези мачове отборът на Олоф Мелберг имаше средно 1,40 вкарани гола и 1,10 позволени гола на мач, докато отборът на Андреас Бренстрьом успя да вкара средно 0,80 гола и позволи 1,20 във всеки от предходните си мачове.

Коефициенти и прогнози: ще вкарат ли двата отбора гол?

Статистиката показва, че в 40% от последните 10 мача на Броммапойкарна и двата отбора успяват да вкарат гол. Отборът на АИК е виждал същият резултат в половината от своите мачове. Последният път, когато Броммапойкарна не успяха да вкарат гол, беше на 08/05/2023 г. при равенство срещу ИФК Гьотеборг. Последният мач, в който АИК не успяха да вкарат гол, беше загуба срещу Дюргорден на 28/05/2023 г. Средният коефициенти в нашата прогноза за Броммапойкарна – АИК ни казва, че вероятността и двата отбора да вкарат гол в събота е 58,82%.

Залагания за Броммапойкарна – АИК

Искате ли да видите какво мислят най-добрите букмейкъри за мача между Броммапойкарна и АИК? В Келбет можете да сравните коефициентите на всеки мач в Алсвенскан от различни букмейкъри и на различни пазари за залагане. Забележка: Имайте предвид, че прегледът прогнозата за Броммапойкарна – АИК е публикуван в вторник, 27/06/2023 г.

Тъй като коефициентите могат да се променят, те може да са се променили след публикацията.

Алсвенскан: Резултати на Живо

Временно Класиране

Bwin Bg Онлайн спортни залози

bwin България: всички актуални мнения!

бонус 8888

Palms Bet Бонус Код – Получи бонус от 100% до 2000 лв.

Залагания на Евро 2020 – коефициенти, мачове, фаворити

Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти