Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти

Борнмут – Манчестър Юнайтед Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 20/05/2023 г.)

Борнмут и Манчестър Юнайтед ще се срещнат на стадион “Виталити” на събота, 20/05/2023 г., в Английската Премиер лига, като мачът е предвиден да започне в 17:00 местно време.

След загубата си от Кристъл Палас с 0-2 в последната си среща, Борнмут се нареди на 14-о място в класирането на Премиер лига. Манчестър Юнайтед успя да надиграе Уулвърхемптън и ги победи с 2-0 в последния кръг, което ги поставя на 4-о място в момента.

Прочетете нататък за нашите подробни прогнози за Борнмут – Манчестър Юнайтед.

Борнмут - Манчестър Юнайтед Коефициенти и Залози

Прогноза Борнмут – Манчестър Юнайтед : най-добрите коефициенти

Средните коефициенти от 5.86 ни показват, че Борнмут има 17.06% шанс да спечели в тази среща. От друга страна, шансовете на Манчестър Юнайтед да спечелят са 66.67%, със средни коефициенти от 1.50. Това всичко показва, че Манчестър Юнайтед се вижда като фаворит в нашата Прогноза Борнмут – Манчестър Юнайтед.

Ключови точки Борнмут – Манчестър Юнайтед

  • Борнмут са загубили 3 от последните си пет мача в Премиер лига.
  • Манчестър Юнайтед спечелихаса 2 от последните си пет мача в Премиер лига.
  • Борнмут са отбелязали гол в 6 от последните си десет мача в Премиер лига.
  • Манчестър Юнайтед са отбелязали гол в 3 от последните си пет мача в лигата.

Статистика и анализ на мача

В последния си мач Борнмут пострадаха загуба и не получиха точки. Съперник на отбора на Гари О’Нийл беше Кристъл Палас. В края на играта крайният резултат беше 0-2. При срещата с Кристъл Палас, Борнмут имаше 40% притежание на топката. Ако погледнем статистиката от предишната им игра, Борнмут има следните резултати: 5 опита за атака и 17 позволени удара.

Междувременно, Прогноза Борнмут – Манчестър Юнайтед е следващото голямо събитие в лигата, но да се върнем на нашите отбори.

Манчестър Юнайтед спечелиха 3 точки от последния си мач. Техен последен съперник беше Уулвърхемптън. След 90 минути резултатът беше 2-0. При срещата с Уулвърхемптън, Манчестър Юнайтед притежаваше 48% от времето топката. Ако погледнем ударите към вратата, Манчестър Юнайтед има общо 26 опита, докато позволиха 5 удара.

Прогноза Борнмут – Манчестър Юнайтед: форма на двата отбора

През последните си 10 мача в Премиер лига, домакините успяха да записват 5 победи и отбелязаха гол в 6 от тях. Гостите отпразнуваха 5 победи, като са отбелязали гол в 6 от тези мачове. Вземайки под внимание домакинската и гостуващата форма, Борнмут спечелихаса 6 точки в последните си пет мача на стадион “Виталити”. Междувременно Манчестър Юнайтед са събраха общо 4 точки от последните си пет срещи извън домашния си стадион.

Борнмут – Манчестър Юнайтед: последни срещи

В последните 10 мача, които двата отбора са играли един срещу друг в Премиер лига, Борнмут имат две победи, докато Манчестър Юнайтед имат седем победи, но има и една игра, завършила наравно. Последният път, когато играха, Борнмут загубиха мача с 0-3. В средно, във всеки от тези последни 10 мача са били отбелязани 3.1 гола. 0.9 гола на мач са били в полза на Борнмут, докато Манчестър Юнайтед имат среден голов отношение от 2.2 на мач.

Прогноза Борнмут – Манчестър Юнайтед: Залагания на броя голове (плюс/минус)

Като гледаме последните 10 игри, има средно 3.0 гола в мачовете на Борнмут в Премиер лига. От друга страна, мачовете на Манчестър Юнайтед имат средно 1.6 гола. Гледайки тези последни игри, отборът на Гари О’Нийл има средно 1.20 отбелязани гола и 1.80 позволени гола на мач, докато отборът на Ерик тен Хаг успява да отбележи 1.00 гола на игра и позволява на противниците си средно 0.60 на мач.

Коефициенти и прогнози: ще отбележат ли и двата отбора?

Ако погледнем последните 10 мача от Премиер лига за Борнмут, и двата отбора са успяли да отбележат в 40%, а Манчестър Юнайтед го е имало в 10% от срещите през този сезон. Последният път, когато Борнмут не успяха да отбележат в лигата, беше при загуба с 0-2 от Кристъл Палас на 13/05/2023. Последната игра на Манчестър Юнайтед без отбелязан гол беше загуба от Уест Хам на 07/05/2023. Със средни коефициенти в нашата прогноза за Борнмут – Манчестър Юнайтед показват, има вероятност от 60.61% и двата отбора да завършат мача с отбелязан гол.

Залагания на Борнмут – Манчестър Юнайтед

Интересувате ли се от възможните коефициенти за мача между Борнмут и Манчестър Юнайтед? В Залагания-Онлайн можете да сравните коефициентите на всички мачове от Премиер лига в множество онлайн букмейкъри и пазари за залагания. Забележка: Всички статистики и прогнозата за Борнмут – Манчестър Юнайтед бяха публикувани в сряда, 17/05/2023. Възможно е да четете това по-късно, затова е важно да знаете, че коефициентите може да са се променили след времето на първоначалната публикация на прегледа.

Може да четете това по-късно, затова е важно да знаете, че коефициентите може да са се променили след времето на първоначалната публикация на прегледа.

прогнозата на Нюкасъл - Манчестър Юнайтед

Нюкасъл – Манчестър Юнайтед Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Арсенал - Уулвърхемптън

Арсенал – Уулвърхемптън Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Монца - Ювентус

Монца – Ювентус Прогноза, Коефициенти и Залози (Серия А, 01/12/2023)

Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти