Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти

Бодьо/Глимт – Тромсьо Прогноза, Коефициенти и Залози (Елитсериен, 30/07/2023)

Бодьо/Глимт посреща Тромсьо в неделя, 30/07/2023 г., с начален час за този мач от Eliteserien – 17:15 местно време в стадион Аспмира.

Бодьо/Глимт в момента заема 1-во място на класиранията в Eliteserien след победа с 5-2 над Сандефьорд в последния си мач. Тромсьо успяха да спечелят над Бран и ги победиха с 3-1 в последния кръг, което ги поставя на 3-то място в момента.

Прочетете за нашите подробни прогнози за Бодьо/Глимт – Тромсьо.

Прогноза Бодьо/Глимт - Тромсьо

Прогноза Бодьо/Глимт – Тромсьо: най-добрите коефициенти

Вземайки предвид коефициентите, Бодьо/Глимт има 74.63% шанс да записат победа при средни коефициенти 1.34. Тромсьо има само 13.42% шанс да спечели с коефициенти 7.45. Тези коефициенти правят Бодьо/Глимт за фаворит в прогноза Бодьо/Глимт – Тромсьо.

Ключови точки Бодьо/Глимт – Тромсьо

  • Бодьо/Глимт остава непобедено в последните 4 мача.
  • Играейки срещу Тромсьо, Бодьо/Глимт е отбелязало голове в 11 последователни мача.
  • Бодьо/Глимт спечелиха 3 от последните си пет мача в Eliteserien.
  • Тромсьо спечелиха 7 от последните си десет мача в Eliteserien.
  • Бодьо/Глимт е отбелязало голове в 9 от последните си десет мача в Eliteserien.
  • Тромсьо е отбелязало голове в 4 от последните си пет мача в лигата.

Статистика и анализ на мача

В последния си мач, Бодьо/Глимт спечели и събра три точки. Отборът на Кьетил Кнутсен се изправи срещу Сандефьорд. В края на играта, крайният резултат беше 5-2. Срещу Сандефьорд, Бодьо/Глимт имаше притежание на топката от 64%. Що се отнася до изстрелите към вратата, Бодьо/Глимт изпълни общо 16 изстрела в атака, докато в защита позволи 5 изстрела. Междувременно, Тромсьо спечели 3 точки в последния си мач. Отборът на Гауте Хелструп се изправи срещу Бран. След 90 минути, резултатът беше 3-1. Статистиката срещу Бран показва, че Тромсьо имаше 34% притежание на топката. Ако погледнем изстрелите към вратата, Тромсьо имаше общо 4 изстрела, докато позволиха 7 изстрела.

Прогноза Бодьо/Глимт – Тромсьо: форма на двата отбора

От последните 10 мача в Eliteserien, домакините успяха да регистрират 8 победи, като отбелязаха голове в 9 мача. Гостите отпразнуваха 7 победи, като отбелязаха голове в 9 мача. Като се имат предвид домакинските и гостуващите мачове, Бодьо/Глимт спечелиха 13 точки в последните си пет мача на стадион Аспмира. Междувременно, играейки като гости последните пет изстрела, Тромсьо събра 12 точки.

Бодьо/Глимт – Тромсьо: последни срещи един срещу друг

Последните 10 игри, играни в Eliteserien между Бодьо/Глимт и Тромсьо ни показват, че Бодьо/Глимт имат рекорд от 6 победи, докато гостите са били победители 3 изстрела с една равенство общо. Тяхната последна игра приключи с победа за Бодьо/Глимт с 3-2. Средно в последните 10 пряки срещи са били отбелязани 3.4 гола на мач, като Бодьо/Глимт отбелязва средно 2.0 гола на мач, докато Тромсьо отбелязва средно 1.4 гола на мач.

Прогноза Бодьо/Глимт – Тромсьо: Залози върху броя на головете (плюс/минус)

Колкото до последните 10 игри, средният брой голове в мачовете на Бодьо/Глимт в Eliteserien е 4.1, докато Тромсьо има средно 3.0 гола. В тези мачове, отборът на Кьетил Кнутсен успява да отбележи средно 2.80 гола и да допусне 1.30 във всяка от предишните си срещи, докато отборът на Гауте Хелструп успява да отбележи средно 1.80 гола и да допусне 1.20 във всяка от предишните си срещи.

Коефициенти и прогнози: ще отбележат ли двата отбора?

70% от последните 10 мача на Бодьо/Глимт в Eliteserien са приключили с отбелязване на голове от двата отбора, докато същото е вярно за 80% от мачовете на Тромсьо. Последният мач, в който Бодьо/Глимт не успя да отбележи гол, беше 0-2 загуба от Стрьомсгодсет на 25/06/2023. Последният мач, в който Тромсьо не успя да отбележи гол, беше 0-0 равенство с Ваалеренга на 09/07/2023. Средните коефициенти ни казват, че шансът и двата отбора да отбележат голове в неделя е 59.17%.

Залагания на мача Бодьо/Глимт – Тромсьо

Ако търсите най-добрите коефициенти в нашата прогноза за Бодьо/Глимт – Тромсьо, сте попаднали на правилното място. Тук в Залагания-Онлайн можете да направите сравнение за всички мачове от Eliteserien в различни букмейкъри и широк набор от пазари за залагания. Забележка: Коефициентите подлежат на промени и може да са се променили междувременно, имайте предвид, че този преглед прогнозата за Бодьо/Глимт – Тромсьо беше публикуван в петък, 28/07/2023.

Елитсериен: Резултати на Живо

Временно Класиране

прогнозата на Нюкасъл - Манчестър Юнайтед

Нюкасъл – Манчестър Юнайтед Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Арсенал - Уулвърхемптън

Арсенал – Уулвърхемптън Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Монца - Ювентус

Монца – Ювентус Прогноза, Коефициенти и Залози (Серия А, 01/12/2023)

Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти