Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти

Боде/Глимт – ФК Хаугесунд Прогноза, Коефициенти и Залози (Елитсериен, 16/07/2023)

ФК Хаугесунд ще се изправи срещу Боде/Глимт в норвежката Елитсериен на неделя, 16/07/2023 г., като началото на мача е предвидено за 18:00 местно време в стадион “Аспмира”.

Боде/Глимт в момента заема първото място в класирането на Елитсериен след победа с 2-0 над Одс Балклуб в последния си мач. ФК Хаугесунд загубиха последния си мач, който играха срещу Викинг с 0-2 и в момента са на 11-то място в таблицата.

Прочетете за нашите подробни прогнози за Боде/Глимт – ФК Хаугесунд.

Прогноза Боде/Глимт – ФК Хаугесунд: най-добрите коефициенти

Бърз поглед към коефициентите ни казва, че Боде/Глимт са фаворит в нашата прогноза Боде/Глимт – ФК Хаугесунд. Боде/Глимт имат средни коефициенти от 1.17, така че има 85.47% вероятност този отбор да спечели този мач. Средните коефициенти за победа на ФК Хаугесунд са 12.28, което означава, че има 8.14% вероятност този отбор да вземе трите точки.

Kоефициенти Боде/Глимт - ФК Хаугесунд

Основни точки Боде/Глимт – ФК Хаугесунд

  • Боде/Глимт спечелиха 8 от последните си десет мача от Елитсериен.
  • ФК Хаугесунд загубиха 4 от последните си десет мача от Елитсериен.
  • Боде/Глимт са отбелязали гол в 13 мача този сезон.
  • ФК Хаугесунд са отбелязали гол в 3 от последните си пет срещи от лигата.

Статистика и анализ на мача

Боде/Глимт спечелиха последния си мач. Отборът на Кйетил Кнутсен се изправи срещу Одс Балклуб в тази среща. В края на мача, крайният резултат беше 2-0. Срещу Одс Балклуб, Боде/Глимт притежаваха 52% от времето на топката. Ако погледнем статистиките от предишната им среща, Боде/Глимт има следните показатели: 11 изстрели към вратата и 12 допуснати изстрели. В последния си мач ФК Хаугесунд поклони глава. Техен последен противник беше Викинг. Крайното изпълнение за този мач беше 0-2. Срещу Викинг, ФК Хаугесунд имаха следното притежание на топката: 48%. Вземайки предвид изстрелите към вратата, ФК Хаугесунд има следните показатели: 7 изстрели към вратата и 13 допуснати изстрели.

Прогноза Боде/Глимт – ФК Хаугесунд: форма на двата отбора

В последните 10 срещи от Елитсериен, домакините имат рекорд от 8 победи , като са отбелязали голове в 9 мача . ФК Хаугесунд има 3 победи , като са отбелязали голове в 5 от тези мачове. Ако погледнем формата на отборите у дома и на гостуване, Боде/Глимт спечелихаса общо 13 точки от последните пет мача, играни на стадион “Аспмира”. За гостите ФК Хаугесунд, те спечелихаса общо 4 точки в последните пет мача на чужд терен.

Боде/Глимт – ФК Хаугесунд: последни срещи

В последните 10 мача, които двата отбора са играли един срещу друг в Елитсериен, Боде/Глимт имат рекорд от 4 победи , докато ФК Хаугесунд спечелихаса два мача с общо 4 равенства. Последната им среща приключи наравно с резултат 1-1 при края на мача. В средно, в последните 10 срещи между двата отбора са отбелязани 3.4 гола . 2.2 гола на мач са в полза на Боде/Глимт , докато ФК Хаугесунд имат среден коефициент на голове от 1.2 на мач.

Прогноза Боде/Глимт – ФК Хаугесунд: Залагане на броя на головете (плюс/минус)

Боде/Глимт са отбелязали средно по 3.6 гола във всеки един от последните си 10 мача от Елитсериен , докато средно по 2.0 гола са отбелязани в мачовете на ФК Хаугесунд. Преглеждайки последните мачове, отборът на Кйетил Кнутсен е успял да отбележи средно по 2.50 гола и да допусне 1.10 във всеки от предишните си мачове , докато отборът на Йостейн Гриндауг има средно от 0.90 отбелязани гола и 1.10 допуснати гола на мач.

Коефициенти и прогнози: ще отбележат ли и двата отбора?

60% от последните 10 мача от Елитсериен на Боде/Глимт са приключили с това и двата отбора да отбележат поне един гол , а ФК Хаугесунд е имал такъв резултат в половината от срещите този сезон. Последният мач, в който Боде/Глимт не успяха да отбележат гол, беше загуба с 0-2 от Стрьомсгодсет на 25/06/2023. Последният път, когато ФК Хаугесунд пропуснаха да отбележат гол в мач, беше на 08/07/2023, когато понесоха загуба от Викинг. Със средни коефициенти в нашата прогноза за Боде/Глимт – ФК Хаугесунд има вероятност от 54.35% и двата отбора да приключат мача с отбелязан гол.

Залагане на мача Боде/Глимт – ФК Хаугесунд

Интересувате ли се от възможните коефициенти за мача между Боде/Глимт и ФК Хаугесунд? Kelbet е тук за вас и ви позволява да прочетете прогнози за този мач, както и за всички други предстоящи мачове от Елитсериен. Забележка: Всички статистически данни и прогнозата на Боде/Глимт – ФК Хаугесунд бяха публикувани на четвъртък, 13/07/2023. Възможно е да четете това по-късно, затова е важно да знаете, че коефициентите може да са се променили след момента на публикуване на оригиналния преглед.

Възможно е да четете това по-късно, затова е важно да знаете, че коефициентите може да са се променили след момента на публикуване на оригиналния преглед.

Елитсериен: Резултати на Живо

прогнозата на Нюкасъл - Манчестър Юнайтед

Нюкасъл – Манчестър Юнайтед Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Арсенал - Уулвърхемптън

Арсенал – Уулвърхемптън Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Монца - Ювентус

Монца – Ювентус Прогноза, Коефициенти и Залози (Серия А, 01/12/2023)

Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти