Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти

Bet365 Обзор: Всичко, което трябва да знаем за регистрацията в Bet365

Bet365 е един от най-популярните онлайн букмейкъри в света. Сайтът предоставя възможност за залагане в редица спортове и други игри, като покер и Блекджек.

Ако сте се чудили дали Bet365 регистрация си струва и в България, тази статия е за вас. Тук ще намерите цялата информация, която ви трябва преди да започнете да играете на платформата.

 Bet365 Обзор – Нашият рейтинг
Бонус за нови клиентиБонус за Спорт4/5
Пазари5/5
Коефициенти4/5
Мобилно приложение5/5
Разплащания5/5
Клиентско обслужване5/5
Стрийминг/ Гледане на живо4/5
Средна оценка4/5
Регистрация

Bet365 регистрация: Бонус за нови клиенти – 4/5

Букмейкърът предоставя бонус от Бонус за Залози до 100лв. с bet365 регистрация, до максимум 100лв.

Това означава, че ако депозирате 75лв., букмейкърът ще добави още 75лв. за общо 150лв. Ето и най-важното, което трябва да знаете, за да се възползвате от бонуса и Bet365 бонус код:

 • Трябва да направите депозит от поне 10лв.
 • Трябва да превъртите първоначалния си депозит веднъж, за да отключите бонуса
 • За да изтеглите средства от вашата сметка, трябва да имате уредени залози равни на три пъти стойността на депозита и бонуса взети заедно

Тези правила са стандартни за повечето онлайн букмейкъри. За сравнение, големият български конкурент Ефбет има същите изисквания, но предоставя само 25% бонус.

bet365 обзор

Bet365 също предлага други предимства, достъпни за всички играчи. Ето два от най-популярните:

Бонус за Евро Мачове: След вашата Bet365 регистрация получавате 100% бонус към множествен залог на мачове от водещите европейски първенства и клубни турнири.

Bet365 Навсякъде: Ако направите залог от поне 2лв. през мобилно устройство (телефон или таблет), букмейкърът ще ви възнагради със 100% бонус върху залога до максимум 50лв. Бонусът важи само за първия ви мобилен залог.

Всичко на всичко, началния бонус е сравнително лесен за отключване. Освен това, минималният Квалифициращ депозит е само 10лв., което не е висока бариера за повечето хора. Единственият минус е ограничението от 100лв. бонус, което може да не се хареса на играчи, които депозират повече от тази сума (ако депозирате например 200лв., бонусът си остава 100лв.). Поради тази причина отсъждаме рейтинг 4 от 5.

Пазари – 5/5

Регистрацията в Bet365 предлага огромно разнообразие от спортове и събития за игра. Освен всички основни спортове, като футбол, тенис и баскетбол, може да залагате и на събития с по-ниска популярност като надбягвания с хрътки и футзал. Разбира се, имате достъп и до игри като покер или блекджек.

Сайтът предлага и огромно разнообразие от видове залози, включотелно Азиатски хендикап. Някои мачове надхвърлят 100 различни опции за залог, от брой корнери, например, до първи голмайстор и точен резултат.

Със сигурност богатото разнообразие от спортове, събития и възможности за залог правят Bet365 доста атрактивен за голям брой играчи, което се вижда и от популярността на букмейкъра. Без реални недостатъци в този аспект, отсъждаме най-високата оценка – 5 от 5.

Коефициенти – 4/5

Bet365 предоставя конкурентни коефициенти в сравнение с останалите големи букмейкъри. Разликите в повечето случаи са пренебрежими, но сайтове, които сравняват коефициентите между различните букмейкъри посочват, че обикновено Bet365 има малко предимство в спортове като футбол и конни надбягвания, но изостава във Формула 1, например.

Цените варират постоянно в зависимост от събитието, спорта и времето, в което ги сравнявате. Bet365 работи на 6% марж, който е стандарт сред букмейкърите в световен мащаб.

Може да избирате между три вида коефициенти – дробни, десетични и американски. По-долу е предоставен пример с десетични коефициенти, които са най-популярни у нас.

В примера отгоре, залог от 1лв., че Ливърпул ще победи Челси, ще ви предостави печалба от 3.25лв., ако сте успешен. Вдясно може да видите, че са предоставени 73 други видове залози, освен краен резултат.

Букмейкърът също така предоставя различни промоции, свързани с коефициентите в зависимост от събитието и съответната маркетинг кампания на фирмата. Например, може да получите шанс да заложите на двойно по-добри коефициенти за определен период от време.

Регистрацията в Bet365 със сигурност предоставя едни от най-добрите коефициенти сред големите букмейкъри. Бонус точки дават и атрактивните промоции, които сайта често прави. В някои случаи, обаче, може да попаднете на малко по-добри цени в спортове като Формула 1, така че отсъждаме 4 от 5.

Мобилна версия и приложение – 4/5

Мобилната версия предоставя почти същата функционалност като основния сайт. В мобилната страница можете да правите:

 • Всички видове залози
 • Депозити
 • Тегления
 • И много други

Някои услуги, като гледане на мачове на живо, изискват да изтеглите мобилното приложение. То е достъпно за iPhone и Android, но притежателите на Windows Phone  няма да могат да се възползват от него.

Графиката и използваемостта на приложението е от най-високо ниво, като също предоставя достъп до всички функции от основния сайт.

Като цяло, в никакъв случай няма да останете разочаровани от качеството на мобилната услуга на Bet365. Единсвеният минус е, че притежателите на Windows Phone няма да могат да използват някои услуги, които са достъпни само в мобилно приложение, а не в мобилната страница. Поради тази причина отсъждаме 4 от 5.

Bet365 регистрация: Разплащания – 5/5

Ако направите регистрация в Bet365, основните методи за разплащания са Visa, MasterCard, Skrill, ePay и банков трансфер. Нека разгледаме условията, свързани с всеки от тях:

 • Visa и MasterCard – Минималният депозит е 10лв., като средствата са достъпни веднага. Минималното изтегляне е 30лв. и може да отнеме 1-5 дни преди сумата да достигне банковата ви сметка. Няма такси нито за депозит, нито за теглене.
 • Skrill – Минималният депозит е 10лв., като средствата са достъпни веднага. Минималното изтегляне също е 10лв. и средствата достигат банковата ви сметка в рамките на 24 часа. Няма такси. Това е най-бързият и удобен начин за разплащане.
 • ePay – Минималният депозит е 30лв., като средствата са достъпни веднага. Изтегляния не са достъпни чрез ePay. Няма такса за депозит.
 • Банков трансфер – Минималният депозит е 100лв., като средствата са достъпни в рамките на 2-10 дни. Минималното изтегляне също е 100лв. и отново парите ще достигнат сметката ви в рамките на 2-10 дни. Има такса за изтегляне, която варира според банката ви. Това е най-бавният и неудобен метод за разплащане, но това не зависи директно от платформата.

Поради безупречната репутация на Bet365 в комбинация с бързи и удобни методи за разплащане като Skrill, отсъждаме максималния рейтинг 5 от 5. Малко неудобство може да имат хора, които са си изгубили банковата карта или не притежават такава, но това не зависи по никакъв начин от букмейкъра.

Клиентско обслужване – 4/5

Може да се свържете с български служител 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Това може да стане по телефон, електронна поща или чат на живо. Ето ги и данните за контакт:

 • Телефон в България: 00800 115 4406
 • Телефон във Великобритания: +441782 684 636 (отговарят на английски)
 • Имейл: [email protected]
 • Чат: Достъпен на сайта.

При натоварени часове, може да се наложи да изчакате свободен служител за телефонна връзка. В такъв случай, можете също да започнете чат или да изпратите имейл. Ако е наистина спешно, може да се обадите на номера във Великобритания, но ще бъдат приложими таксите на вашия мобилен оператор.

Отзивите в интернет са предимно положителни, когато става дума за бързина на обслужване и любезност на персонала. На някои хора, обаче, им се е налагало да чакат дълго, за да се свържат с оператор по телефона.

Като цяло, Bet365 предоставя сравнително добро обслужване, визирайки качеството на персонала, денонощното работно време и начините за връзка. Един недостатък идва от чакането за връзка при натоварени часове, за което отсъждаме 4 от 5.

Стрийминг/ Мачове на живо – 5/5  

Bet365 регистрацията предоставя огромно разнообразие от събития на живо, като сайтът изтъква, че годишно показва над 100 000 мача в реално време. Разбира се, предимство имат големите мачове и първенства от основните спортове. Събитията, за които не е предвидено да се излъчват с картина, често може да следите чрез компютърна схема и коментар на живо.

Качеството на картина на излъчваните мачове е много високо. Повечето интернет доставчици в България ще ви предложат скорост, напълно достатъчна, за да гледате в HD. Може да очаквате стабилна връзка без насичане и забаване на картината.

За да гледате мачове в реално време, трябва да сте направили поне един залог в последните 24 часа.

Поради огромното разнообразие от събития, които се предават пряко, високото качество и ниските изисквания, отсъждаме максималния рейтинг за стрийминг функцията на Bet365 – 5 от 5.

Bet365 Обзор: Присъда – 4/5

Bet365 Обзор – Какво харесахмеBet365 Обзор – Какво не харесахме
 • Голямо разнообразие от пазари
 • Добри коефициенти
 • Стриктни и удобни методи за разплащане
 • Страхотна мобилна версия
 • Стрийминг с високо качество и многобройни срещи на живо
 • Липсва мобилно приложение за Windows Phone
 • Някои клиенти чакат дълго за връзка с оператор

Безспорно едно от най-силните предимства на регистрацията в Bet365 е огромното разнообразие от пазари, както и високите коефициенти в повечето спортове. Бяхме много впечатлени от качеството на мобилната услуга и особено от пряко предаваните мачове в HD. От друга страна, има какво още да се желае откъм достъпност за Windows Phone и по-бързо свързване с оператор.

Платформата е много добър избор за повечето играчи, тъй като комбинира страхотно качество и функционалност. Поради горепосочените фактори отсъждаме цялостна оценка 4 от 5.

Не забравяйте, че Bet365 предоставя и атрактивен бонус за нови клиенти, ако се регистрирате с код за оферта.

52 articles
Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти