Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти

Австралия – Нигерия Прогноза, Коефициенти и Залози (Световно Първенство, 27/07/2023)

Холандия посещава САЩ на четвъртък, 27/07/2023 г., в рамките на Световната купа на Нигерия ще посети стадион Бризбейн, за да се изправи срещу Австралия в четвъртък, 27/07/2023, в рамките на Световното първенство на ФИФА, с начален час за мача – 13:00 местно време.

След като победиха Ирландия с 1-0, Австралия в момента се намира на първо място в таблицата за Световното първенство. От друга страна, Нигерия завърши наравно срещу Канада в последния си мач с резултат 0-0 и в момента са на трето място.

Прочетете по-нататък за нашите подробни прогнози за Австралия – Нигерия.

Прогноза Австралия - Нигерия

Прогноза Австралия – Нигерия: най-добрите коефициенти

Вземайки коефициентите под внимание, Австралия е даден шанс от 70.92% за победа, при средно коефициент 1.41. Нигерия има само 12.69% шанс да излезе с победа при коефициент 7.88. Тези коефициенти правят Австралия фаворит в нашата прогноза Австралия – Нигерия.

Ключови моменти Австралия – Нигерия

  • Австралия не е загубила нито една от последните си пет мача от Световното първенство.
  • Нигерия не е загубила нито една от последните си пет мача от Световното първенство.
  • Австралия е отбелязала гол в 1 от последните си десет мача от Световното първенство.
  • Нигерия не е отбелязала нито един гол във всичките си мачове от лигата.

Статистика и анализ на мача

Австралия спечели последния си мач. Отборът на Тони Густавсон се изправи срещу Ирландия в тази игра. При края на мача, резултатът беше 1-0. Докато играеха срещу Ирландия, Австралия имаше 64% притежание на топката. Поглеждайки статистиката от предишната си игра, Австралия има следните статистически данни: 13 изстрела в атака и 9 допуснати изстрела. Междувременно, Нигерия спечелиха 1 точка от мача, който завърши наравно. Последният им противник беше Канада. След 90 минути, резултатът беше 0-0. В мача си срещу Канада имаха следното притежание на топката: 33%. В последната си игра, общо бяха извършени 8 изстрела в атака и бяха допуснати 13 изстрела.

Прогноза Австралия – Нигерия: форма на двата отбори

След като са изиграли 1 мач в Световното първенство, домакините имат една победа, като са отбелязали гол в само един от тях. Гостуващият отбор няма победи и не са отбелязали гол в никой от мачовете. Вземайки предвид домакинската и гостуващата форма, Австралия е спечелила 3 точки в последните си пет мача на стадион Бризбейн. За гостите от Нигерия, те не спечелихаса никакви точки в последните си пет мача на чужд терен.

Австралия – Нигерия: последни срещи

Австралия и Нигерия са играли общо 1 мач от Световното първенство един срещу друг. Статистиката показва, че Австралия успя да спечели веднъж, докато Нигерия досега не е успяла да победи Австралия. Техният последен мач завърши с победа за Австралия с 2-0. Средно в последните 1 срещи са били отбелязани 2.0 гола, като Австралия отбелязва с темп на 2.0 гола на мач, докато Нигерия са отбелязвали средно 0.0 гола на мач.

Прогноза Австралия – Нигерия: Залагания на броя голове (плюс/минус)

Австралия са отбелязали средно 1.0 гола във всеки от последните си 1 мача от Световното първенство, докато Нигерия не е успяла да отбележи нито един гол.

Коефициенти и прогнози: ще отбележат ли и двата отбора?

Австралия е успяла да отбележи поне един гол във всичките си мачове от Световното първенство до момента. Последният път, когато Нигерия пропусна да отбележи гол в мач, беше на 21/07/2023, когато завършиха наравно срещу Канада. Средните коефициенти в нашата прогноза за Австралия – Нигерия ни показват, че шансът и двата отбора да отбележат гол на четвъртък е 42.92%.

Залагания на мача Австралия – Нигерия

Ако търсите най-добрите коефициенти за мача Австралия – Нигерия, сте на правилното място. В Залагания-Онлайн можете да сравните коефициентите за всеки мач от Световното първенство между букмейкерите по широк набор от пазари за залагания. Забележка: Имайте предвид, че предварителният преглед прогнозата за Австралия – Нигерия е публикуван в сряда, 26/07/2023. Може да четете това по-късна дата, затова е важно да знаете, че коефициентите може да са се променили след времето на първоначалната публикация на прегледа.

Може да четете това по-късна дата, затова е важно да знаете, че коефициентите може да са се променили след времето на първоначалната публикация на прегледа.

Световно Първенство: Резултати на Живо

Временно Класиране

прогнозата на Нюкасъл - Манчестър Юнайтед

Нюкасъл – Манчестър Юнайтед Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Арсенал - Уулвърхемптън

Арсенал – Уулвърхемптън Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Монца - Ювентус

Монца – Ювентус Прогноза, Коефициенти и Залози (Серия А, 01/12/2023)

Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти