Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти

Арсенал – Уулвърхемптън Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 28/05/2023)

Арсенал и Уулвърхемптън ще се срещнат на стадион Емирейтс в неделя, 28/05/2023, в рамките на английската Премиер Лига, като мачът ще започне в 18:30 часа местно време.

Преди мача Арсенал се класира на 2-ро място в класирането на Премиер Лига, след като последният мач губи от Нотингам Форест с 0-1, докато Уулвърхемптън е на 13-то място, след като събраха равен резултат срещу Евертън 1-1 в последния си мач.

Прочетете нататък за нашите детайлни прогнози за Арсенал – Уулвърхемптън.

Прогноза Арсенал - Уулвърхемптън

Прогноза Арсенал – Уулвърхемптън: най-добрите коефициенти

Ако трябва да анализираме коефициентите, Арсенал се разглежда като фаворит с 73.53% шансове за победа в мача си, с коефициент 1.36, срещу Уулвърхемптън, който има само 12.99% шансове за успех, с коефициент 7.70.

Ключови моменти Арсенал – Уулвърхемптън

  • Арсенал е спечелил 25 от мачовете от този сезон на Премиер Лига.
  • Уулвърхемптън е спечелил 11 от мачовете от този сезон на Премиер Лига.
  • Арсенал е вкарал гол в 33 от мачовете този сезон.
  • Уулвърхемптън е вкарал гол в 8 от последните си десет срещи в лигата.

Статистика и анализ на мача

Арсенал загуби предишния си мач. Отборът на Микел Артета игра срещу Нотингам Форест. При последния съдийски сигнал, резултатът беше 0-1. Срещу Нотингам Форест, Арсенал притежаваше 82% от топката. Ако погледнем изстрелите към вратата, Арсенал имаше общо 11 изстрела, докато позволиха 6 изстрела. Междувременно, Уулвърхемптън завърши с равен резултат последния си мач. В този мач, отборът на Жулен Лопетеги игра срещу Евертън. Когато съдията обяви края на мача, резултатът беше 1-1. В мача си срещу Евертън, Уулвърхемптън притежаваше следния процент от топката: 53%. По отношение на изстрелите към вратата, Уулвърхемптън имаше общо 13 изстрела в атака, докато в отбрана позволиха 19 изстрела.

Прогноза Арсенал – Уулвърхемптън: форма на двата отбора

В последните 10 срещи от Премиер Лига, домакините имат 4 победи на сметката си, като са вкарали гол в 8 от тези мачове. Гостуващият отбор има 4 победи, като е вкарал гол в 8 мача. В последните пет мача на стадион “Емирейтс”, Арсенал е спечелил общо 10 точки. Гостите от Уулвърхемптън са спечелили една точка в последните си пет гостувания.

Арсенал – Уулвърхемптън: последните срещи един срещу друг

Последните 10 мача от Премиер Лига между Арсенал и Уулвърхемптън ни показват, че Арсенал има 5 победи, докато Уулвърхемптън е спечелил 3 победи, като също така има 2 равенства. Последната среща между тези два отбора завърши с победа на Арсенал с 2-0. Средно, във всеки един от тези последни 10 мача са вкарани 2.5 гола, като Арсенал вкарва със средна скорост от 1.5 гола на мач, а Уулвърхемптън прави същото със средно 1.0 на среща.

Прогноза Арсенал – Уулвърхемптън: Залагания за броя на головете (плюс/минус)

В последните 10 мача от Премиер Лига на Арсенал, във всеки мач са били вкарани средно 3.9 гола, докато в мачовете на Уулвърхемптън са били вкарани средно 2.7 гола. Що се отнася до тези срещи, отборът на Микел Артета има средно 2.10 вкарани гола и 1.80 допуснати гола на мач, докато отборът на Жулен Лопетеги има средно 1.10 вкарани гола и 1.60 допуснати гола на мач.

Коефициенти и прогнози: ще вкарат ли двата отбора?

И двата отбора са успели да вкарат гол в 70% от последните 10 мача от Премиер Лига на Арсенал, а Уулвърхемптън е успял да го направи в 40% от срещите този сезон. Последната загуба на Арсенал срещу Нотингам Форест с 0-1 на 20/05/2023 беше също последният път, когато отборът не успя да вкара гол в мач. Последната загуба на Уулвърхемптън срещу Манчестър Юнайтед с 0-2 на 13/05/2023 беше също последният път, когато отборът не успя да вкара гол в мач. Ако погледнем средните коефициенти в нашата прогноза за Арсенал – Уулвърхемптън показват,, можем да видим, че има 59.17% шанс и двата отбора да вкарат гол в неделния си мач.

Залагания за мача Арсенал – Уулвърхемптън

Търсите ли най-добрите коефициенти за Арсенал срещу Уулвърхемптън? Консултирайте Залагания-Онлайн за всички коефициенти на всяка игра от Премиер Лига, както и за други залагателни пазари, и вижте какво казват най-известните букмейкъри. Забележка: Имайте предвид, че прегледът прогнозата за Арсенал – Уулвърхемптън беше публикуван в петък, 26/05/2023 г.

Тъй като коефициентите могат да се променят, те могат да са се променили след публикацията.

Премиър Лийг: Резултати на Живо

Временно Класиране

прогнозата на Нюкасъл - Манчестър Юнайтед

Нюкасъл – Манчестър Юнайтед Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Арсенал - Уулвърхемптън

Арсенал – Уулвърхемптън Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Монца - Ювентус

Монца – Ювентус Прогноза, Коефициенти и Залози (Серия А, 01/12/2023)

Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти