Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти

Арсенал – Брайтън Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 14.05.2023)

Брайтън ще посети стадион “Емирейтс”, за да се изправи срещу Арсенал в неделя 14/05/2023 г. в Английската Премиерна лига, като началото на мача е предвидено за 18:30 часа местно време.

Преди мача Арсенал се класира втори в таблицата на Премиерната лига, след като победи Нюкасъл с 2-0 последния път, докато Брайтън се класира седми, след като загуби срещу Евертън с 1-5 последния път.

Прочетете за нашите детайлни прогнози за Арсенал- Брайтън.

Прогноза Арсенал - Брайтън

Прогноза Арсенал – Брайтън: най-добрите шансове

Ако погледнем шансовете, Арсенал има 56.82% шанс да спечели мача със средни шансове 1.76, докато Брайтън има 23.70% шанс да спечели мача със средни шансове 4.22. Това означава, че Арсенал е общият фаворит за победа в в нашата прогноза Арсенал – Брайтън.

Основни точки Арсенал – Брайтън

  • Арсенал спечели 2 от последните си пет мача в Премиерната лига.
  • Брайтън спечели 5 от последните си десет мача в Премиерната лига.
  • Арсенал е отбелязал във всички последни пет мача в Премиерната лига.
  • Брайтън е отбелязал в 28 от мачовете в лигата.

Статистика и анализ на мача

В контекста на предстоящата прогноза Арсенал – Брайтън, анализът на последните мачове на двата отбора е от ключово значение. Арсенал спечели последния си мач. Отборът на Микел Артета игра срещу Нюкасъл. При края на мача, резултатът беше 2-0. Статистиката срещу Нюкасъл показва, че Арсенал е имал 46% от притежанието на топката. Като погледнем статистиката от предишния им мач, Арсенал има следните данни: 10 удара в атака и 14 допуснати удара.

От друга страна, Брайтън излезе със загуба в последния си мач. Последният им съперник беше Евертън. Крайният резултат за този мач беше 1-5. Срещу Евертън, Брайтън имаше притежание на топката от 77%. В предишния мач на Брайтън, те направиха 22 удара към вратата, докато отборът на Роберто Де Зерби допусна 10 удара.

Прогноза Арсенал – Брайтън: форма на двата отбора

В последните 10 мача от Английската Премиерна лига, домакините имат 6 победи, като са отбелязали във всички мачове. Гостуващият отбор има 5 победи, като са отбелязали във всички тези мачове. В последните пет мача на стадион “Емирейтс”, Арсенал събра общо 13 точки. Техните съперници от Брайтън печелихаса 7 точки в последните пет изстрела, когато играят извън дома.

Арсенал – Брайтън: последни срещи

Ако погледнем последните десет мача от Премиерната лига между Арсенал и Брайтън, Арсенал има 3 победи. Междувременно, Брайтън успя да спечели 4 изстрела с общо 3 равенства. Последният път, когато играха, Арсенал спечели мача с 4-2. Тези два отбора са отбелязали средно по 2.5 гола в последните си 10 пряки срещи. 1.3 гола на мач в полза на Арсенал, и Брайтън също така с 1.2 на среща.


Прогноза Арсенал – Брайтън: Залагане на броя голове (плюс/минус)

В последните си 10 мача от Премиерната лига, Арсенал успя да отбележи средно 4.3 гола във всеки от последните си 10 мача от Премиерната лига, докато средно 3.6 гола са отбелязани в мачовете на Брайтън. Гледайки тези мачове, отборът на Микел Артета е отбелязал средно 2.70 гола на мач и е позволил средно 1.60 гола на мач, докато отборът на Роберто Де Зерби е успял да записва 2.00 гола на мач и е позволил на съперниците си средно 1.60 на мач.

Шансове и прогнози: ще отбележат ли и двата отбора?

И двата отбора са успели да отбележат в 80% от последните 10 мача на Арсенал в Премиерната лига, докато същото важи за 60% от мачовете на Брайтън. Последният път, когато Арсенал не успя да отбележи в лигата, беше при загуба с 0-1 от Евертън на 04/02/2023 г. Загуба с 0-1 от Фулъм на 18/02/2023 г. беше последният мач, в който Брайтън завърши без отбелязан гол. Средните шансове показват, че има вероятност от 64.52%, че и двата отбора ще успеят да отбележат в неделя.

Залагане на Арсенал – Брайтън

Ако търсите най-добрите шансове за Арсенал срещу Брайтън, сте на правилното място. Тук в Залагания-Онлайн можете да направите сравнение за всички мачове от Премиерната лига между различни букмейкъри и широк асортимент от пазари за залагания.  Забележка: Този преглед прогнозата за Арсенал – Брайтън е публикуван в сряда, 09/05/2023 г.

Когато четете това, имайте предвид, че шансовете подлежат на промяна и някои шансове може да са се променили след публикуването.

Премиър Лийг: Резултати на Живо

Временно Класиране

прогнозата на Нюкасъл - Манчестър Юнайтед

Нюкасъл – Манчестър Юнайтед Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Арсенал - Уулвърхемптън

Арсенал – Уулвърхемптън Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Монца - Ювентус

Монца – Ювентус Прогноза, Коефициенти и Залози (Серия А, 01/12/2023)

Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти