Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти

Аржентина – Южна Африка Прогноза, Коефициенти и Залози (Световно Първенство, 28/07/2023)

Южна Африка ще се изправи срещу Аржентина в Световното първенство на международните игри в петък, 28/07/2023, с начален час за изстрела на 03:00 местно време в стадион Дънедин.

След като претърпяха загуба от Италия с 0-1 последния път, Аржентина се намира на 4-то място в Световното първенство. От друга страна, Южна Африка загуби от Швеция с 1-2, така че в момента са класирани на 3-то място.

Прочетете за нашите подробни прогнози за Аржентина – Южна Африка от Залагания-Онлайн.

Аржентина - Южна Африка Прогноза

Прогноза Аржентина – Южна Африка: най-добрите кофициенти

Бърз поглед към кофициентите ни казва, че Аржентина са фаворит в нашата прогноза Аржентина – Южна Африка. На Аржентина се предлагат средни кофициенти от 2.07, така че има 48.31% шанс този отбор да излезе победител в тази среща. Средните кофициенти за победа на Южна Африка са 3.75, което означава, че има 26.67% вероятност този отбор да спечели трите точки.

Ключови точки Аржентина – Южна Африка

  • Аржентина спечелихаса 1 от последните си пет мача в Световното първенство.
  • Южна Африка не е спечелила нито един от мачовете от този сезон в Световното първенство.
  • Аржентина не е отбелязала нито един гол в последните си десет мача в Световното първенство.
  • Южна Африка са отбелязали гол във всички си мачове от лигата.

Статистика и анализ на мача

Аржентина загуби последния си мач. Отборът на Херман Портанова се изправи срещу Италия. След 90 минути резултатът беше 0-1. В мача с Италия, Аржентина имаше 48% притежание на топката. В последния си мач, Аржентина имаше 8 изстрела в нападение и 9 позволени изстрела. Междувременно, Южна Африка загуби последния си мач. В този мач, отборът на Дезире Елис се изправи срещу Швеция. Този мач приключи с резултат 1-2. Срещу Швеция, Южна Африка имаше 30% притежание на топката. В предишния си мач, Южна Африка са направили 10 изстрела към вратата, докато отборът на Дезире Елис позволи 15 изстрела.

Прогноза Аржентина – Южна Африка: форма на двата отбора

След първите си 1 мача, Аржентина имат 0 победи, като са отбелязали в 0 от тях. Гостуващият отбор има 0 победи, с голове отбелязани в един мач. В последните си пет мача, играни на стадион Дънедин, домакините от Аржентина не успяха да спечелят нито една точка. За гостите от Южна Африка, те не спечелихаса никакви точки в последните си пет гостувания.

Аржентина – Южна Африка: последни директни срещи

Преди петък, имало срещи за Световното първенство между Аржентина и Южна Африка, по време на които никой от отборите не успя да записа победа, докато Южна Африка все още не успява да спечели срещу Аржентина. Тяхната последна среща завърши наравно, като резултатът в края на мача беше. Във всеки от тези последни срещи, средната бройка отбелязани голове е, като Аржентина отбелязва средно голове на мач, а Южна Африка средно голове на мач.

Прогноза Аржентина – Южна Африка: Залагания върху броя на головете (плюс/минус)

През последните 1 мача от Световното първенство, в които е участвала Аржентина, са отбелязани средно 1.0 гола. Междувременно, по време на мачовете, в които Южна Африка е участвала, са отбелязани средно 3.0 гола.

Кофициенти и прогнози: ще отбележат ли двата отбора?

Аржентина не е имала нито един от последните си 1 мача от Световното първенство, в който и двата отбора да отбележат поне един гол, докато същото важи и за всички мачове на Южна Африка. Последният път, когато Аржентина не успя да отбележи в лигата, беше при загуба с 0-1 от Италия на 24/07/2023. Южна Африка е отбор, който успява да отбележи гол във всеки мач, който са играли този сезон в Световното първенство. Със средни коефициенти в нашата прогноза за Аржентина – Южна Африка има вероятност от 47.17% оба отбора да завършат мача с поне един гол.

Залагания на мача Аржентина – Южна Африка

Ако търсите най-добрите кофициенти за мача Аржентина срещу Южна Африка, сте на правилното място. В Залагания-Онлайн можете да сравните кофициентите за всеки мач от Световното първенство в различни букмейкъри за широка гама от пазари за залагания. Забележка: Кофициентите подлежат на промени и могат да са се променили междувременно, имайте предвид, че този преглед прогнозата за Аржентина – Южна Африка е публикуван на четвъртък, 27/07/2023.

Световно Първенство: Резултати на Живо

Временно Класиране

прогнозата на Нюкасъл - Манчестър Юнайтед

Нюкасъл – Манчестър Юнайтед Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Арсенал - Уулвърхемптън

Арсенал – Уулвърхемптън Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Монца - Ювентус

Монца – Ювентус Прогноза, Коефициенти и Залози (Серия А, 01/12/2023)

Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти