Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти

Арда Кърджали – Славия София Прогноза, Коефициенти и Залози (Първа лига, 01/06/2023)

Славия София ще се изправи срещу Арда Кърджали в българската Първа Професионална Лига в четвъртък, 01/06/2023, с начален час за изпълнение зададен за 20:00 местно време в Арена Арда.

След като победиха ПФК Локомотив София 1929 с 3-1, Арда Кърджали в момента се намира на 2-ро място в таблицата на Първа Професионална Лига, докато Славия София е на 1-во място, след като играха на равен резултат срещу Ботев Пловдив 0-0 последния път.

Продължете да четете за нашите подробни прогнози за Арда Кърджали – Славия София.

Прогноза Арда Кърджали - Славия София

Прогноза Арда Кърджали – Славия София: най-добрите коефициенти

Бърз поглед към коефициентите ни показва, че Арда Кърджали са фаворити в този предстоящ двубой. Арда Кърджали са получили средни коефициенти от 2.02, така че има 49.50% вероятност този отбор да излезе като победител в тази среща. Средните коефициенти за победа на Славия София са 3.56, което означава, че има 28.09% вероятност този отбор да вземе трите точки.

Ключови моменти Арда Кърджали – Славия София

  • Арда Кърджали не са били победени в 8 мача.
  • Арда Кърджали спечелихаса 4 от последните им десет мача в Първа Професионална Лига.
  • Славия София са загубили 11 от мачовете този сезон в Първа Професионална Лига.
  • Арда Кърджали са вкарали гол в 9 от последните им десет мача в Първа Професионална Лига.
  • Славия София са вкарали гол в 3 от последните им пет мача в лигата.

Статистика и анализ на мача

В последния си мач, Арда Кърджали спечели и придоби три точки. Последният им опонент беше ПФК Локомотив София 1929. След 90 минути, резултатът беше 3-1. Срещу ПФК Локомотив София 1929, Арда Кърджали имаше 48% притежание на топката. В последния си мач, Арда Кърджали имаше 16 изстрела в атака и 10 допуснати изстрела.

В предстоящата Прогноза Арда Кърджали – Славия София, се очаква тези показатели да имат значимо влияние. Междувременно, Славия София завърши предишния си мач наравно. Отборът на Ангел Славков беше срещу Ботев Пловдив. При крайния свист, таблото с резултати показа 0-0. Статистиката срещу Ботев Пловдив показва, че Славия София е имала 53% притежание на топката. В предишния мач на Славия София, те направиха 19 удара към вратата, докато отборът на Ангел Славков допусна 13 изстрела.

Прогноза Арда Кърджали – Славия София: форма на двата отбора

В последните 10 срещи от Първа Професионална Лига, Арда Кърджали спечелихаса 4, като са вкарали гол в 9 мача. Славия София спечелихаса 4, като са вкарали гол в 6 от тези мачове. В последните пет мача в Арена Арда, Арда Кърджали събраха общо 8 точки. Гостите Славия София сега спечелихаса 11 точки в последните пет гостувания.

Арда Кърджали – Славия София: последни срещи

Преди четвъртък, е имало 9 срещи от Първа Професионална Лига между Арда Кърджали и Славия София, в които Арда Кърджали успяха да спечелят 3 изстрела. Междувременно, Славия София успяха да спечелят 4 изстрела и имаше 2 равенства. Последната среща между тези два отбора завърши наравно с 0-0. В последните 9 срещи между двата отбора са били отбелязани средно 2.1 гола на мач. Арда Кърджали имат средно 1.0 гол на мач, докато Славия София имат средно 1.1 гола на мач.

Прогноза Арда Кърджали – Славия София: Залагания на броя на головете (плюс/минус)

В последните 10 мача от Първа Професионална Лига, Арда Кърджали са успели да отбележат средно 2.4 гола във всеки от последните си 10 мача от Първа Професионална Лига, докато средно 1.2 гола са били отбелязани в мачовете на Славия София. В тези мачове, отборът на Александър Тунчев е отбелязал 1.50 гола и е допуснал 0.90 на мач. Отборът на Ангел Славков е отбелязал средно 0.70 гола на мач и е допуснал средно 0.50 гола на мач.

Коефициенти и прогнози: ще отбележат ли и двата отбора?

70% от последните 10 мача на Арда Кърджали в Първа Професионална Лига са завършили с гол на двата отбора, докато същото се е случило в 30% от мачовете на Славия София. Последният мач на Арда Кърджали срещу Славия София с резултат 0-0 от 19/05/2023 беше също последният път, когато отборът не успя да отбележи гол в мач. Последният път, когато Славия София пропусна шанс да отбележи гол в мач, беше на 29/05/2023, когато играха наравно срещу Ботев Пловдив. Ако погледнем средните коефициенти в нашата прогноза за Арда Кърджали – Славия София, можем да видим, че има 50.00% шанс и двата отбора да отбележат гол в мача на четвъртък.

Залагания на Арда Кърджали – Славия София

Любопитни ли сте дали коефициентите са в полза на Арда Кърджали или Славия София преди мача тази седмица? Тук в Залагания-Онлайн можете да направите сравнение на всички мачове от Първа Професионална Лига между различни букмейкъри и разнообразие от залагания. Забележка: Всички статистически данни и прогнозата за Арда Кърджали – Славия София бяха публикувани в вторник, 30/05/2023. Възможно е да четете това по-късна дата, затова е важно да знаете, че коефициентите могат да са се променили след момента на публикуване на оригиналния преглед.

Възможно е да четете това по-късна дата, затова е важно да знаете, че коефициентите могат да са се променили след момента на публикуване на оригиналния преглед.

Първа лига: Резултати на Живо

Временно Класиране

прогнозата на Нюкасъл - Манчестър Юнайтед

Нюкасъл – Манчестър Юнайтед Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Арсенал - Уулвърхемптън

Арсенал – Уулвърхемптън Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Монца - Ювентус

Монца – Ювентус Прогноза, Коефициенти и Залози (Серия А, 01/12/2023)

Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти