Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти

Арда Кърджали – Лудогорец Разград Прогноза, Коефициенти и Съвети за залагане. (Първа професионална лига, 14/04/2023)

Лудогорец Разград ще посети Арена Арда, за да се изправи срещу Арда Кърджали в първенството на България – Първа професионална лига на петък, 14/04/2023 г. с начален час 18:00 местно време.

Арда Кърджали влиза в тази среща от осмо място след като завърши наравно 1-1 срещу Пирин Благоевград. Лудогорец Разград успя да победи Ботев Враца с 8-1 в последния кръг, като ги постави на второ място в момента.

Прочетете за нашите подробни прогнози за залагане и анализ на коефициентите за мача между Арда Кърджали и Лудогорец Разград.

Арда Кърджали срещу Лудогорец Разград: най-добрите коефициенти

Според коефициентите, Арда Кърджали има 18.05% шанс за победа, при среден коефициент от 5.54. Лудогорец Разград има 64.94% шанс за победа при коефициенти от 1.54. Тези коефициенти правят Лудогорец Разград фаворит в този мач.

Ключови точки Арда Кърджали срещу Лудогорец Разград:

  • Арда Кърджали загубиха 5 от последните си 10 мача в Българската професионална лига.
  • Лудогорец Разград спечелиха 3 от последните си 5 мача в Българската професионална лига.
  • Арда Кърджалиуспяха да вкарат гол на 6 от последните си 10 мача в Българската професионална лига.
  • Лудогорец Разград успяха да вкарат гол на 3 от последните си 5 мача в лигата.

Анализ на статистиката за мача:

Последният мач на Арда Кърджали завърши при равенство, като отборът на Александър Тунчев игра срещу Пирин Благоевград и резултатът беше 1-1. При тази среща Арда Кърджали имаше 49% контрол върху топката, общо 7 изстрела към вратата на противника, но позволиха на Пирин да направи 9 изстрела в тяхна защита. От друга страна, Лудогорец Разград спечелиха 3 точки в последния си мач, като отборът на Ивайло Петев игра срещу Ботев Враца и завърши с резултат 8-1. Против Ботев Враца Лудогорец Разград имаше 62% контрол върху топката и направиха 19 изстрела към вратата на противника, докато съперниците им имаха само 7 изстрела към техния гол.

Прогнози за мача Арда Кърджали срещу Лудогорец Разград: формата на двата отбора

В последните 10 мача в Българската професионална лига домакините имат 4 победи и са успели да вкарат гол на 6 от тези мачове. Лудогорец Разград са спечелили 6 от последните 10 мача, като са успели да вкарат гол на 7 от тези мачове. В последните 5 мача, изиграни на Арена Арда, домакините Арда Кърджали спечелиха общо 9 точки, докато Лудогорец Разград събраха 13 точки в последните 5 мача извън домашния си стадион.

Арда Кърджали срещу Лудогорец Разград: последните двубои

Двата отбора са се срещали 8 пъти до момента в Първа професионална лига на България, и в тези сблъсъци Арда Кърджали не успя да победи Лудогорец Разград, докато Лудогорец Разград има рекорд от 5 победи и 3 мача, в които двата отбора завършиха наравно. Последният път, когато играха един срещу друг, завърши с резултат 1-1. Във всеки от последните 8 срещи между тези два отбора бяха отбелязани в средно 3,1 гола. 0,8 гола на мач са в полза на Арда Кърджали, докато Лудогорец Разград има среден гол-рейтинг от 2,4 на мач.

Залагания за броя на головете (плюс/минус)

Арда Кърджали са отбелязали средно 2,4 гола във всяка от последните си 10 срещи в Първа професионална лига, докато в мачовете на Лудогорец Разград се отбелязват средно 3,0 гола. Ако погледнем игрите, изиграни до момента, отборът на Александър Тунчев е отбелязвал 1,20 гола и е получавал същото количество голове на мач, а отборът на Ивайло Петев вкарва средно 2,10 гола на мач и получава средно по 0,90 гола на мач.

Коефициенти и прогнози: дали и двете отбори ще отбележат гол?

Арда Кърджали имат 30% от последните си 10 мача в Първа професионална лига, при които и двата отбора успяват да вкарат поне един гол, докато при Лудогорец Разград този процент е 70%. Последният мач, в който Арда Кърджали не успяха да вкарат гол, беше загуба с 0-3 от Левски София на 19/03/2023 г. Последният път, когато Лудогорец Разград не успя да вкара гол в лигата, беше при загуба с 0-1 от Пирин Благоевград на 05/03/2023 г. Със среден коефициент от 51,02% има шанс двете отбори да вкарат гол на мача в петък.

Залагания за мача Арда Кърджали срещу Лудогорец Разград

Искате да видите какво мислят най-добрите букмейкъри за мача Арда Кърджали срещу Лудогорец Разград? Проверете Залагания Онлайн за всички коефициенти на всеки мач в Първа професионална лига, както и за други пазари за залагане и вижте какво казват най-известните букмейкъри. Забележка:: Коефициентите подлежат на промени и могат да са се променили междувременно, имайте предвид, че този преглед на мача Арда Кърджали срещу Лудогорец Разград е публикуван в сряда, 12/04/2023 г.

efbet Лига: Резултати на Живо

Временно Класиране

⚽️ Още наши прогнози:

Ако искате да прочетете други прогнози от Първа Лига, проверете тук:

Нюкасъл – Манчестър Юнайтед Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

Нюкасъл – Манчестър Юнайтед Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

Арсенал – Уулвърхемптън Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

Арсенал – Уулвърхемптън Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

Монца – Ювентус Прогноза, Коефициенти и Залози (Серия А, 01/12/2023)

Монца – Ювентус Прогноза, Коефициенти и Залози (Серия А, 01/12/2023)

Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти