Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти

АИК – Малмьо Прогноза, Коефициенти и Залози (Алсвенскан, 23/07/2023)

Малмьо ще се изправи срещу АИК в шведската Allsvenskan в неделя, 23/07/2023, като началото на мача е предвидено за 16:00 часа местно време на Friends Arena.

След победа с 2-1 над Varbergs BoIS FC в предишната си игра, домакините в момента заемат 14-ата позиция в Allsvenskan. Малмьо загубиха последната си игра, която играха срещу Djurgaarden с 0-2 и в момента са на 3-ото място в класирането.

Прочетете нататък за нашите подробни прогнози за АИК – Малмьо.

Прогноза АИК - Малмьо

Прогноза АИК – Малмьо: най-добрите коефициенти

Средните коефициенти от 3.47 ни казват, че АИК имат 28.82% шанс за победа в този двубой. От друга страна, шансовете на Малмьо за победа са 50.00%, със средни коефициенти от 2.00. Това всичко показва, че Малмьо се виждат като фаворити в нашата прогноза АИК – Малмьо.

Ключови моменти АИК – Малмьо

  • АИК спечелихаса 3 от мачовете от този сезон на Allsvenskan.
  • Малмьо спечелихаса 6 от последните си десет мача в Allsvenskan.
  • АИК са отбелязали гол в 8 от последните си десет мача в Allsvenskan.
  • Малмьо са отбелязали гол в 4 от последните си пет мача в лигата.

Статистика и анализ на мача

В последната си игра АИК спечелихаса и събраха три точки. Varbergs BoIS FC беше съперник на отбора на Henning Berg. В края на играта, крайният резултат беше 2-1. Срещу Varbergs BoIS FC, АИК имаха 53% от притежанието на топката. Ако гледаме изстрелите към вратата, АИК имаха общо 9 изстрела, докато са позволили 7 изстрела. Междувременно, Малмьо загубиха последната си игра. Отборът на Henrik Rydstroem играха срещу Djurgaarden. След 90 минути, резултатът беше 0-2. В мача си срещу Djurgaarden имаха следното притежание на топката: 66%. В последната си игра, общо 5 изстрела бяха извършени в атака, с 7 допуснати изстрела в последната игра.

Прогноза АИК – Малмьо: форма на двата отбора

От последните 10 мача в Allsvenskan, домакините имат две победи, като са отбелязали гол в 8 от тези мачове. Гостите имат рекорд от 6 победи, като са отбелязали гол в 8 игри. Като се вземе предвид формата у дома и като гости, АИК сега имат спечелени 3 точки от последните си пет мача, играни на Friends Arena. Междувременно, играейки като гости последните пет изстрела, Малмьо събраха 9 точки.

АИК – Малмьо: последните пряки срещи

Последните 10 игри, играни в Allsvenskan между АИК и Малмьо, ни показват, че АИК успяха да спечелят веднъж. Междувременно, Малмьо успяха да спечелят 4 изстрела с общо 5 равенства. Тяхната последна среща завърши с победа за Малмьо с 1-3. Във всяка от тези последни 10 срещи, средно са отбелязани 2.0 гола. 0.7 гола на мач бяха в полза на АИК, и Малмьо отбелязваха същото на среща – 1.3.

Прогноза АИК – Малмь: Залагания на броя голове (плюс/минус)

През последните 10 игри от Allsvenskan, в които АИК е играл, са отбелязани средно 2.5 гола. Междувременно, по време на игрите, в които Малмьо е играл, са отбелязани средно 3.5 гола. Ако погледнем игрите, които са играли до момента, отборът на Henning Berg има средно 1.10 отбелязани гола и 1.40 допуснати гола на мач, докато отборът на Henrik Rydstroem отбелязваха 2.40 гола и допускаха 1.10 на мач.

Коефициенти и прогнози: ще отбележат ли и двата отбора?

Статистиката показва, че и двата отбора са отбелязали голове в 70% от последните 10 игри на АИК, докато същото важи за 40% от мачовете на Малмьо. Последният мач на АИК, в който не успяха да отбележат гол, беше загубата от Djurgaarden с 0-1 на 28/05/2023. Последният мач на Малмьо без отбелязан гол беше загуба от Djurgaarden на 17/07/2023. Средните коефициенти в нашата прогноза за АИК – Малмьо показват, че има вероятност от 60.24%, че и двата отбора ще успеят да отбележат гол в неделя.

Залагания на АИК – Малмьо

Интересувате се дали коефициентите са в полза на АИК или Малмьо преди мача тази седмица? Залагания-Онлайн е тук за вас и ви позволява да четете прогнози за тази игра, както и за всички предстоящи игри от Allsvenskan. Забележка: Имайте предвид, че прегледът прогнозата за АИК – Малмьо беше публикуван в петък, 21/07/2023.

Тъй като коефициентите подлежат на промяна, те може да са се променили след публикацията.

Алсвенскан: Резултати на Живо

Временно Класиране

прогнозата на Нюкасъл - Манчестър Юнайтед

Нюкасъл – Манчестър Юнайтед Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Арсенал - Уулвърхемптън

Арсенал – Уулвърхемптън Прогноза, Коефициенти и Залози (Премиър Лийг, 02/12/2023)

прогнозата на Монца - Ювентус

Монца – Ювентус Прогноза, Коефициенти и Залози (Серия А, 01/12/2023)

Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти