Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти

АИК – Хьекен Прогноза, Коефициенти и Залози (Алсвенскан, 08/07/2023)

Хьекен ще посети “Friends Arena”, за да се изправи срещу АИК в събота, 08/07/2023, в шведската Алсвенскан, с начален час за мача 16:00 по местно време.

Домакините са класирани на 14-то място, докато влизат в този двубой след победа с 2-0 срещу Бромапойкарна. Последният мач на гостите завърши с различен резултат – Хьекен са на 3-та позиция след миналоседмичния си равен срещу ИФК Норчьопинг 2-2.

Продължете да четете за нашите подробни прогнози за АИК – Хьекен.

АИК - Хьекен Прогноза

Прогноза АИК – Хьекен: най-добрите коефициенти

Като се вземат под внимание коефициентите, АИК има 29.33% шанс да записат победа при средно коефициенти 3.41. Хьекен имат само 50.25% шанс да спечелят при коефициенти 1.99. Тези коефициенти правят Хьекен за фаворит в нашата прогноза АИК – Хьекен.

Ключови точки АИК – Хьекен

  • АИК спечелихаса 1 от последните си десет мача в Алсвенскан.
  • Хьекен са загубили 3 от мачовете си този сезон в Алсвенскан.
  • АИК са вкарали гол в 6 от последните си десет мача в Алсвенскан.
  • Хьекен са вкарали гол в 4 от последните си пет мача в лигата.

Статистика и анализ на мача

АИК спечелиха последния си мач. Отборът на Андреас Бренстрьом се изправи срещу Бромапойкарна в тази игра. При крайната сирена, резултатът беше 2-0. Срещу Бромапойкарна, АИК събраха 37% от притежанието на топката. Ако погледнем изстрелите към вратата, АИК имаха общо 8 изстрела, докато допуснаха 8 изстрела. Междувременно, Хьекен спечелиха 1 точка от равния мач. В последния си мач, отборът на Пер-Матиас Хьегмо се изправи срещу ИФК Норчьопинг. Крайното резултатно дъсло за този мач беше 2-2. В своя мач срещу ИФК Норчьопинг, Хьекен събраха 61% от притежанието на топката. Ако погледнем изстрелите към вратата, Хьекен имаха общо 14 изстрела, докато допуснаха 11 изстрела.

Прогноза АИК – Хьекен: форма на двата отбори

През последните си 10 мача в Алсвенскан, домакините са отпразнували една победа и са вкарали гол в 6 от мачовете. Гостите имат 6 победи на свое име, като са вкарали гол в 8 от тях. Като се има предвид формата на домакините и гостите, АИК спечелихаса 6 точки в последните си пет мача на “Friends Arena”. Междувременно, играейки като гости последните пет изстрела, Хьекен са събраха 5 точки.

Алсвенскан – Хьекен: последни директни срещи

Последните 10 мача, играни в Алсвенскан между АИК и Хьекен, показват, че АИК е успял да спечели 4 изстрела, докато Хьекен имат 5 победи и е имало едно равенство. Последната среща между тези два отбора завърши с победа на Хьекен с 1-2. Средно във всеки от тези последни 10 директни мача са вкарани 2.9 гола, като АИК са вкарали средно 1.3 гола на мач, а Хьекен са вкарали също така 1.6 на среща.

Прогноза АИК – Хьекен: Залагания на броя на головете (плюс/минус)

АИК са вкарали средно 2.0 гола във всеки от последните си 10 мача в Алсвенскан. Междувременно, по време на мачовете, в които Хьекен е играл, средно са вкарани 3.6 гола. Колкото до тези срещи, отборът на Андреас Бренстрьом е вкарал средно 0.80 гола на мач и е допуснал средно 1.20 гола на мач, докато отборът на Пер-Матиас Хьегмо е вкарал 2.60 гола и е допуснал 1.00 на мач.

Коефициенти и прогнози: ще вкарат ли и двата отбора?

И двата отбора са успели да вкарат гол в половината от последните 10 мача на АИК в Алсвенскан, докато същото важи и за 60% от мачовете на Хьекен. Загубената игра на АИК срещу Дюргорден с 0-1 през 28/05/2023 беше също последният път, когато отборът не успя да вкара гол в мач. Загубата на Хьекен с 0-1 от Дюргорден на 24/05/2023 беше последният мач, в който Хьекен завършиха без вкаран гол. Ако погледнем средните коефициенти в нашата прогноза за АИК – Хьекен, можем да видим, че има 63.29% вероятност и двата отбора да вкарат гол в съботния си мач.

Залагания на мача АИК срещу Хьекен

Желаете ли да видите какво мислят най-добрите букмейкъри за мача АИК срещу Хьекен? Залагания-Онлайн е тук за вас и ви позволява да прочетете прогнози за тази игра, както и за всяка друга предстояща игра от Алсвенскан. Забележка: Имайте предвид, че предварителният преглед прогнозата на АИК – Хьекен е публикуван в сряда, 05/07/2023.

Тъй като коефициентите подлежат на промяна, те могат да са се променили след публикацията.

Алсвенскан: Резултати на Живо

Временно Класиране

Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти