Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти

Betano Теглене на Печалби: Как да Изтеглим Печалбите Си?

Колкото и да е забавна играта в онлайн букмейкърите, най-приятната част е Betano теглене на печалби. Тази статия акцентира и точно над това – как да направим правилно теглене на средствата си.

В статията ще ви представим всички налични методи за теглене в Betano, каква е минималната сума, която можете да изтеглите, и колко време ще отнеме самото теглене в зависимост от избрания платежен метод.

💸Обновен Лист на Методи за Теглене в Betano

В онлайн платформата ще откриете много различни методи за Betano теглене. Истината е, че кой от тях ще изберете зависи изцяло от вашите лични предпочитания. Чрез всеки един от методите ще можете да осъществите успешно теглене на средства в Betano.

Някои играчи предпочитат да правят Betano теглене Easypay – метод, чрез който средствата могат да бъдат взети веднага от каса на Изипей, докато други предпочитат стандартния метод чрез дебитна карта. Всички методи за Betano теглене може да видите в следния лист:

  • Дебитна / Кредитна карта от типа VISA, Mastercard, Maestrocard
  • Банков трансфер
  • EasyPay
  • FastPay
  • ePay.bg
  • Skrill
  • Neteller
  • paysafecard
Методи Теглене Betano

Лимити и Условия за Betano Теглене

Чрез гореспоменатите платежни методи всеки играч може да осъществи теглене от Betano, стига да разполага с достатъчно средства в нея. Хубаво е да ви осведомим обаче, че различните методи за теглене в Betano имат различни условия.

Главните параметри, по които се различават са минималната сума, която можете да изтеглите чрез дадения метод, както и времето за обработка на транзакцията. Всички различни методи за Betano теглене, както и техните условия ще разберете в следната таблица.

Метод за тегленеМинимална Сума на ТегленеВреме на Обработка
Дебитна / Кредитна карта(VISA, Mastercard, Maestrocard)20 леваОт 2 до 5 работни дни
Банков трансфер50 леваОт 1 до 3 работни дни
EasyPay20 леваВ рамките на деня
FastPay20 леваВ рамките на деня
ePay.bg20 леваВ рамките на деня
Skrill30 леваВ рамките на деня
Neteller30 леваВ рамките на деня
paysafecard30 леваВ рамките на деня

Верификация на Акаунта

Преди да осъществите вашите Betano теглене на печалби, ще трябва първо успешно да направите регистрация в Betano и да верифицирате вашия акаунт в платформата. За да го направите, трябва да влезете във вашия профил и след това да натиснете на менюто Верификация.

Това меню съдържа формуляр, подобен на регистрационната форма, през която вече преминахте, за да си създадете акаунт, в който ще трябва да прикачите документ за самоличност, с който да докажете, че имате навършени 18-годишна възраст и въведените от вас данни са актуални. Този документ може да бъде лична карта, паспорт или шофьорска книжка.

Поддръжката на клиентите на Betano ще разгледа качения от вас документ в рамките на 48 часа и ако всичко е точно ще верифицира профила ви. Може да следите процеса, тъй като ще получите статус Одобрен, както и съобщение, че профилът ви е успешно верифициран. Когато преминете през тези стъпки ще можете успешно да извършите вашите Betano теглене на печалби.

Има ли такси за теглене в Betano?

Без значение кой от всичките платежни методи за теглене на средства в Betano изберете, онлайн букмейкърът няма да наложи допълнителни такси над вашите печалби. Колкото пари зададете за Betano теглене, толкова ще получите във вашата сметка, така че няма от какво да се притеснявате.

Това е доста голям плюс, тъй като не малко хазартни платформи налагат допълнителни такси на потребителите, ако решат да теглят своите средства чрез някой не чак толкова популярен метод.

⭐Кой е Най-Удобния Метод за Теглене от Betano.bg?

Към момента на писане на статията, оставаме с впечатлението, че най-предпочитания метод за Betano теглене е Easypay.

Това се дължи на факта, че този вид Betano теглене се осъществява моментално. Ако заявите вашето Betano теглене Easypay сега, можете да изискате парите си от най-близката до вас каса на Изипей в рамките на 5 – 10 минути. Повтаряме, че нито този метод, нито другите начисляват такси. Единственото условие да вземете вашите средства е да покажете документ за самоличност на касата.

Как Да Изтегля Печалби от Моя Betano Акаунт?

Можете много лесно да осъществите теглене от Betano, стига да имате достатъчно средства във вашата сметка. Ако за първи път ще правите теглене, то може да го направите като последвате следните стъпки:

  1. Влизате във вашия Betano акаунт.
    Влизам Betano
  2. Натискате върху вашия баланс, намиращ се в горния десен ъгъл.
  3. След това натискате на менюто Профил -> Транзакции -> Теглене.
  4. В менюто, което ще се отвори, ще откриете всички налични методи за осъществяване на Betano теглене. Имайте предвид, че някои методи за теглене от сметката в Betano са налични само и единствено ако сте направили депозит чрез този метод.
  5. Следващата стъпка е да си изберете платежен метод. Както може да видите, под всеки метод има бутон Теглене.
  6. След като натиснете бутона следва да зададете желаната от вас сума, която искате да изтеглите.
  7. Потвърждавате транзакцията и в зависимост от метода, средствата ще пристигнат във вашата сметка.

Имайте предвид, че различните методи за теглене имат различна минимална сума, която можете да изтеглите. Повече подробности можете да откриете в нашата таблица малко по-нагоре в тази статия.

EasyPay (ИзиПей): Стъпка по Стъпка

Споделихме ви вече, че най-разпространеният метод за теглене на средства е чрез Изипей. В този параграф ще ви покажем кратко и точно в стъпки как да осъществите вашето Betano теглене – Easypay, както следва:

  1. Навигирайте в своят профил опциите за теглене.
  2. Изберете Easypay и натискате бутона Теглене, намиращ се точно под самия метод.
  3. Въведете сумата, която искате да изтеглите, и потвърждавате транзакцията с бутона отдолу.
  4. След като осъществите вашето теглене Easypay, отивате до най-близката каса на Изипей, показвате документ за самоличност и взимате вашите средства.
EasyPay Betano

Дебитна/Кредитна Карта: Теглене в Стъпки

Следващият метод за теглене от Betano, който ще разгледаме тук е чрез дебитна / кредитна карта. Възможните видове карти са VISA, Mastercard и Maestrocard. За да изтеглите вашите средства от BetanoBetano чрез дебитна и/или кредитна карта, изпълнете следните стъпки:

  1. От наличните платежни методи трябва да изберете първия – Кредитна / дебитна карта и да натиснете върху бутона Теглене.
  2. В прозореца, който ще се отвори, въвеждате сумата, която искате да изтеглите, данните на картата, към която искате да преведете парите, и потвърждавате транзакцията с бутона отдолу.
  3. Парите ще пристигнат във вашата дебитна/кредитна карта в рамките на 2 до 5 работни банкови дни.

Банков Път: Теглене в Стъпки

Осъществяването на Betano теглене чрез банков превод е също друг доста популярен метод. Той е изключително характерен за осъществяване на по-големи транзакции, тъй като банковите преводи поддържат по-големи суми – чрез тях можете да преведе до 100 000 лева. За да осъществите Betano теглене по банков път трябва да изпълните следните прости стъпки:

  1. Посочете избор за Банков превод и натиснете върху бутона Теглене.
  2. В прозореца, който ще се отвори, въвеждате вашия IBAN и желаната сума, която искате да преведе към сметката си.
  3. Парите ще пристигнат във вашата банкова сметка карта в рамките на 1 до 3 работни банкови дни.

Cashterminal (Кештерминал): В Стъпки

За съжаление, няма как да осъществите теглене на вашите печалби чрез Кештерминал. Този метод се поддържа само и единствено за осъществяване на депозити. Ако сте направили депозит чрез Cashterminal и искате да изтеглите част от вашите пари, то можете да го направите като изберете някой от по-горе изброени платежни методи за Betano теглене.

Betano Предлага Теглене в Мобилната Апликация

Можете да осъществите betano приложение напълно безпроблемно от вашето мобилно устройство, чрез едно от двете мобилни приложения на Betano, налични за устройства с ОС Android или iOS.

Стъпките са абсолютно същите, тъй като интерефейсът на мобилното приложение репликира колкото се може повече десктоп версията на оператора, така че едва ли ще се затрудните с осъществяването на транзакции.

Често задавани въпроси

Успяхме да разгледаме най-популярните методи за теглене на средства. В следващите няколко параграфа ще дадем отговор на най-често задаваните въпроси относно хазартния оператор, така че да може да бъдете максимално информирани след тази статия.

Кой е най-бързият метод за теглене в Betano?

Най-бързият метод за Betano теглене на печалби е чрез Easypay, тъй като можете почти веднага да вземете вашите средства от каса на Изипей.

Защо не мога да изтегля печалбите си от сайта на Betano?

За да можете да изтеглите вашите печалби от сайта на Betano трябва първо да верифицирате профила си, като качите документ за самоличност.

51 articles
Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти