Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти

Всичко за 7777 регистрация на билет

В нашето ревю разберете всичко което е свързано с 7777 регистрация на билет. Сайта на Националната лотария предлага онлайн проверка на билети за да разберете дали сте спечелили. Дано и да не сте, всичко не е загубено!

Регистрирайте вашите непечеливши билети и квантации и увеличите вашите шансове за печалби!

7777 bg регистрация на билет

7777 регистрация процедура

За да можете да регистрирате вашите непечеливши билети и квантации, най-напред трябва да създадете акаунт на уебсайта на Националната лотария. Регистрацията на сайта е бърза и лесна и няма да отнеме повече от три, четири минути от вашето време.

От вас се изискват две неща:

  1. Въведете вашата електронна поща в полето където се търси потребителско име и изберете си парола.
  2. Въведете изискваните лични данни.

След успешното регистриране, отворете елекронната си поща и потвърдете регистрацията. Веднъж когато влезете в акаунта, възможно е да започнете със спровеждане на 7777 регистрация на билет.

Регистрационна Процедура

Подробности за 7777 регистрация на билет

Опцията 7777 регистрация на билет е една от най-добрите които Националната лотария предлага. Дори и да е вашия билет непечеливш, имате шанс да печелите участвайки в жребии за награди!

Наградите са различни: съвсем нов автомобил, пътешествия, елктронни уреди от телефон, таблет, през фотоапарат, до телевизор и гейминг конзоли.

Ето какво трябва да сторите за да станете част от VIP клубa и опитате дали вашия непечеливш билет все пак носи късмет:

  • Влезте в профила си и кликнете на “Регистрирай код сега”.
  • Получете VIP точки. Броят на VIP точките се определя от цената на билета. Например, за билет който струва 0,50 лв. получавате 5 точки, докато за билет който струва 5 лв. получавате 50 VIP точки и т.н.
  • Избери за какъв вид награда искаш да се състезаваш.

7777 bg регистрация на билет ви дава втори шанс за нови страхотни и разнообразни печалби. Сами избирате в кои промоционални оферти участвате.

Вижте какви са актуалните награди в сайта! Пожелаваме Ви късмет!

Как да печелите VIP точки?

Регистрирайте вашите непечеливши билети или квинтации за да получите VIP точки. Също така всички непечеливши залози от секция Лото донасят VIP точки които автоматично се добавят във вашия профил.

Колкото повече VIP точки събирате толкова повече увеличавате вашите шансове!

7777 bg Лого

Въпроси и отговори

Нека разберем по какъв начин да станете член на VIP клуба и за какво би трябвало да се включите в него. За всички допълнителни информации посетете уеб-сайта на Националната лотария или потърсете помощ от центъра за обслужване на клиенти.

Как да станете член на VIP клуба?

Съвсем доволно е да се регистрирате в сайта. Изобщо не е необходимо да имате отделна 7777 регистрация за клуба. Само регистрирайте кода на билета и VIP точките ще бъдат автоматично добавени. Имайте предвид, че залози од секция спорт не донасят точки.

Защо би трябвало да станете член?

Защото когато една игра приключва втората започва. Използвайте непечелившите билети за нови печалби.

Как да проверите колко точки сте събрали?

Както вече казахме, броят на точките е определен от цената на билета. Ако искате да проверите колко точки имате, трябва да сте се логнали в сайта. Във всеки момент, в горната част на екрана, може да прочетете колко точки сте събрали.
С всяка нова 7777 регистрация на билет вашите точки нарастват!

Има ли ограничение за броя на точки които можете да получите?

По принцип ограничение за брой билети и фишове които можете да регистрирате не съществува. Но все пак имайте предвид че съществува максимум от 20 000 VIP точки за период от 30 последователни дни.

Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти