Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти

7777 лотария: Всичко за лотарийни билети, игри и награди

7777 лотария стана доста известна в последното време. Потребители от всички страни на България ежедневно използват услугите на Националната лотария. Лото игри и изтриващи билети са особенно популярни. Причина за това са щедрите награди и лек достъп. Билетите може да намерите почти на всяка будка и в голяма част от магазините.

В тази статия ще ви открием нещо повече за оператора както и за игрите с които да се забавлявате. Продължете да четете нашето ревю и вижте закакво този оператор заслужава да бъде опитан.

7777 лото игри

Известната 7777 лотария съдържа различни лото игри. Не само че принципа на играта е различен, но те и предлагат разнообразни награди.

В момента, когато влезете на уебсайта и изберете секцията “Лото” от менюто, пред вас ще се покажат три вида лото игри : Лото 6 от 47, Лото 5 от 35 златната топка, Лото спорт.Нека да видим как се играят тези игри и какво може да очаквате от тях.

7777 лотарийни билети

Лото 6 оt 47

Играейки 6 от 47 лото игра в 7777 лотария, имате възможност да печелите джакпот от 2,000,000 лв. Включващ къща, порше и 10-дневна почивка в Дубай!

Най-напред трябва да изберете 6 числа от 1 до 47 или ако искате просто маркирайте опцията “Случайни числа”. След това изберете в кои дни от седмицата искате да участвате в тегленето.

Примерно, ако изберете Петък и Събота, това означава че ще участвате в 2 тегления. Ако не изберете ден/денове, тогава участвате в първото следващо теглене.

Винаги на уеб страницата може да видите още колко остава до следващото теглене. Печелите, в случай че, два, три, четири, пет или шест числа съвпадат с тези които са изтеглени. Всяка вечер от 19:00 ч. може да следите тегленето в централната емисия новини по Нова телевизия.

Даже и да не сте печелили, всичко не е загубено. Възможно е да печелите с непечеливш билет. За да участвате в тегленето за допълнителни печалби, необходимо е да регистрирате кода от вашата квитанция. За регистрация на кода съществуват три различни начина:

  1. Като отидете на страницата “Регистрация на код”.
  2. Като изпратите СМС с кода на номер 1077.
  3. Като се свържете с тях по телефона на 0700 42 100.
Лото 6 оt 47

Лото 5/35 златната топка

Играта лото 5/35 от 7777 лотария ви донася топ печалба от 100 000 лв. За да участвате нужно е да изберете 5 различни числа от 35 във двата отдела на квитанцията или изберете опцията “Случайни числа”.

Всчка вечер в 17:55 ч. по Нова гледайте тегленията и надявайте се че ще печелите. Също така възможно е да регистрирате вашата непечеливша квитанция (процедурата е обяснена вече в текста).

С регистрация на непечелившите квитанции, събирате VIP точки с които може да печелите различни специални награди и ексклузивни промоции.

Лото 5/35 златната топка

Къде да проверя билета си?

Всеки билет може да проверите когато влезете в сайта на Националната лотария и изберете опцията наречена “Провери за печалба”. В полето трябва да въведете вашия код за да проверите дали билета ви е печеливш или не.

Даже и да става дума за непечеливш билет, като вече го казахме, още нищо не е загубено. Използвайте втория шанс и регистрирайте кода във VIP клуба за да получите VIP точки.

7777 лотария – често задавани въпроси

7777 лотария включва страница с често задавани въпроси и отговори където може да намерите всичко което ви интересува. Тук ще представим някои от най-често задавани въпроси.

Как да си отворя сметка?

За да се регистритрате в Националната лотария, необходимо е да попълните регистрационната форма със следните данни: имейл адрес, парола, име, фамилия, телефон, ЕГН, населено място и адрес.

Трябва ли да имам отделни сметки за използване на останалите секции на сайта?

Не. С една и съща сметка имате достъп до всички секции на сайта. Това означава че ако сте до сега само играели Лото игри, а искате да опитате спортната секция на уебсайта, не трябва да отваряте нова сметка.

Възможно ли е да регистрирам повече от една карта?

Възможно е напълно. Вие даже може да регистрирате и до 5 различни карти за депозиране на средства. Но имайте предвид, че титуляра на картата трябва да съответства на титуляра на сметката в 7777.

Рекламно съдържание | 18+ | Важат условия и правила | Играйте отговорно | Само нови клиенти