За нас

Zalagania-online.com е наръчник за онлайн залагания и играчи. Ние се целим да:

  • Ви помогнем да се сдобиете с най-добрите бонуси и специални оферти
  • Прегледаме обективно законни и честни сайтове за залози
  • Предоставим безплатни съвети и стратегии за игри и залагания.

Партньорства и рекламиране

Zalagania-online.com се управлява от Pull Media, която има комерсиални взаимоотношения с някои оператори на игри и залагания.

Pull Media изгражда партньорства само със законни оператори.

Когато се регистрирате на игрален сайт след получаване на нашия съвет, операторът ни плаща комисионна. Също така промотираме някои оператори в ясно идентифицирани места за реклама, които са отделни от нашето редакционно съдържание.

Плащанията от комисионна подпомагат създаването и поддръжката на съдържанието на сайта.

Редакционна независимост

Редакционната независимост е изключително важна за нас.

Редакторският ни екип не се влияе по никакъв начин от комерсиални партньорства. Нашите сравнения и препоръки са на базата на ясни и прозрачни критерии.

Целим се да предоставим наръчник за онлайн игри и залагания, помагайки на читателите да направят правилния избор за тях.

Безопасно и легално залагане

Никога няма да промотираме незаконни игрални сайтове и сме отдадени на това да ви информираме за законовите условия валидни за вашето местонахождение.

Приканваме всички читатели, които са станали жертва на нечестно отношение от игрални сайтове, да ги докладват чрез секцията за коментар или страницата ни за контакт.

Също ще ви помогнем да разберете правилата и условията, както и другите оферти, предлагани от игралните оператори, които промотираме.

Читателите трябва да използват нашето съдържание по законен начин и ние не понасяме отговорност за мошенически ползи или техните последици.

Пристрастяване

Онлайн залаганията могат да бъдат пристрастяващи за някои хора и ние не понасяме отговорност за това. Ако залагането влияе зле на вас или на близките ви, потърсете подкрепа и съвет, за да предотвратите проблемното залагане.

Помогнете ни да подобрим Zalagania-online.com!

Pull Media има мрежа от игрални сайтове, на които се публикува съдържание от 2010 гoдина насам. Някои статии може да не са актуални и ви каним да ни оставите коментар или да се свържете с нас в такива случаи.

Законови споменавания

Сайтът се поддържа от OXEVA SAS

5 Rue de la Terrasse

75017 Париж
Франция

Тел: 01 44 92 35 50
Zalagania-online.com се управлява от:
PULL MEDIA SAS
42 rue Washington
75008 Париж
RCS: 524 179 090 RCS Рубе-Туркоан

Директор Публикации: Джон Самсон

+18Играйте отговорно